Muškarci
MANJE LAŽU

Oženjeni muškarci su pristojniji i bolji

objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca

Oženjeni muškarci su pristojniji i bolji jer im brak pomaže da poprave ponašanje, pokazala je američka studija. Alexandra Burt i njezini kolege sa Sveučilišta u… više »

SVE ZA LJUBAV

Naporni filmovi koje muškarci podnose samo zbog žena

objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca

Muškarci mrze sladunjave, kičaste i dosadne filmove, ali su ipak s vremena na vrijeme spremni zbog ljubavi pogledati romantičnu komediju ili veliku ljubavnu dramu. Zlobnici bi rekli da… više »

IZVOR ŽIVOTA

Tajni život spermija

objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca

Pogledajte 12 činjenica koje bi vas mogle iznenaditi. 1. Spermiji se proizvode u testisima i treba im 10 tjedana da sa sazriju. 2. Zreli spermiji mogu čekati do 2 tjedna u području koje se… više »

ZA DEČKE

Pet pitanja za prvi spoj

objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca

Prvi spoj u nekim slučajevima može biti neugodan, može se dogoditi da će na kraju večeri svatko sjediti na svom kraju stola u neugodnoj tišina. Ukoliko vam se to dogodilo ili mislite… više »

PERITE RUKE

Šoping muškarce čini impotentnima?

objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci

Znanstvenici upozoravaju da je šoping vrlo loš za muško zdravlje i plodnost. Naime, otkriveno je da se na računima koje dobivamo u trgovinama i trgovačkim centrima može… više »

99:1

Muškarci također mogu oboljeti od raka dojke

objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci

Muškarci također mogu oboljeti od raka dojke, pokazalo je istraživanje provedeno na Artemis Health institutu u indijskom gradu Gurgaonu. Muškarcima se u grudima također mogu… više »

muška menopauza

I muškarci prolaze kroz klimakterij

objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci

Iako se o tome u javnosti puno ne govori, muškarci također na prijelazu između dva životna razdoblja prolaze kroz "ludovanje" hormona. Medicinski rječnikom nazvana Klimakterium virile,… više »

EVERYBODY HURTS

10 pjesama koje će rasplakati i muškarce

objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci

Britanska udruga glazbenika PRS for Music provela je istraživanje i sastavila popis od deset pjesama koje mogu rasplakati i muškarce, a prvo mjesto je uvjerljivo zauzela "Everybody… više »

DA, DA

Muškarce privlače žene s dugim rukama

objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci

Za razliku od uvriježenog mišljenja, muškarce na ženama ne privlače najviše duge noge ili bujne grudi. Naime, istraživanje znanstvenika sa Sveučilišta South Wales… više »

PODIVLJALI HORMONI

Muškarci nabijeni testosteronima loši su šefovi

objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci

Visoka razina testosterona kod osoba na rukovodećim pozicijama može imati negativne posljedice na poduzeća, jer su testosteronom nabijeni menadžeri skloniji lošim poslovnim potezima,… više »

OSNOVE FUNKCIONIRANJA

Što svaki muškarac mora znati o ženskom mozgu?

objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci

Ne postoji takva stvar poput uniseks mozga, tvrde neuropsihijatri. Pogledajte što svaki muškarac mora znati o ženskom mozgu. Žena prolazi dva puta kroz adolescenciju - nitko to… više »

PRILIKA ŽIVOTA

Snimite reklamu za Nokiu N8 s Pamelom Anderson

objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci

Broj prodanih iPhonea u svim inačicama penje se u neslućene visine, Googleov Android polako preuzima primat operacijskog sustava pametnih telefona, a Nokia želi zadržati prvo mjesto u svijetu… više »

OPASAN TREND

Injekcijom vazelina do većeg penisa

objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci

Muškarci koji pate od nedostatka samopouzdanja zbog veličine svog 'ponosa' često dolaze na opasne ideje. U Aziji su se tako dosjetili u penis ubrizgati vazelin i druge masti na bazi… više »

DIJAMANTNI ŽILET

Nijemci uvode revoluciju u brijanje s britvicom

objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci

Kompanije na razvoj britvica već godinama troše velike količine novca namijenjenog za istraživanje i razvoj, ali pravih inovacija zapravo nema - sve se uglavnom svodi na povećanje… više »

KVANTITETA I KVALITETA

Kemikalija bisfenol A uzrokuje mušku neplodnost

objavljeno prije 9 godina i 8 mjeseci

Novo istraživanje pokazalo je da je kemikalija bisfenol A (ili BPA) povezana s manjom kvalitetom sperme. BPA se najčešće koristi za izradu plastike ili pakiranja hrane i pića i ljudi… više »