« Muškarci
objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci
NA KOGA ŽENE PADAJU

Koja muška zanimanja su najviše seksi

Pilot, policajac, vatrogasac, liječnik, odvjetnik... Saznajte koja to zvanja najviše privlače pripadnice ljepšeg spola

Pilot
Pilot (Getty Images)
Više o

Pilot

,

posao

,

zanimanja

,

policajac

,

liječnik

,

fitnes trener

,

vatrogasac

Dečki, ako želite da vas žene salijeću, evo o kojim profesijama biste trebali razmisliti prema portalu Intimatemedicine:

10. Fitnes trener

Sati i sati koje fitnes trener provodi u teretani imaju sjajan učinak - isklesano tijelo koje žene uvijek primjete iako tvrde da im mišići i ne znače previše.

9. Kuhar

Osim činjenice da ljubav ide kroz želudac, pravilan izbor hrane koji će muškarac pripremiti ženi u njoj može izazvati požudu i strast. Svaka prava domaćica koja puno vremena provodi uz štednjak sanja o seksipilnom muškom kuharu.

8. Medijski eksponiran muškarac

Glumci i pjevači su predmet ženske požude. Iako su mnogi od njih ženskari, žene su i dalje lude za njima, a obožavateljice bi napravile sve samo kako bi se našle s  njima u krevetu. Ako sanjate o nježnoj duši ili grubom muškarcu, u ovoj kategoriji je dovoljno izbora za svaki ženski ukus.

7. Vrtlar

Mladi vrtlar, čvrstog tijela i sirove muške snage san je gotovo svake žene. Nije baš najjasnije jesu li za to krivi filmovi u kojima bogate žene uzdišu za privlačnim muškarcem koji održava njihov dom i okućnicu ili je za to jednostavno 'kriv' prizor njegovog prljavog golog tijela.

6. Odvjetnik

Odvjetnicima pripisujemo uspjeh, inteligenciju i sigurnost, u kombinaciji s elegantnim odjelima, uređenom frizurom i debelim novčanikom - zato ovo zanimanje postavlja ove muškarce na šesto mjesto najseksi muških zanimanja.

5. Liječnik

Muška zanimanja u kojima su prisutne uniforme ženama su vrlo zanimljiva i predmet seksualnih fantazija. Muškarci u bijelom simboliziraju nadzor i moć, što je nekim ženama važnije od fizičkog izgleda.

4. Policajac

Policajci, naročito iz specijalnih postrojbi, uživaju najveću naklonjenost kod onih žena koje vole autoritet i osjećaj sigurnosti. Iako je danas u 21. stoljeću sve više žena koje žele biti samostalne, morate priznati da je lijepo imati nekoga tko vas na svakom koraku pazi i mazi.

3. Vatrogasac

Zanimanje vatrogasca je jedan od najseksipilnijih muških zanimanja. Jak i uniformiran muškarac koji spašava živote iz plamena za žene je živa vatra i predmet tajnih seksualnih fantazija.

2. Sportaš

Sportaši, njihovo mišićavo tijelo i zdrav duh u zdravom tijelu, su glavni aduti koji mogu pridobiti gotovo svaku ženu. Još jači adut je sigurno njihov debeli bankovni račun.

1. Pilot

Piloti se nalaze na samom vrhu ovog popisa. Jak muškarac koji ženu može odvesti do neba je sigurno primamljiva ponuda, a njegova uniforma dodatno raspuhuje vatru i požudu.

13.01.2011. 18:00:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    zebra
    14.01.2011. 16:33
    6 i 5 definitivno
Novi komentar
nužno
nužno