Žene nema prethodne stranice
MA DA?

Kada su žene najsretnije?

objavljeno prije 1 mjesec i 20 dana

Prema nedavno provedenom istraživanju žene u dobi između 50 i 65 godina su puno sretnije od žena u 20-ima, štoviše, tvrde da nikada nisu imale više samopouzdanja i… više »

EHHH...

Žene moraju paziti što jedu

objavljeno prije 1 mjesec i 25 dana

Redovito konzumiranje brze hrane udvostručuje opasnost od neplodnosti kod žena, pokazalo je istraživanje australskih znanstvenika.  Usto su ustanovili i da nekonzumiranje ili rijetko… više »

ZANIMLJIVO :)

Otkuda dolazi ljubav?

objavljeno prije 5 mjeseci i 15 dana

Od povjesničara koji su pratili ljubav od antičke Grčke i Rima, preko divnih arapskih stihova i romantizma, sociologa i psihologa koji proučavaju utjecaj ove sile na ljudsku psihu,… više »

STVARNO?

Zašto ženama treba više sna?

objavljeno prije 9 mjeseci i 10 dana

Istraživanje koje je nedavno provedeno u SAD-u pokazalo je da ženama treba više sna, nego muškarcima zbog kompleksnosti ženskog mozga i zbog činjenice da ga tijekom dana… više »

STRAŠNO!!

Čak 90 posto ljudi ima predrasude prema ženama

objavljeno prije 9 mjeseci i 12 dana

'Muškarci su bolji politički vođe ili direktori tvrtki od žena', 'studiranje je važnije za muškarce nego za žene', 'muškarci trebaju imati prioritet na… više »

ZAPAMTITE!

Kada muškarci postaju ljubomorni?

objavljeno prije 9 mjeseci i 26 dana

Muškarci su poznati po svom posesivnom odnosu prema ženama s kojima su u vezi... štoviše, ako imate dragog s kratkim fitiljem, sva je prilika da će prije ili kasnije… više »

STVARNO?

Pametnije žene su - komplicirane

objavljeno prije 10 mjeseci

Jedna od najgorih stvari koje vam mogu reći je da s vama nije jednostavno i da ste komplicirana osoba - no, istovremeno je to kompliment. Zvuči neobično? Nije... Naime, znanstvenici sa… više »

STVARNO?

Što muškarci mogu pročitati na ženi?

objavljeno prije 10 mjeseci i 4 dana

Muškarci ne razumiju žene - predrasuda je koja je toliko raširena da je prerasla u mit, a on zapravo nije ni izbliza temeljen na istini, nego na bapskim pričama... naime,… više »

STVARNO?

Kakve muškarce žene traže?

objavljeno prije 10 mjeseci i 5 dana

Očevi imaju velik utjecaj na kćeri, baš kao što tvrde svakodnevne priče - naime, američki su znanstvenici dokazali da na ženin odabir partnera može uvelike utjecati način na… više »

ZAPAMTITE!

Zašto su žene podložnije depresiji?

objavljeno prije 10 mjeseci i 7 dana

Depresija je postala sve češći problem kod ljudi, a posebno kod žena za koje se vjeruje da imaju i do dva puta veći rizik od depresije. Zašto? Za to postoje određeni razlozi… više »

STRAŠNO!!

Ženska prava i dalje su - jadna

objavljeno prije 10 mjeseci i 7 dana

Svjetski su čelnici prije 25 godina obećali ojačati položaj djevojaka i žena i raditi na dokončanju diskriminacije, nakon skupa posvećenog rodnoj jednakosti u Pekingu, koji je bio… više »

MA DA?

Zašto žene rade seksi selfije?

objavljeno prije 10 mjeseci i 12 dana

Znanstvenici sa Sveučilišta Novi Južni Wales su se pozabavili ne tako ozbiljnom, ali zanimljivom psihološkom tematikom - zašto žene rade seksi… više »

EHHH...

Razlika između stvarnosti i društvenih mreža

objavljeno prije 10 mjeseci i 12 dana

Na društvenim mrežama čini se da mnoge žene žive živote iz bajki. Međutim, putovanja, šminka, odjeća i luksuzni restorani koje viđamo samo su iluzija. Tako barem tvrdi… više »

COOL

Romantika je sjajna stvar

objavljeno prije 10 mjeseci i 13 dana

Romantika u vezama i dalje treba biti primarna stvar, pokazalo je vrlo zanimljivo kanadsko istraživanje, i to iz jednostavnog razloga - vodi do bitno većeg zadovoljstva u ljubavnim… više »

ZAPAMTITE :)

5 stvari koje ženu čine lijepom

objavljeno prije 10 mjeseci i 15 dana

Najljepša žena u društvu ne mora biti ni fizički najzgodnija niti imati najbolju i najskuplju odjeću - zapravo, obično nije tako. Koliko ste puta doživjele da neka naizgled… više »