Muškarci
Muškarci se više odriču

Prodaja muškog rublja indikator kraja recesije

objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec

Prodavači donjeg rublja tvrde da bi se u ormarima muškaraca uskoro moglo naći i nekoliko novih pari gaćica što znači da su bolji dani pred američkim društvom, prenosi… više »

odgoj djece

Kako biti najbolji mogući otac

objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec

Mnogi očevi danas, za razliku od nekoć, i te kako žele igrati važnu ulogu u životu svoje djece. Žele sudjelovati od početka, odgajati, biti tu za djecu. To je velika promjena u odnosu na… više »

Kvaliteta sperme muškarcima produljuje život

objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca

Muškarci s kvalitetnijim sjemenom žive dulje, pokazala je opsežna znanstvena studija u kojoj je u razdoblju od 40 godina praćeno više od 40 tisuća muškaraca u Danskoj.… više »

živahno

Vegetarijanci imaju zdraviju spermu

objavljeno prije 10 godina i 4 mjeseca

Rezultatni novih istraživanja provedenih u Španjolskoj pokazali su da muškarci koji se pridržavaju vegetarijanstva imaju kvalitetnije spermije. sveučilištna istraživanja… više »

Grudnjaci za muškarce hit u Japanu

objavljeno prije 10 godina i 4 mjeseca

Riječi Japanac i trgovac tradicionalno prizivaju sliku sivih odijela, pretrpanih vlakova, dugog radnog vremena - i grudnjaka? Sve veći broj muškaraca u Japanu potajno nosi grudnjake… više »

posustali

Nijemci sve manje piju pivo

objavljeno prije 10 godina i 5 mjeseci

Već neko vrijeme Nijemci ne mogu ni blizu prvog mjesta na listi najvećih pivopija na svijetu, a situacija se pogoršala krajem prošle godine. Trend smanjenja količine popijenog… više »

privremena sterilnost

Stiže kontraceptiv za muškarce

objavljeno prije 10 godina i 7 mjeseci

Očekuje se kako za tri godine više neće samo žene moći paziti na siguran seks uzimanjem kontarcepcijskih pilula, sada će dio tereta ponijeti muškarci. Njemački su znanstvenici… više »

tik - tak

I očevi imaju biološki sat

objavljeno prije 10 godina i 7 mjeseci

Djeca starijih očeva postižu lošije rezultate na testovima inteligencije, pokazali su rezultati australske studije. Nasuprot tomu, djeca starijih majki bolje su rješavala iste… više »

Testisi obiluju matičnim stanicama

objavljeno prije 10 godina i 11 mjeseci

Suočeni sa strogim njemačkim zakonima, koji ne dopuštaju uporabu ljudskih zametaka, njemački su znanstvenici smislili korjenito nov, a "etičan" izvor matičnih stanica -… više »

NEOBIČNO ISTRAŽIVANJE

Silovanja u muškim zatvorima samo su mit

objavljeno prije 11 godina

Nije istina da muškarce koji završe u zatvoru siluju jači, prekaljeni i seksa željni zatočenici, pokazalo je istraživanje u Australiji. "Pokazali smo kako je uvjerenje da… više »

Red Bull šteti srcu i krvnim žilama

objavljeno prije 11 godina i 1 mjesec

Samo jedna limenka energetskog pića koje ‘vam daje krila’ može povećati rizik od srčanog ili moždanog udara, upozoravaju australski znanstvenici. U studiji je otkriveno da… više »

Sve o muškim poslima

objavljeno prije 11 godina i 3 mjeseca

O tome kako razmišljaju muškarci govori nam nova knjiga ‘Muška posla - seks, ljubav i prljavo rublje’ Stephena Frieda u izdanju Planetopije. Riječ je zbirci… više »

Prošlo je vrijeme starih brijačnica

objavljeno prije 11 godina i 3 mjeseca

Zašto to danas više nije u modi? Zašto te okolina izloži podsmjehu ako kažeš da se želiš obrijati u brijačnici? I ima li u Zagrebu uopće mjesto, neki… više »

Brijačina budućnosti za Stjepana Božića

objavljeno prije 11 godina i 6 mjeseci

Philips i Nivea predstavili su novi inovativni sustav za vlaženje kože kod brijanja s ugrađenim Nivea for Men losionom za brijanje. Novi brijaći sustav predstavljen je u sklopu globalne… više »

Vrhunski sportaši ne izlaze često ‘iz ormara’

objavljeno prije 11 godina i 7 mjeseci

Prošlog tjedna španjolski tabloid Cuore objavio je fotografiju na kojoj španjolski reprezentativac i nogometaš Real Madrida José María… više »