Muškarci
zabranjeno sjedenje

Uredski poslovi povećavaju rizik od raka prostate

objavljeno prije 14 godina i 8 mjeseci

Muškarci koji rade uredski posao više su izloženi dobivanju raka prostate od onih koji se na poslu više kreću. Najnovija studija pokazala je da oni koji veliku većinu… više »

to je fitness

Gledanje u ženske grudi produljuje život

objavljeno prije 14 godina i 8 mjeseci

Njemački znanstvenici posljednjih pet godina nisu imali pametnija posla pa su odlučili istražiti kakav utjecaj na muški spol ima gledanje u ženske grudi. I tako, stručnjaci su… više »

pravi frajeri

Najnoviji modni krik: muške najlonke!

objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci

Zahvaljujući velikoj potražnji, britanska robna kuća Selfridges uvrstila je u svoju ponudu paletu muških hulahopki, popularno nazvanih „mantyhose". Debele najlonke marke… više »

Zbogom Viagra

Razvija se ultimativni lijek za impotenciju

objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci

Tajna Viagre je u tome što pospješuje prokrvljenost, na način da blokira efekt  određenih enzima.  Ti isti enzimi mogu uzrokovati probleme od glavobolje pa do problema… više »

PETA upozorava

Vegetarijanstvom protiv muških dojki

objavljeno prije 14 godina i 10 mjeseci

Iza kampanje stoji organizacija PETA (People for Ethical Treatment of Animals) koja propagira vegetarijanstvo i etički odnos prema životinjama, a kao startna pozicija odabran je Glasgow, grad… više »

Muškarci se više odriču

Prodaja muškog rublja indikator kraja recesije

objavljeno prije 14 godina i 10 mjeseci

Prodavači donjeg rublja tvrde da bi se u ormarima muškaraca uskoro moglo naći i nekoliko novih pari gaćica što znači da su bolji dani pred američkim društvom, prenosi… više »

odgoj djece

Kako biti najbolji mogući otac

objavljeno prije 14 godina i 10 mjeseci

Mnogi očevi danas, za razliku od nekoć, i te kako žele igrati važnu ulogu u životu svoje djece. Žele sudjelovati od početka, odgajati, biti tu za djecu. To je velika promjena u odnosu na… više »

Kvaliteta sperme muškarcima produljuje život

objavljeno prije 14 godina i 11 mjeseci

Muškarci s kvalitetnijim sjemenom žive dulje, pokazala je opsežna znanstvena studija u kojoj je u razdoblju od 40 godina praćeno više od 40 tisuća muškaraca u Danskoj.… više »

živahno

Vegetarijanci imaju zdraviju spermu

objavljeno prije 15 godina i 1 mjesec

Rezultatni novih istraživanja provedenih u Španjolskoj pokazali su da muškarci koji se pridržavaju vegetarijanstva imaju kvalitetnije spermije. sveučilištna istraživanja… više »

Grudnjaci za muškarce hit u Japanu

objavljeno prije 15 godina i 1 mjesec

Riječi Japanac i trgovac tradicionalno prizivaju sliku sivih odijela, pretrpanih vlakova, dugog radnog vremena - i grudnjaka? Sve veći broj muškaraca u Japanu potajno nosi grudnjake… više »

posustali

Nijemci sve manje piju pivo

objavljeno prije 15 godina i 2 mjeseca

Već neko vrijeme Nijemci ne mogu ni blizu prvog mjesta na listi najvećih pivopija na svijetu, a situacija se pogoršala krajem prošle godine. Trend smanjenja količine popijenog… više »

privremena sterilnost

Stiže kontraceptiv za muškarce

objavljeno prije 15 godina i 4 mjeseca

Očekuje se kako za tri godine više neće samo žene moći paziti na siguran seks uzimanjem kontarcepcijskih pilula, sada će dio tereta ponijeti muškarci. Njemački su znanstvenici… više »

tik - tak

I očevi imaju biološki sat

objavljeno prije 15 godina i 4 mjeseca

Djeca starijih očeva postižu lošije rezultate na testovima inteligencije, pokazali su rezultati australske studije. Nasuprot tomu, djeca starijih majki bolje su rješavala iste… više »

Testisi obiluju matičnim stanicama

objavljeno prije 15 godina i 8 mjeseci

Suočeni sa strogim njemačkim zakonima, koji ne dopuštaju uporabu ljudskih zametaka, njemački su znanstvenici smislili korjenito nov, a "etičan" izvor matičnih stanica -… više »

NEOBIČNO ISTRAŽIVANJE

Silovanja u muškim zatvorima samo su mit

objavljeno prije 15 godina i 9 mjeseci

Nije istina da muškarce koji završe u zatvoru siluju jači, prekaljeni i seksa željni zatočenici, pokazalo je istraživanje u Australiji. "Pokazali smo kako je uvjerenje da… više »