Žene
ZANIMLJIVO :)

Sreća ženama dolazi s godinama

objavljeno prije 5 mjeseci i 6 dana

Žene u dobi između 50 i 65 godina su puno sretnije od žena u 20-ima, štoviše, tvrde da nikada nisu imale više samopouzdanja i bile zadovoljnije svojim životom. … više »

Oči su ogledalo duše / Foto: Pexels
STVARNO?

Što najviše privlači muške poglede?

objavljeno prije 5 mjeseci i 9 dana

Privlačnost je stvar koju nije jednostavno definirati jer svatko ima neki svoj ukus i stvari koje su im napete, no ipak postoje neke točke na ženskom tijelu koje odmah izazivaju zanimanje… više »

ZNATE LI?

Tri osobne koje imaju najprivlačniji ljudi

objavljeno prije 5 mjeseci i 11 dana

Izgled je prilično važan faktor privlačnosti, no cijeli je niz istraživanja jasno pokazao da su puno važnija stavka u pronalaženju partnera njegove, odnosno njene osobine. Sigurno svatko na… više »

ZANIMLJIVO

Što je muškarcima privlačno?

objavljeno prije 5 mjeseci i 14 dana

Muškarci su ženama nejasni u nekim stvarima, a jedna od najvažnijih je - što njih zapravo privlači na ženama, Naravno, iz ove priče čemo isključiti stereotipne likove koji su… više »

OPA :)

3 aduta muškog šarma

objavljeno prije 5 mjeseci i 15 dana

Muški šarm je gotovo pa nemoguće opisati riječima, no puno puta tom skrivenom seksepilu pridonose sitnice koje muškarca čine posebnim i jednostavno neodoljivim. O čemu se… više »

SAVJETI

Trebate li veće grudi?

objavljeno prije 5 mjeseci i 27 dana

Žene diljem svijeta žele sve veće grudi zbog čega manju pozornost posvećuju njihovom zdravlju, pokazalo je jedna studija. Istraživanje provedeno na više od 18.000 žena pokazalo je da… više »

PRIPAZITE :)

Kako prepoznati da On ne traži ozbiljnu vezu

objavljeno prije 6 mjeseci i 4 dana

Nove veze mogu biti poprilično komplicirana stvar, naročito u slučaju kad vam je partner nepoznat od prije i zapravo niste sigurni što možete očekivati od njega. No, osim ako i vi… više »

AJOJ :)

5 znakova da ste na pragu menopauze

objavljeno prije 6 mjeseci i 7 dana

Menopauza se događa u prosjeku oko 51. godine. "Simptomi kao što su neredovite mjesečnice i valunzi mogu početi godinama prije nego što prestanete ovulirati", objasnila je… više »

SAVJETI :)

Žene nemojte ni pokušavati promijeniti...

objavljeno prije 6 mjeseci i 27 dana

Parovi ponekad ostaju zajedno zbog jednog čudnog interesa - naime, oni u svom partneru "vide potencijal" koji im se sviđa, pa će ga pokušati promijeniti. Naravno, ovo je češći… više »

ZANIMLJIVO

Kakve informacije traže žene na prvom spoju

objavljeno prije 7 mjeseci i 8 dana

Prvi spoj treba iskoristiti na najbolji način, pa tako muškarci traže "ono nešto" u ženi što će ih privući da je pozovu na drugi spoj, no žene su u potrazi za -… više »

Po jutru se dan poznaje / Pexels
MA DA?

S kim žene najbolje spavaju?

objavljeno prije 8 mjeseci i 2 dana

Žene se bolje naspavaju kada dijele krevet sa psom, nego kada spavaju kraj muškarca, pokazali su rezultati jednog zanimljivog istraživanja. U istraživanju su sudjelovale 962… više »

STVARNO?

Najsretnije su - neudane žene bez djece?!

objavljeno prije 8 mjeseci i 9 dana

Neudane žene bez djece najsretnija su skupina ljudi i puno je vjerojatnije da će živjeti dulje od žena u braku i žena koje moraju odgojiti djecu, tvrdi profesor Paul Dolan.. "Najnoviji dokazi… više »

ZAPAMTITE!

5 razloga zašto patite za bivšim

objavljeno prije 8 mjeseci i 12 dana

Prekidi bilo koje vrste mogu biti teški i bolni. U idealnom slučaju, okrenuti novi list i izliječiti se od emocionalnih rana koje dolaze iz romantične veze dobro i zdravo za… više »

Možda bismo trebali biti malo oprezniji / ISTOCK
ZANIMLJIVO :)

Čudne stvari koje se događaju nakon seksa

objavljeno prije 8 mjeseci i 22 dana

Seks, bez obzira na to kako ga prakticirate, fizički čin koji uključuje cijelo tijelo i da vaše tijelo može reagirati na neobične načine. Stručnjaci su za… više »

ZANIMLJIVO :)

Što je ženama najvažnije kod muškaraca?

objavljeno prije 8 mjeseci i 23 dana

Kada dođete u određene godine, postaje vam nebitno ima li vaš muškarac savršeno tijelo, već žudite za nečim drugim. Jednostavno je. Žene od muškarca najviše… više »