Žene nema prethodne stranice
STVARNO?

Ženski ciklus ima veze s motivacijom

objavljeno prije 9 dana i 7 sati

Znate li one dane kad vam je sve teško, ništa vam se ne da i jednostavno bi željeli biti doma pod dekicom, ma koliko toplo bilo? E, to bi moglo biti povezano s vašim… više »

PROBLEMI

Žene i simptomi urinarne inkontinencije

objavljeno prije 10 dana i 7 sati

Svatko može osjetiti simptome urinarne inkontinencije. Zapravo, ona pogađa 200 milijuna ljudi diljem svijeta. Jedna od četiri žene starije od 18 godina iskusila je bježanje mokraće. Ovo je… više »

PROBLEMI?

Samohrani očevi i razgovori o menstruaciji

objavljeno prije 19 dana i 7 sati

Biti samohrani otac tinejdžerici može biti veliki izazov. Život s tinejdžerima zna biti stresan i ponekad iscrpljujuć, a kada su u pitanju tjelesne promjene i menstruacija, mnogim je očevima… više »

ZNATE LI?

Točkasto krvarenje između menstruacija - kada se obratiti liječniku?

objavljeno prije 23 dana i 7 sati

Točkasto krvarenje između redovitih menstruacija događa se mnogim ženama i ponekad izaziva zabrinutost. Ova krvarenja obično se odnose na mrlje od krvi na donjem rublju, ali mogu izgledati i… više »

PROBLEMI

Sve što trebate znati o upali mokraćnog mjehura

objavljeno prije 2 mjeseca i 27 dana

Upala mokraćnog mjehura jedna je od najčešćih infekcija kod žena. 1 od 2 žene patit će od upale barem jednom u životu. Osam puta je češća kod žena nego kod muškaraca, a… više »

HMMM...

Žitarice za doručak u obliku maternice

objavljeno prije 4 mjeseca i 2 dana

Jedinstvene žitarice za doručak pod nazivom Period Crunch inspirirane su menstruacijom i imaju za cilj podići svijest o izostanku razgovora o menstruaciji kod kuće. Svaki komadić ovih… više »

ZANIMLJIVO :)

Što VI možete učiniti da zaustavite menstrualno siromaštvo?

objavljeno prije 4 mjeseca i 8 dana

Obilježavanje Dana menstrualne higijene i dalje je prijeko potrebno iako smo već u 2022. Godini i okruženi tehnologijom koja nam olakšava svakodnevni život. Ovaj dan posvećen je… više »

MAJČIN DAN

Iznenadi mamu poklonom i porukom na kućni prag

objavljeno prije 4 mjeseca i 29 dana

Vjerujemo da je misija koja dolazi iz bio&bio povodom Majčinog dana, podudarna s našom: želimo izmamiti mamama najveći osmijeh na lice. To ćemo sigurno i ostvariti posebnim znakom… više »

STVARNO?

Zanimljivosti o menstruaciji

objavljeno prije 5 mjeseci i 14 dana

Održivi stil života postao je jedan od najvažnijih svjetskih trendova. Žene su većinom zaslužne za pokret održivosti kojim izražavaju zabrinutost za okoliš, a značajnu ulogu igraju… više »

ZNATE LI?

Kako stres utječe na zdjelično dno?

objavljeno prije 5 mjeseci i 22 dana

Zdjelično dno zaslužuje više pažnje i pohvala nego što mu pridajemo. Ono olakšava vaginalni porod, čini seks ugodnim i omogućuje orgazam, ali djeluje i kao nevjerojatno… više »

ENDOMETRIOZA

Mjesec svjesnosti o endometriozi

objavljeno prije 6 mjeseci i 6 dana

Ožujak je mjesec svjesnosti o endometriozi, stoga je ovo pravi period kada bismo svi trebali saznati nešto više o ovoj bolesti o kojoj se vrlo malo zna, a istovremeno se sve… više »

EHHH...

Sve se uvijek uroti protiv žena

objavljeno prije 6 mjeseci i 15 dana

Rodni stereotipi su stvarno glupa stvar, pa je tako ideja da su muškarci sami po sebi briljantniji bila najviše ukorijenjena u zemljama za koje se smatra da ih obilježava… više »

MMMM ;)

Lakši porod uz seks igračke

objavljeno prije 6 mjeseci i 25 dana

Dok ste trudni seks je vjerojatno posljednja stvar na vašem popisu, ali može biti i prva stvar na popisu! Budući da je seks uzrok vaše trenutne situacije, bilo bi glupo… više »

ENDOMETRIOZA

Zašto žene čekaju 8 godina za dijagnozu

objavljeno prije 6 mjeseci i 26 dana

Još jedan Mjesec osviještenosti o endometriozi je ispred nas, posvećen poremećaju od kojeg boluje jedna od deset žena. Mnoge pate u tišini, ne znajući što im se… više »

STVARNO?

Četiri razloga zbog kojih ćete zavoljeti PMS

objavljeno prije 7 mjeseci i 10 dana

Svaka osoba koja ima menstruaciju ima poseban odnos sa svojim menstrualnim ciklusom. Često taj odnos nije najugodniji. PMS, ili predmenstrualni sindrom, može doći s mnoštvo neugodnih… više »