Lifestlye MODA&STIL
SAZNAJEMO

Nova NIVEA linija vraća prirodnu elastičnost zreloj koži

objavljeno prije 2 godine i 10 mjeseci

Koža u zrelijoj dobi zahtijeva dodatnu njegu, a znakovi starenja pojavljuju se htjeli vi to ili ne. Susrećete se s pigmentacijskim mrljama, a nekad nježne crte smijalice pretvaraju se u bore.… više »

SAVJETI

Odgodimo znakove starenja uz Novemu

objavljeno prije 2 godine i 11 mjeseci

Prvi znakovi promjene na koži se pojavljuju već s navršenih dvadeset godina starosti, s naglaskom na tanku i osjetljivu kožu u području oko očiju. Ulaskom u tridesete počinju se… više »

ZFD19

Zagreb Fashion Destination 8. i 9. travnja

objavljeno prije 2 godine i 11 mjeseci

8. i 9. travnja 2019., datumi su koje svakako treba zabilježiti. Svi zaljubljenici u modu i ove će godine uživati u zagrebačkom spektaklu pod već poznatim nazivom, Zagreb Fashion Destination… više »

ZNATE LI?

Koji je rok trajanja šminke?

objavljeno prije 2 godine i 11 mjeseci

Šminkanje je postalo gotovo neizbježno - i obična kava s ekipom ne prolazi bez makeupa, a kamoli posao ili izlasci. Ipak, u cijeloj priči postoji jedan prilično ozbiljan problem -… više »

SAVJETI

Organski skidač šminke iz kuhinje

objavljeno prije 2 godine i 11 mjeseci

Skidanje šminke svakodnevna je rutina žena, no nije nevažno kako to radite i s čim. Organski skidač šminke možete napraviti i sami, u kućnoj radinosti i izbjeći parabene,… više »

SAVJETI

3 pravila shoppinga u second hand trgovinama

objavljeno prije 2 godine i 11 mjeseci

Second hand trgovine u zadnje su vrijeme hit ne samo kod nas koji nemamo novaca već i u cijelom svijetu, a postoji i vrlo dobar razlog za to: za malo novca možete nabaviti… više »

SAVJETI

Kako se prepoznaje pravi parfem

objavljeno prije 3 godine

Mirise prepoznajemo i pamtimo po sjećanjima koji nas za njih vezuju, a to je i jedan od razloga što kopije teško razlikujemo od originala. Ipak, postoje smjernice koje nam mogu… više »

SAZNAJEMO

Blistavi izgled kože od ranog jutra!

objavljeno prije 3 godine

Dan ima 24 sata, okvirno 8 sati provedemo radno, 8 sati imamo na raspolaganju za sebe i optimalno 8 sati spavamo. Sigurno ste više puta zaključili da je dan prekratak i da vam uvijek… više »

SAZNAJEMO

Nježan poljubac ružinih latica na vašoj koži

objavljeno prije 3 godine

Kao kraljici cvijeća, uvijek predivnoj ruži niti jedna žena ne može odoljeti. Ružičaste ruže poseban su simbol ženstvenosti, elegancije i često se poklanjaju kao izraz divljenja, zahvalnosti… više »

MA DA?

Čak 80 posto žena nosi grudnjak neodgovarajuće veličine

objavljeno prije 3 godine

Grudnjak je dio ženske odjeće koji muškarci definitivno najmanje vole - oni bi da ga nema, s jedne strane, no svaki će ipak nevoljko priznati da voli vidjeti dobar grudnjak... Svaka… više »

SAZNAJEMO

Tvoje usne zaslužuju samo najbolje

objavljeno prije 3 godine

Jesi li se ikada pitala što sve tvoje usne prožive u jednom danu? Smiju se s tobom, jedu, pričaju, ljube se i odaju tvoje raspoloženje. One su jedan od najosjetljivijih dijelova tijela… više »

ZAPAMTITE!

Kako se peru zimski kaputi?

objavljeno prije 3 godine i 1 mjesec

Čišćenje zimskog kaputa nije samo pitanje dobre higijene, već ćete mu tako i produžiti "rok trajanja". Briga za zimske kapute će povećati njihovu dugovječnost u… više »

SAVJETI

Kako se savršeno srediti za doček Nove godine

objavljeno prije 3 godine i 1 mjesec

Novogodišnja noć jedna je onih kad jednostavno moramo izgledati najbolje što možemo, ali nije rijetkost da nam to izazove velike probleme zbog jednostavnog… više »

SAVJETI

Tri novogodišnje odluke za svaku ženu

objavljeno prije 3 godine i 1 mjesec

Prosinac predstavlja onaj dio godine kada se sve oko nas šareni i sjaji kako bismo u pozitivnom duhu ispratili godinu za nama i optimistično dočekali novu. Blagdansku atmosferu ovih… više »

SAZNAJEMO

Olival predstavlja Kristalnu liniju

objavljeno prije 3 godine i 2 mjeseca

Romantična i elegantna, srebrno - kristalna i čarobno mirisna, Kristalna linija neodoljivo podsjeća na bajkovitu zimsku idilu i prozračne snježne pahuljice u zimsko jutro. Olival je ovoga… više »