« Muškarci
objavljeno prije 8 godina i 9 mjeseci
ŠKOLA POLJUBACA

Kako biti profić u ljubljenju

Unatoč tomu što vama slatki poljupci s dragom možda i ne znače previše, njoj itekako znače, i sama ta činjenica mora vam biti dovoljno dobra da naučite nešto o tome

Fotografija vijesti
Više o

muškarci i žene

,

ljubljenje

,

savršeni poljubac

Kad bi postojala nekakva ljestvica važnosti od 1 do 10 kojom bi se ocjenjivale stvari važne prosječnom muškarcu, gdje bi 1 primjerice bili „dekorativni jastuci", a 10 „postizanje odlučujućeg pogotka u finalu Svjetskog nogometnog prvenstva", poljupci i ljubljenje vrlo bi vjerojatno zauzele donji dio ljestvice.

Ipak, unatoč tomu što vama slatki poljupci s dragom možda i ne znače previše, njoj itekako znače, i sama ta činjenica mora vam biti dovoljno dobra da naučite nešto o tome. Srećom, imate nas da vam pomognemo s malim šalabahterom. Donosimo vam nekoliko najvažnijih savjeta za nekoliko najčešćih vrsta poljubaca.

1. Prvi poljubac

Iako vi možda tako ne gledate na to, budite uvjereni da će način na koji „odradite" prvi poljubac s djevojkom njoj više reći o vama negoli svo hvalisanje koje je prethodilo tom ključnom trenutku. Baš je zbog toga važno da to napravite kako treba i da ne navalite na nju kao bijesni tornado na drvenu kućicu u ravnici. Dajte joj vremena da se pripremi kako ne biste završili sudaranjem glavama ili zubima. I ne bojte se prije same „akcije" nježno dodirnuti njene usne svojima.

2. Poljubac u javnosti

Više je studija zadnjih godina pokazalo kako su parovi koji povremeno pokazuju umjerenu dozu nježnosti u javnosti više povezani nego oni koji to rade rijetko ili nikada. Naglasak je u ovom slučaju na umjereno, budući da nitko ne voli one naporne parove koji ne mogu maknuti ruke jedno s drugoga, pritom ne birajući vrijeme i mjesto. Opustite se i budite spontani sa svojom dragom te se ne bojte pokazati joj malo nježnosti u trenutku kad to ne očekuje. Već i mali slatki poljubac napravit će čuda.

3. „Želim te sad i odmah" poljubac

Ovo je trenutak u kojem „puštate zvijer s lanca". Strastveno ju stisnite uza zid, prođite prstima kroz njenu kosu i igrajte se jezicima. I ne bojte se da ćete ispasti previše agresivni, velika većina žena nema ništa protiv odlučnog muškog nastupa u trenutku strasti. U trenutku kad se strasti ozbiljno zapale, nema više vremena za ljubavne izjave i slatke poljupčiće. Što nas dovodi do sljedeće vrste poljubaca.

4. Poljubac za vrijeme seksa

Želite li ostaviti bilo kakav utisak i pozitivan dojam kao ljubavnik, ne smijete zaboraviti koliko je važno ljubiti svoju partnericu za vrijeme seksa. To nipošto ne znači da vam usne cijelo vrijeme trebaju biti spojene, ali povremeni strastveni poljubac odličan je način da se ona osjeća poželjno, voljeno i povezano s vama. I da, moramo li vam posebno objašnjavati da usne nipošto nisu jedino mjestu gdje ju možete (i trebate!) ljubiti?

5. Milijunti poljubac

Nakon što provedete određeno vrijeme u vezi sa ženom i s njom dijelite kauč, krevet, vešmašinu i život, stvari mogu postati ustajale, a poljupci su obično prve „žrtve" toga. Upravo je to razlog da ne posustajete u redovitom ljubljenju svoje drage, pa makar izmjenjivali samo neformalne „pusice". Istraživanja su pokazala kako muškarci prenose testosteron ženama putem svoje sline, hormon zaslužan za održavanje ženine seksualne želje. Sad vam odjednom ljubljenje više nije tako glupo, jelda?

02.04.2012. 22:19:00
Novi komentar
nužno
nužno