« Muškarci
objavljeno prije 12 godina i 3 mjeseca
RAZBIJEN MIT

Savršen muškarac štreberskog je izgleda i nosi dvodnevnu bradicu

Većina žena tvrdi kako ih privlače visoki, crnokosi i zgodni muškarci, no nova studija navodi drugačije

Tobey odgovara ideji najprivlačnijeg muškarca
Tobey odgovara ideji najprivlačnijeg muškarca (Arhiva)
Više o

žene

,

seksualna privlačnost

,

muškarci

,

štreber

,

dvodnevna bradica

,

najljepši muškarci

Unatoč primjedbama da izgleda zapušteno i gruba je na dodir, dvodnevna bradica na muškarcu privlačna je 41 posto žena. Blago "štreberska" narav nalazi se na drugom mjestu, što dokazuje da žene doista vole muškarce koji su dobro upoznati s tehnologijom.

Dlakava prsa nalaze se na trećoj poziciji, nakon čega slijede načitani muškarci. Ostale stvari koje ulaze u top 10, a privlače žene jesu sijeda kosa, naočale te sklonost ka sportu. No skoro svaka peta nikad ne bi priznala drugima što doista smatra atraktivnim kod muškarca.

Glasnogovornik web stranice www.onepoll.com koja je provela istraživanje objašnjava: "Javno će mnoge žene reći kako vole ćelave, mišićave muškarce koji ne pokazuju puno emocija. No takve izjave samo dokazuju da potajno žele nešto drugačije. Čini se kako žene zaista žele muškarca koji je u mogućnosti pokazati i svoju mekšu stranu, pa čak i nije fizički savršen."

Anketa provedena na 2500 žena pokazala je kako 91 posto ispitanih više preferira muškarca koji ima nekih mana nego je u potpunosti savršen. Više od polovice radije bi nekog dragog i umiljatog nego preplanulog i mišićavog. Žene također preferiraju muškarce koji ne troše previše vremena na svoj izgled, a 63 posto priznalo je kako bi htjele muškarca koji se može brzo urediti.

10.03.2012. 10:14:00
Novi komentar
nužno
nužno