Film nema prethodne stranice
POZIV

Otvoren natječaj za sudjelovanje na 14. Vukovar Film Festivalu

objavljeno prije 14 sati i 38 minuta

Discovery d.o.o. raspisao je natječaj za sudjelovanje na 14. Vukovar Film Festivalu - festivalu podunavskih zemalja, koji će se održati u razdoblju od 1. do 5. srpnja 2020. godine. Rok za… više »

SJAJNO!

Gdje gledati filmove online

objavljeno prije 1 dan i 15 sati

Fade In Produkcijska kuća Fade In svoje filmove nudi besplatno na Vimeo kanalu. Poveznice na filmove objavljuju redovno na svojoj Facebook stranici, a naslove dodaju postupno,… više »

INICIJATIVA

Hrvatski dokumentarac 'Virus Free Zone' spaja svijet u karanteni

objavljeno prije 2 dana i 15 sati

Pod geslom 'Hrvatska spaja svijet' u produkciji hrvatske nezavisne DOP Produkcije počeo se snimati dugometražni dokumentarni film 'Virus Free Zone', koji nastaje kao video-dnevnik o svijetu u… više »

HFS

Filmovi Hrvatskog filmskog saveza dostupni online

objavljeno prije 3 dana i 15 sati

U nastojanju da svim ljubiteljima filma i široj javnosti olakša boravak u zatvorenom, Hrvatski filmski savez pokrenuo je online videoteku na kojoj korisnici mogu… više »

BLANK

Besplatna online radionica malog autorskog karantena filma

objavljeno prije 3 dana i 17 sati

Blank_filmski inkubator pokreće online radionicu malog autorskog karantena filma. Radionica je zamišljena kao intenzivni online tečaj u kojem mentori odabrane polaznike usmjeravaju da,… više »

FESTIVALI

Hrvatski filmovi u Oberhausenu

objavljeno prije 6 dana i 12 sati

Kratkometražni dokumentarno-eksperimentalni film Porvenir redateljice Renate Poljak imat će svjetsku premijeru na 66. Međunarodnom festivalu kratkometražnog filma u Oberhausenu. U filmu… više »

NATJEČAJ

Otvoren natječaj za sedmi STIFF

objavljeno prije 7 dana i 13 sati

Otvoren je natječaj za STIFF - Međunarodni studentski filmski festival, u okviru kojega je u dosadašnjih šest izdanja prikazao više od 350 igranih, dokumentarnih,… više »

JOŠ ODGODA...

Odgođen 73. Filmski festival u Cannesu

objavljeno prije 8 dana i 14 sati

U ovom trenutku razmatra se nekoliko opcija, a najvjerojatnija je ona da se festival održi krajem lipnja ili početkom srpnja.  "Zbog zdravstvene krize i razvoja situacije u Francuskoj i… više »

FESTIVALI

Otvorene prijave za 18. Liburnia Film Festival

objavljeno prije 8 dana i 16 sati

Organizatori Liburnia Film Festivala pozivaju autore i producente dokumentarnih filmova iz Hrvatske da prijave svoje filmove na natječaj za sudjelovanje u programu 18. Liburnia Film… više »

ONLINE

Filmaktiv dijeli svoje filmove za besplatno gledanje

objavljeno prije 9 dana i 12 sati

Riječka udruga Filmaktiv povodom svog šesnaestog rođendana daje svima na slobodno i besplatno gledanje svoje filmove. Na web… više »

COOL

Pet najgledanijih Factumovih dokumentaraca dostupno online

objavljeno prije 9 dana i 17 sati

Factum, produkcijska kuća nezavisnog dokumentarnog filma, priključuje se aktualnom trendu približivanja kulturno-umjetničkog sadržaja publici u Hrvatskoj i svijetu te u narednim danima uz… više »

SUPER

Restart omogućio besplatno gledanje 20 dokumentaraca

objavljeno prije 12 dana i 15 sati

U znak potpore globalnim mjerama opreza zagrebački Restart otvorio je svoju online doku-riznicu iz koje će se dvadeset filmova moći pogledati besplatno, a njih stotinjak uz minimalnu naknadu.… više »

ZAGREBDOX

Program ZagrebDox Pro ove godine u online okruženju!

objavljeno prije 13 dana i 15 sati

16. izdanje Međunarodnog festivala dokumentarnog filma ZagrebDox nedavno je odgođeno zbog trenutne epidemiološke situacije u Hrvatskoj, Europi i svijetu, no dio programa… više »

FORA

Tri hrvatska filma na festivalu u Vilniusu koji ide - online

objavljeno prije 13 dana i 17 sati

U natjecateljske programe Međunarodnog filmskog festivala u Vilniusu Kino Pavasaris, koji će se zbog zaštite od koronavirusa od 19. ožujka do 2. travnja održati u… više »

KINO PROGRAM

Kina ograničila broj posjetitelja

objavljeno prije 16 dana i 12 sati

Radi sprječavanja širenja zaraze koronavirusa kina u Hrvatskoj poduzela su preventivne mjere, ograničen broj posjetitelja po projekciji, održavanje razmaka između posjetitelja,… više »