Lifestlye MODA&STIL nema prethodne stranice
COOL

Zašto je glina odlična stvar za kožu?

objavljeno prije 4 dana i 3 sata

Maska od gline izvlači nečistoće iz začepljenih pora, upija višak sebuma, potiče mikrocirkulaciju, omekšava kožu, ublažava akne, vraća sjaj sivoj i umornoj koži.  Popis… više »

COOL

Usredotočite se na "ovdje i sada" i uživajte u svojim trenucima

objavljeno prije 7 dana i 5 sati

Male nepravilnosti na našoj koži poput strija i pigmentacijskih mrlja od sunca često nam znaju predstavljati problem i ometati naše samopouzdanje. Jeste li se ikada zapitali,… više »

SUPER!

Otmjenost Gazelle: otkrivamo bezvremenski stil legendarnih tenisica adidasa

objavljeno prije 1 mjesec i 18 dana

Od sportskih terena do modnih pisti Kada je adidas 1966. godine predstavio svoj model Gazalle tenisice, njihova prvobitna namjena bila je za bavljenje sportskim aktivnostima, a najviše… više »

COOL

Omiljeni Labello predstavljen u limitiranom Disney izdanju

objavljeno prije 2 mjeseca i 1 dan

Bez obzira na dob, nikada nećemo biti spremni odreći se slatkog, šarenog svijeta crtanih filmova uz koje smo odrastali, kroz koje smo spoznavali svijet oko nas i njegova stroga… više »

COOL

Hollywood Spectra - da budete ljepši

objavljeno prije 3 mjeseca

Inovativan i snažan, Hollywood Spectra vodeći je svjetski laserski uređaj ultrakratkog pulsa 1064/532nm koji rješava brojne probleme kože. Po prvi put dostupan je u Hrvatskoj, i to… više »

VANJSKI ČLANAK

Muška elegancija: Vodič kroz stil

objavljeno prije 3 mjeseca i 8 dana

Košulje kao temelj muške garderobe Košulja je temelj svake elegantne muške garderobe. Birajući košulju, prije svega treba obratiti pažnju na njen kroj i… više »

FRIZURE

Glamurozne i jednostavne frizure koje ćete poželjeti za doček Nove Godine

objavljeno prije 3 mjeseca i 19 dana

Za doček Nove Godine očekuje se da frizure budu kreativnije nego inače, ali to ne znači da će za njih trebati izdvojiti puno vremena. Ako još uvijek nemate ideju kako oblikovati kosu,… više »

SJAJNO

Uživajte u čarobnom blagdanskom raspoloženju

objavljeno prije 4 mjeseca i 11 dana

Paljenjem prve adventske svijeće ujedno smo službeno proglasili i početak najljepšeg perioda u godini, Božić je pred vratima. Lampice su obasjale parkove, trgovi i kućice na adventu su… više »

NAGRADE!

Proslavite s nama NIVEA Q10 25 godina i osvojite nagradu

objavljeno prije 4 mjeseca i 25 dana

Znate li da su Beiersdorf stručnjaci 1998. godine prvi upotrijebili koži identičan koenzim Q10 u kremi za njegu zrele kože? Upravo je Q10 danas jedan od najvažnijih aktivnih… više »

SAVJETI

Najbolja hrana za zdravlje prostate

objavljeno prije 5 mjeseci i 2 dana

Studeni je posvećen podizanju svijesti o raku prostate. Procjenjuje se da će jedan od osam muškaraca dobiti dijagnozu raka prostate, što je zabrinjavajući podatak. Zato ne treba… više »

COOL

Bakuchiol - heroj anti-age njege uzvraća udarac

objavljeno prije 5 mjeseci i 10 dana

Svi ćemo se složiti da je koža naš osobni superheroj koji nas štiti od svih vanjskih utjecaja, djeluje kao unutarnji termometar i regulira našu tjelesnu temperaturu, a… više »

OPA :)

Huawei na tržištu modne tehnologije

objavljeno prije 5 mjeseci i 26 dana

Ako ste umorni od kockastih, beskarakternih pametnih satova ili drugih digitalnih dodataka dosadnog izgleda, svakako će vas obradovati ova vijest - Huawei je nedavno najavio #FashionForward,… više »

ZNATE LI ;)

Svjetski dan kravate

objavljeno prije 6 mjeseci i 1 dan

Za instituciju Academia Cravatica iz Zagreba koja je, kako piše na njezinoj internetskoj stranici, posvećena proučavanju, čuvanju i unapređenju kravate kao hrvatske i svjetske… više »

COOL

Zamislite 72 sata bez kompromisa i brige

objavljeno prije 6 mjeseci i 2 dana

U našim užurbanim životima, biti svjež i samopouzdan tijekom cijelog dana može činiti razliku između običnog i sjajnog dana! Novi Dove Advanced Care antiperspirant pomaže da u svakom… više »

STVARNO?

Modna industrija pati

objavljeno prije 6 mjeseci i 10 dana

Rujan je zapravo inače dobar mjesec za trgovine odjećom: ljudi se vraćaju s odmora, a prije nego što se krene na posao se radi i čistka u ormarima. U normalnim okolnostima… više »