Lifestlye MODA&STIL nema prethodne stranice
NIVEA

Najnježnija generaciju dezodoransa

objavljeno prije 3 dana i 14 sati

Odmah nakon brijanja, koža ispod pazuha jako je osjetljiva i potrebna je joj posebna njega koja će joj pružiti zaštitu od neugodnih mirisa, ali prvenstveno biti nježan oslonac koji… više »

PRIRODNO

Prirodna njega od glave do pete

objavljeno prije 8 dana i 18 sati

Koliko god se trudili živjeti u skladu s prirodom, to nije nimalo lak zadatak. Naša higijena i njega tijela zahtijeva upotrebu različitih proizvoda koji nisu uvijek najbolji izbor i za… više »

NIVEA

Upoznajte najnježniju generaciju dezodoransa

objavljeno prije 15 dana i 18 sati

Odmah nakon brijanja, koža ispod pazuha jako je osjetljiva i potrebna je joj posebna njega koja će joj pružiti zaštitu od neugodnih mirisa, ali prvenstveno biti nježan oslonac koji… više »

ZALANDO

Moda u svakom pogledu

objavljeno prije 21 dan i 20 sati

Zalando, vodeća europska internetska modna i lifestyle platforma, dolaskom u Hrvatsku, obilježio je svoje kontinuirano širenje na nova tržišta, i to izložbom koja slavi domaću… više »

TRENDOVI

Kako biti u trendu ove jeseni?

objavljeno prije 22 dana i 18 sati

Jeste li već pripremili ormar za novu sezonu? Za vas smo odabrali najbolje ovogodišnje trendove koje možete odjenuti za poslovni sastanak i vikend kavu u gradu. Opuštene… više »

SJAJNO

NIVEA 3-u-1 Care & Protect krema za ruke

objavljeno prije 1 mjesec

Svakodnevna higijena ruku apsolutno je nužna. Obzirom na okolnosti u kojima živimo, kako bismo se zaštitili od virusa Covid 19 pranje ruku i korištenje dezinficijensa postale su… više »

SUPER

Labello Kids za školu

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Nikada nam neće biti lako prihvatiti činjenicu da je ljeto gotovo. Teško se oprostiti s morem, suncem i bezbrižnim danima kada nam je najveći problem predstavljala odluka za sladoled… više »

MMMM

Umirujuća njega nadahnuta prirodom

objavljeno prije 1 mjesec i 18 dana

S vremenom, sve više težimo prirodi i trudimo se njene blagodati uključiti u naš način života što je više moguće. Jedna od njih je i dragocjeno ulje konoplje koje… više »

NIVEA

NIVEA MEN Fresh Kick proizvodi

objavljeno prije 3 mjeseca i 1 dan

Koliko ste puta poželjeli onaj jutarnji umor pri razbuđivanju zamijeniti trenutačnom svježinom za energičan početak dana? Bilo da je to kava ili neki drugi ritual, svi imamo svoj recept koji… više »

NIVEA

Učinkovita zaštita od sunca u svakoj situaciji uz NIVEA SUN

objavljeno prije 3 mjeseca i 14 dana

Bilo da smo otišli u dugu šetnju u prirodu ili brzinski šoping po gradu, jedno je sigurno, čim sunce izađe, eto i nas. Odmah se bolje osjećamo, ne skidamo osmijeh s lica… više »

NIVEA

Trenutno osvježenje, prirodni sjaj i njegovana koža

objavljeno prije 3 mjeseca i 24 dana

Ruža je poznata kao kraljica cvijeća, simbol ljepote i znak ljubavi. Međutim, ona ima i dugu tradiciju u njezi kože. Latice ruže su žene koristile kao mirisni dodatak za kupku, a ružina… više »

NIVEA

Praktične, učinkovite i ekološki osviještene

objavljeno prije 4 mjeseca i 9 dana

Rijetko koja žena zna sa sigurnošću nabrojati sadržaj svoje torbice, ali većina će se složiti da su NIVEA maramice za čišćenje lica nezaobilazni dio obavezne opreme. Već… više »

OLIVAL

Dvostruko čišćenje lica na sjajan način

objavljeno prije 5 mjeseci i 4 dana

Čišćenje lica osnova je svake uspješne njege - ono uklanja prljavštinu i druge štetne tvari koje se tijekom dana 'nakupe' na koži lica, ali i priprema kožu za… više »

ZAPAMTITE!

Aktivan početak dana uz NIVEA MEN Active Energy

objavljeno prije 5 mjeseci i 5 dana

Za većinu muškaraca neizbježan svakodnevni jutarnji ritual je ravno iz kreveta uputiti se pod tuš. Pri tome im nije jedini cilj postići osjećaj svježine i čistoće, ono… više »

NIVEA

Trenutno razbudite umornu kožu

objavljeno prije 5 mjeseci i 12 dana

Iako većina muškaraca tvrdi da godine ne utječu na njihov izgled, to nije istina. Priznat ćemo, godine im dobre stoje, no, baš kao i ženama, njihova koža s vremenom gubi… više »