Film nema prethodne stranice
FILMOVI

Kolovoz na Ljetnoj pozornici Tuškanac

objavljeno prije 25 minuta i 25 sekundi

Kolovoz na Ljetnoj pozornici Tuškanac donosi 'Film u šumi', program filmova koji su obilježili proteklu kinosezonu, europske hit-naslove te nekoliko zagrebačkih premijera, među… više »

GOSTOVANJA

Motovun Film Festival gostuje od 6. do 8. kolovoza u Rijeci

objavljeno prije 2 sata i 46 minuta

Program otvara srpska komična drama "Moj jutarnji smeh", u nastavku slijedi francusko-belgijska drama "Zaposlene djevojke", a gostovanje zatvara nagrađivana čileanska povijesna drama "Bijelo… više »

COOL

Koncert DJ Snakea: Ludilo u kinima

objavljeno prije 1 dan i 2 sata

U godini u kojoj se glazbena industrija morala prilagoditi nastaloj situaciji, svjetske zvijezde na razne načine pokušavaju održati kontakt sa svojim fanovima i nastaviti s radom.… više »

FESTIVALI

Pula film fesitval ima novi termin

objavljeno prije 2 dana i 3 sata

Prema odluci Festivalskog vijeća, ovogodišnji 67. Pulski filmski festival održat će se od 29. kolovoza do 4. rujna uz poštivanje epidemioloških mjera koje u tom razdoblju… više »

MOTOVUN

Motovun Film Festival dolazi u Split, Dubrovnik i Šibenik

objavljeno prije 3 dana i 23 sata

Nevolja u obliku korone spriječila je filmsko slavlje na slikovitom istarskom brdu, no Motovun Film Festival našao je put do gledatelja. Brdo filmova spušta se i do… više »

COOL

Virtualni summit medija za mlade

objavljeno prije 4 dana i 4 sata

Međunarodni summit medija za mlade (International Youth Media Summit) ove godine odvija se u virtualnom izdanju od 31. srpnja do 8. kolovoza. Okupit će sedamdeset diplomata, filmaša i… više »

FILM

Pula u Zagrebu u kinima Metropolis MSU i KIC

objavljeno prije 4 dana i 5 sati

Program Pula u Zagrebu tradicionalno donosi filmske naslove iz programa nacionalnog filmskog festivala u Puli.  U ovogodišnjem izdanju od 30. srpnja do 1. kolovoza… više »

FILMOVI

Hrvatski filmovi u Transilvaniji

objavljeno prije 4 dana i 23 sata

Dugometražni igrani film 'Bosonogi car' redatelja Petera Brosensa i Jessice Woodworth, nastao u belgijsko-hrvatsko-nizozemsko-bugarskoj produkciji, predstavlja se u sklopu… više »

FESTIVALI

Motovun Film Festival kreće na istarsku turneju

objavljeno prije 5 dana i 23 sata

Svi koji i ove godine žele doživjeti čaroliju filmskog Motovuna, imaju samo jednu priliku. Otvorenje ovogodišnjeg putujućeg festivala dogodit će se u srcu svih festivalskih zbivanja,… više »

COOL

Kolovoz u Ljetnom Art-kinu

objavljeno prije 6 dana i 23 sata

Kolovoz u Ljetnom Art-kinu posvećen je nedavno preminulom skladatelju Enniju Morriconeu, uz njegovu kultnu suradnju sa Sergiom Leoneom, a program donosi i najnovije naslove… više »

DHF

Prijave filmova za 29. Dane hrvatskog filma

objavljeno prije 7 dana i 3 sata

Dani hrvatskog filma održat će se od 14. do 18. rujna, a prijave filmova za 29. izdanje mogu se podnijeti putem online prijavnice do 30. kolovoza, objavili su u četvrtak organizatori.… više »

FESTIVALI

Liburnia Film Festival poziva na Stanje pripravnosti

objavljeno prije 9 dana i 7 sati

Liburnia Film Festival, festival hrvatskog dokumentarnog filma koji svoje 18. izdanje najavljuje za termin od 23. do 28. kolovoza 2020. na maloj Ljetnoj pozornici i Vili Antonio u… više »

COOL

Mreža kina na egzotičnim lokacijama

objavljeno prije 9 dana i 23 sata

U subotu, 25. srpnja u 21 sat, u susjedstvu Vrbnik, jednom od 27 susjedstava Europske prijestolnice kulture, na Trgu Opjica (Vrbnik, otok Krk) održat će se projekcija dokumentarnog filma Da… više »

FILM

Predstavljen program 'Motovun putuje'

objavljeno prije 10 dana i 23 sata

Motovun Film Festival zbog epidemiološke situacije ove se godine ne održava u uobičajenom obliku te su organizatori odlučili festival povesti na put od četrdesetak dana tijekom kojih… više »

COOL

'Biciklisti' Veljka Popovića odabran za Vimeo Staff Pick

objavljeno prije 11 dana i 4 sata

Nagrađivani hrvatski animirani film "Biciklisti" Veljka Popovića odabran je za Vimeo Staff Pick premijeru koju tim zaposlenika te platforme odabire jednom tjedno te ju dodatno ističe i… više »