Film nema prethodne stranice
FESTIVALI

Otvoren prvi Rab Film Festival

objavljeno prije 5 sati i 58 minuta

Projekcijom francuskog filma Jadnici u petak navečer u Ljetnom kinu otvoren je prvi Rab Film Festival - festival istraživačkog filma, nova ljetna festivalska priča koja ujedinjuje film,… više »

NAJAVE

Motovun Film Festival na Dubrovačkim ljetnim igrama

objavljeno prije 1 dan i 11 sati

Program 70. Dubrovačkih ljetnih igara ugostit će 23. i 24. kolovoza Motovun Film Festival s projekcijama dugometražnog igranog hit filma "Vox Lux" te revijom filmova koji su izazvali… više »

FESTIVALI

Sutra počinje RAFF

objavljeno prije 2 dana i 10 sati

U petak, 23. kolovoza u 21 sat u Ljetnom kinu Rab hrvatskom premijerom filma Jadnici počinje prvo izdanje festivala istraživačkog filma Rab Film Festival. Film koji je osvojio… više »

SJAJNO!

Stiže četvrti dio Matrixa s Keanu Reevesom

objavljeno prije 3 dana i 5 sati

Keanu Reeves i Carrie-Anne Moss utjelovit će glavne likove u četvrtome nastavku filma Matrix, a suautorica filma Lana Wachowski napisat će za njega scenarij, režirat će ga i producirati.… više »

NO TIME TO DIE

Objavljeno ime novog filma o Bondu

objavljeno prije 3 dana i 9 sati

Daniel Craig ponovno će glumiti Jamesa Bonda u filmu 'No Time to Die'. Film će se premijerno prikazati 3. travnja 2020. u Ujedinjenom Kraljevstvu, a 8. travnja u SAD-, objavljeno je na… više »

TAKO TREBA!

Inarritu brani umjetničke slobode

objavljeno prije 6 dana i 8 sati

Alejandro Gonzalez Inarritu kazao je u nedjelju u Sarajevu kako filmskoj umjetnosti danas prijeti ozbiljna opasnost od "diktature algoritmizacije" koja guši kreativnost i tjera na… više »

FESTIVALI

Danas počinje Sarajevo Film Festival

objavljeno prije 8 dana i 9 sati

Danas počinje 25. izdanje Sarajevo Film Festivala, a sve je spremno za početak jednog od najvažnijih kulturnih događaja u ovom dijelu Evrope. Ispred Narodnog pozorišta postavljen je… više »

FANOVI SRETNI

Najavljeni novi Marvelovi filmovi

objavljeno prije 13 dana i 8 sati

Marvel je na nedavnom ComicConu raspametio fanove najavom novog serijala Blade, a naročito objavom da će ga glumiti dvostruki Oscarovac Mahershala Ali. No, najava ima još... Natalie… više »

RAFF

Objavljen filmski program RAFF-a

objavljeno prije 15 dana i 11 sati

Nova ljetna festivalska priča koja spaja film, glazbu, gastronomiju i edukaciju stiže na Rab od 23. do 27. kolovoza. Recentni festivalski laureati, nagrađeni u Cannesu, Sundanceu i Berlinu,… više »

RAFF

Rab Film Festival - uplovite u najljepšu filmsku uvalu

objavljeno prije 18 dana i 11 sati

Otok Rab i njegova stara gradska jezgra krajem kolovoza na pet dana postat će idealno odredište za sve one koje želja za istraživanjem novih mjesta, priča i okusa ne napušta ni… više »

NAJAVE

5. Brač Film Festival od 7. do 9. kolovoza u Supetru

objavljeno prije 21 dan i 7 sati

Ovogodišnje, peto izdanje Brač Film Festivala održat se u Supetru od 7. do 9. kolovoza, s projekcijama dječjih filmova, kratkometražnih filmova studenata filmskih akademija i… više »

NAJAVE

Valovi filmskih hitova u kolovozu na Ljetnoj pozornici Tuškanac

objavljeno prije 22 dana i 12 sati

Bogat i raznovrstan filmski program na Ljetnoj pozornici Tuškanac nastavlja se i u kolovozu. Recentne kino-uspješnice, popularne filmske franšize, superjunaci i omiljena… više »

SJAJNO!

Snimljene prve scene filma Kumek o Bandiću

objavljeno prije 23 dana i 12 sati

Redatelj filmova 'Gazda' i 'Gazda početak' Dario Juričan objavio je da je u Zagrebu dovršeno snimanje dijela igranih scena za film 'Kumek' o zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću i… više »

IPAK

Danas besplatne kokice i europski filmovi na Ljetnoj pozornici Tuškanac

objavljeno prije 26 dana i 10 sati

Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj, u sklopu kampanje #EUandME, poziva građane na filmsko druženje na Ljetnoj pozornici Tuškanac, u ponedjeljak, 29. srpnja… više »

22. MFF

Bijeli, bijeli dan dobitnik Propelera Motovuna

objavljeno prije 27 dana i 11 sati

Najbolji film ovogodišnjeg 22. Motovun Film Festivala je film "Bijeli, bijeli dan" redatelja Hynura Palmasona koji je osvojio glavnu nagradu, dok je nagradu filmskih kritičara osvojio… više »