Lifestlye MODA&STIL nema prethodne stranice
NIVEA

Blaga formula za nježno tuširanje

objavljeno prije 10 dana i 17 sati

Ljeto se približilo svome kraju i došlo je vrijeme da se vratimo uobičajenim dnevnim obavezama poput odlaska na posao, treninge i razne aktivnosti. 24 sata u danu ponekad nam se čini… više »

NIVEA

Nova NIVEA Celullar Expert Lift linija

objavljeno prije 29 dana i 20 sati

Na terasi šarmantnog "A most unusual gardena" u retro izdanju NIVEA je jučer medijskim predstavnicima te influencerima predstavila novu Cellular Expert Lift liniju. Uzvanici su uz… više »

NIVEA

Mali korak za našu kožu, ali veliki za planet

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Danas, više nego ikada, borimo se s klimatskim promjenama. Sve se više potrošača pita kako na održiv način brinuti o vlastitoj koži, bez odricanja kvalitete njege na koju… više »

MMMM ;)

Zavodljivi mirisi po kojima ćemo pamtiti ovo ljeto

objavljeno prije 1 mjesec i 28 dana

Mirisi citrusa u morsko jutro, zavodljiva slatkoća smokve, profinjenost bosiljka... Divne su to mirisne asocijacije dugog, toplog ljeta. A jedan od ovogodišnjih ljetnih hitova su… više »

NIVEA

NIVEA Pearl&Beauty Black antiperspiranat

objavljeno prije 2 mjeseca i 4 dana

Biseri su jedan od najcjenjenijih darova prirode i jedan od najstarijih poznatih dragulja, a njegove dobrobiti sežu puno dalje od same ljepote nakita.  Osim što su od… više »

NIVEA

Postanite zvijezda NIVEA Cellular LUMINOS630® linije

objavljeno prije 3 mjeseca i 2 dana

Recite nam, čime su vas oduševili NIVEA Cellular LUMINOS630® proizvodi, a mi vam nudimo jedinstvenu priliku u kojoj možete postati prava zvijezda! Pripremili smo za vas nezaboravno… više »

OBUĆA

Muške japanke u urbanom izdanju – savjeti za stiliziranje

objavljeno prije 3 mjeseca i 10 dana

Koja je vrsta obuće od tih dviju primjerena za koje situacije i kako ih modno uskladiti, čitajte u nastavku.  Japanke ili natikače? Muške natikače i japanke u principu imaju istu… više »

COOL

Za bezbrižno ljeto i vidljive rezultate uz NIVEA SUN

objavljeno prije 3 mjeseca i 18 dana

Uz zvukove Kubanske glazbe, vruće ritmove Salse i osvježavajući Cuba Libre NIVEA SUN jučer je na prekrasnoj terasi Caffe bara A'e svim prisutnima donijela dašak Kube te predstavila… više »

SJAJNO!

Čvrsta, nahranjena i prirodno preplanula koža

objavljeno prije 3 mjeseca i 23 dana

Odbrojavanje do ljeta je počelo, baš kao i pripreme za odlazak na plažu. S porastom temperatura i otkrivanjem tijela, često raste i razina samokritičnosti kada se pogledamo u ogledalo.… više »

NIVEA

Kraljevski tretman kože uz NIVEA Rose Touch

objavljeno prije 4 mjeseca i 22 dana

Ruža je puno više od elegantnog cvijeta. Ona je apsolutna vladarica u svijetu kozmetike koja već godinama ne izlazi iz trenda. Njezino se dragocjeno ulje tradicionalno koristi za… više »

NIVEA

Otkrijte pravu ljubav prema koži i okolišu

objavljeno prije 5 mjeseci i 4 dana

Većina nas se trudi živjeti u skladu s prirodom te učiniti život što zelenijim i održivijim. Kako bismo doprinijeli boljem svijetu i društvu u kojem živimo moramo krenuti od… više »

NIVEA

Upotpunite svoju rutinu protiv pigmentacijskih mrlja

objavljeno prije 5 mjeseci i 12 dana

Prirodnu boju našeg lica možemo zahvaliti melaninu kojeg koža sama proizvodi. No, faktori kao što su UV zrake, hormonalne promjene i neizbježno starenje kože s godinama… više »

KOZMETIKA

Nova njegujuća kozmetička linija uchka

objavljeno prije 5 mjeseci i 21 dan

Ljekovito bilje istarske divljine, prošarano morskom solju nošenom burom, niklo iz kamena i crljenice te nagle promjene vremena dio su divlje dramaturgije u kojoj se odvija… više »

SEZONA

Trendi muške cipele za proljeće i ljeto 2022

objavljeno prije 5 mjeseci i 22 dana

Za proljeće za svakodnevne prigode odaberite moderne modne tenisice poznatih svjetskih proizvođača izrađene od visokokvalitetnih materijala. Nike, Reebok, Adidas ili Puma... odučite se za… više »

NIVEA

Nesebična briga o koži i okolišu

objavljeno prije 6 mjeseci i 5 dana

Svijest o zaštiti okoliša nije više samo žensko pitanje - sve više modernih muškaraca osim o njezi vlastitog tijela, vodi brigu i o ekološkoj… više »