Film
NO TIME TO DIE

Objavljeno ime novog filma o Bondu

objavljeno prije 6 mjeseci i 9 dana

Daniel Craig ponovno će glumiti Jamesa Bonda u filmu 'No Time to Die'. Film će se premijerno prikazati 3. travnja 2020. u Ujedinjenom Kraljevstvu, a 8. travnja u SAD-, objavljeno je na… više »

TAKO TREBA!

Inarritu brani umjetničke slobode

objavljeno prije 6 mjeseci i 12 dana

Alejandro Gonzalez Inarritu kazao je u nedjelju u Sarajevu kako filmskoj umjetnosti danas prijeti ozbiljna opasnost od "diktature algoritmizacije" koja guši kreativnost i tjera na… više »

FESTIVALI

Danas počinje Sarajevo Film Festival

objavljeno prije 6 mjeseci i 14 dana

Danas počinje 25. izdanje Sarajevo Film Festivala, a sve je spremno za početak jednog od najvažnijih kulturnih događaja u ovom dijelu Evrope. Ispred Narodnog pozorišta postavljen je… više »

FANOVI SRETNI

Najavljeni novi Marvelovi filmovi

objavljeno prije 6 mjeseci i 19 dana

Marvel je na nedavnom ComicConu raspametio fanove najavom novog serijala Blade, a naročito objavom da će ga glumiti dvostruki Oscarovac Mahershala Ali. No, najava ima još... Natalie… više »

RAFF

Objavljen filmski program RAFF-a

objavljeno prije 6 mjeseci i 21 dan

Nova ljetna festivalska priča koja spaja film, glazbu, gastronomiju i edukaciju stiže na Rab od 23. do 27. kolovoza. Recentni festivalski laureati, nagrađeni u Cannesu, Sundanceu i Berlinu,… više »

RAFF

Rab Film Festival - uplovite u najljepšu filmsku uvalu

objavljeno prije 6 mjeseci i 24 dana

Otok Rab i njegova stara gradska jezgra krajem kolovoza na pet dana postat će idealno odredište za sve one koje želja za istraživanjem novih mjesta, priča i okusa ne napušta ni… više »

NAJAVE

5. Brač Film Festival od 7. do 9. kolovoza u Supetru

objavljeno prije 6 mjeseci i 27 dana

Ovogodišnje, peto izdanje Brač Film Festivala održat se u Supetru od 7. do 9. kolovoza, s projekcijama dječjih filmova, kratkometražnih filmova studenata filmskih akademija i… više »

NAJAVE

Valovi filmskih hitova u kolovozu na Ljetnoj pozornici Tuškanac

objavljeno prije 6 mjeseci i 28 dana

Bogat i raznovrstan filmski program na Ljetnoj pozornici Tuškanac nastavlja se i u kolovozu. Recentne kino-uspješnice, popularne filmske franšize, superjunaci i omiljena… više »

SJAJNO!

Snimljene prve scene filma Kumek o Bandiću

objavljeno prije 6 mjeseci i 29 dana

Redatelj filmova 'Gazda' i 'Gazda početak' Dario Juričan objavio je da je u Zagrebu dovršeno snimanje dijela igranih scena za film 'Kumek' o zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću i… više »

IPAK

Danas besplatne kokice i europski filmovi na Ljetnoj pozornici Tuškanac

objavljeno prije 7 mjeseci i 2 dana

Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj, u sklopu kampanje #EUandME, poziva građane na filmsko druženje na Ljetnoj pozornici Tuškanac, u ponedjeljak, 29. srpnja… više »

22. MFF

Bijeli, bijeli dan dobitnik Propelera Motovuna

objavljeno prije 7 mjeseci i 3 dana

Najbolji film ovogodišnjeg 22. Motovun Film Festivala je film "Bijeli, bijeli dan" redatelja Hynura Palmasona koji je osvojio glavnu nagradu, dok je nagradu filmskih kritičara osvojio… više »

22. MFF

Trijumf hrvatskog filma unatoč oluji u Motovunu

objavljeno prije 7 mjeseci i 4 dana

U Motovunu se prošle večeri tražila karta više kao rijetko dosad, pogotovo kad je u pitanju domaći film. Publika je s oduševljenjem pozdravila ekipu filmaDnevnik Diane… više »

SUPER

Besplatni filmovi i kokice na Tuškancu

objavljeno prije 7 mjeseci i 6 dana

Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj organizira u nedjelju, 28. srpnja filmsku večer na Ljetnoj pozornici Tuškanac s besplatnim projekcijama kratkih filmova iz #EUandME… više »

22. MFF

Sutra počinje filmska čarolija u Motovunu

objavljeno prije 7 mjeseci i 9 dana

Nakon mjeseci priprema, upalit će se projektori i počet će još jedna filmska čarolija na motovunskom brdu. U utorak počinje 22. Motovun Film Festival koji do 27. srpnja… više »

COOL

Tom Cruise predstavio Top Gun - Maverick na Comic-Conu

objavljeno prije 7 mjeseci i 10 dana

Top Gun vratio se u četvrtak kad se Tom Cruise iznenada pojavio na Comic-Conu kako bi prikazao prvi insert iz dugoočekivanog nastavka toga vojnog akcijskog filma. "Top Gun: Maverick"… više »