Muškarci
U SVAKOM TRENU TU

Muškarci i trudnoća - budite uz partnericu što je više moguće

objavljeno prije 9 godina i 8 mjeseci

Partnerica vam je trudna. Što konkretno možete učiniti da joj trudnoća prođe glatko? Realno gledajući, učiniti možete mnogo. Budući očevi danas više ne moraju, a po nama ni ne… više »

ŽIVJELO 21. STOLJEĆE!

iPhone aplikacija u svakom trenutku zna točan broj žena u kafiću

objavljeno prije 9 godina i 8 mjeseci

Koliko vam se samo puta dogodilo da ste potpuno skockani i nabrijani na dobru zabavu uletili u neki kafić ili klub, samo kako bi se ispostavilo da je 90% ljudi unutra muškog spola, i… više »

HOT SHOTS

Mislili ste da je vaš muškarac pravi frajer? Pogledajte ovo!

objavljeno prije 9 godina i 8 mjeseci

Imate li i vi kod kuće tipičnog balkanskog mužjaka koji je iznimno ponosan na činjenicu da kao svako "pravo muško" može popiti 6 piva prije nego mora na WC, satima kopati po sadržajima… više »

ŽALI BOŽE PARA

Vaš Porsche neće impresionirati žene kao što ste mislili

objavljeno prije 9 godina i 8 mjeseci

Ukoliko na posao idete javnim prijevozom i samo vikendima povremeno provozate svoju starudiju proizvedenu još za vrijeme bivše države, imamo odlične vijesti za vas. S druge… više »

ISTRAŽIVANJE

Sijeda kosa mogla bi postati stvar prošlosti

objavljeno prije 9 godina i 8 mjeseci

Na boju kose utječu stanice folikula u suradnji sa stanicama odgovornima za proizvodnju boje koje se zovu melanociti. Znanstvenici su nedavno otkrili i važan protein koji koordinira… više »

O UKUSIMA SE RASPRAVLJA

Koji oblik ženskog tijela vole muškarci u raznim dijelovima svijeta

objavljeno prije 9 godina i 9 mjeseci

Bez namjere da podupru stereotipe i stvaraju predrasude, novinari portala B92 zaključili su da ipak postoje neki standardizirani ukusi o obliku i izgledu ženskih tijela u raznim dijelovima… više »

SPOLNI STEREOTIPI

Muškarci na sedmodnevni odmor ponesu tek 3 para donjeg rublja, a žene čak 10

objavljeno prije 9 godina i 9 mjeseci

Muškarci misle da su tri para donjeg rublja sasvim dovoljna za sedmodnevni odmor, pokazuje istraživanje. Prosječan britanski muškarac smatra da je savršeno prihvatljivo… više »

MOĆ SUNCA

Želite postati otac? Prvo sunčanje, onda seks

objavljeno prije 9 godina i 9 mjeseci

Svi muškarci koji planiraju imati djecu trebali bi malo više vremena provoditi na suncu jer to poboljšava kvalitetu sperme. Argumenti za to su čvrsti - u studiji… više »

CLOUD GIRLFRIEND

Nemate curu? Stvorite jednu lažnu na Facebooku

objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci

Ako vam je samački status već poprilično dugo objavljen na Facebooku, a nikako ga ne možete promijeniti nabolje iako to jako želite, rješenje nudi sam Internet. Servis za lažne… više »

POSJET LIJEČNIKU

Muškarac ste i napunili ste 30? Evo koje preglede trebate obaviti

objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci

Dobili ste promaknuće, planirate odmor s boljom polovicom, upisali ste se na tečaj ronjenja, počastili ste se novim smartphoneom. Sve je spremno za vaš 30 rođendan. Međutim, jeste li… više »

TREND POMLAĐIVANJA

Sve više Amerikanaca poseže za estetskom kirurgijom

objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci

Prema tom istraživanju operacije za uljepšavanje prosječno je koristilo dva posto više muških pacijenata 2010. u odnosu na godinu dana ranije, prenosi Hina. Ukupno je 1,1… više »

PROBLEMI S EREKCIJOM

Lijekovi protiv bolova potiču impotenciju

objavljeno prije 10 godina

Dugotrajno i često uzimanje lijekova protiv bolova potiče impotenciju, upozoravaju američki znanstvenici koji su proveli istraživanje na uzorku od 81.000 muškaraca u dobi od 45 do 69… više »

POGREŠKE I POHVALE

Jutro nakon strastvene noći: Kako zadržati partnera?

objavljeno prije 10 godina

Mnoge obečavajuće večeri upropaštene su zbog lošeg jutra. Ponašanje pod plahtama, a posebice ujutro, vašoj boljoj polovici mnogo govori o tome kakav ste… više »

ŠTO VALJA ZNATI

Mali savjeti za psihičku pripremu budućih očeva

objavljeno prije 10 godina

Do sada su vas brojni prijatelji i rodbina pokušali pripremiti za ovu važnu ulogu, dajući vam različite savjete. Rekli su vam kako djeca zahtijevaju financijske izdatke, savjetovali da… više »

Znakovi pažnje koji će joj izmamiti osmijeh na licu

objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec

U vezama uvijek su najvažnije male stvari - poklon, telefonski poziv, slatka iznenađenja. nema veze što se bliži Valentinovo jer svojoj dragoj trebate bilo kad staviti do znanja koliko… više »