« Muškarci
objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci
OČITO JE

8 razloga zašto žene varaju

Premda žene još uvijek nisu nadmašile muškarce na skali varanja, sve više udanih žena ima različite avanturice i afere....

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Shutterstock)
Više o

muškarci

,

žene

,

varanje

,

prevara

Prema jednoj američkoj studiji, 14 posto udanih žena prevarilo je barem jednom, u usporedbi s 22 posto oženjenih muškaraca. Pogledajte koji su osam najčešćih razloga radi čega žene varaju.

8. Nema dovoljno seksa - sjećate se dobrih starih dana kada se u krevetu mogli ostati vječno? Zatim je došla odgovornost, djeca, posao, obaveze i prije nego ste uvidjeli, san vam je postao bitniji od seksa. No, žene se vole osjećati poželjnima. Ako je ne zadovoljavate po tom pitanju, potražit će to negdje drugdje.

7. Voli avanture - isto kao što muškarci vole eksperimentirati i isprobavati razna iskustva, tako i neke žene imaju razuzdanost koja samo čeka da bude oslobođena. Takvo ponašanje obično se manifestira kao odgovor na neke životne promjene poput novog posla, prijatelja, krize srednjih godina itd.

6. Samopouzdanje - seks može podići samopouzdanje na instant način pa se tako i žene osjećaju više seksi, ljepšima i voljenima. Ako vaša djevojka ili žena ima problema sa samopouzdanjem, ne znači da će vas automatski varati, no postoje načini kojima možete učvrstiti vaš odnos.

5. Osveta - možda niste varali, ali ste na neki način iznevjerili njezino povjerenje. Osjeća se povrijeđenom i izdanom te vam želi vratiti na isti način. Kako biste zadobili natrag njezino povjerenje, nije dovoljno reći da vam je žao, morate joj to i pokazati. Djela govore za sebe.

4. Nedostatak intimnosti - imate sve, kuću, automobil, dobar posao...bar se tako čini izvana. No iznutra, u vezi vam nedostaje jedna stvar koju žene najviše žele - intimnost. Ne radi se samo o seksu na temelju čega žene stvaraju povezanost. Tu su i dodiri, poljupci, komunikacija. Žene žude za tim, i ako to nemaju u vezi, mogle bi potražiti negdje drugdje.

3. Osjeća se zapostavljenom  - istina je da žena drži 3 kuta u kući, no kada se osjeća više kao pomoćnica nego kao djevojka, mogla bi odlutati. Činjenica da svo vrijeme provodite na poslu ili s prijateljima daje joj dovoljno razloga da pažnju potraži drugdje. Ne, ne morate dati otkaz, možete joj jednostavno zahvaliti za sve kućanske poslove koje je obavila i obaviti svoj dio kad stignete

2. Nedostatak emocija - žene su emocionalna bića. Ne samo da trebaju fizičku potporu, nego i emocionalnu. Jednom kada nestane iskazivanja emocija s vaše strane, ona to doživljava kao zahlađenje odnosa i prekid je neizbježan. Kako biste izbjegli ovu situaciju budite prisutni u vezi i razgovarajte o vašim emocijama. I naravno, iskazujete ih.

1. Dosada u krevetu - seks može postati monoton ako to dopustite. Afera dodaje uzbuđenje i adrenalin. Kako biste izbjegli rutinu, izbjegnite stalno ponavljanje jedno te istog. Zapamtite, neočekivno, donosi uzbuđenje.

15.02.2010. 21:00:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    alisa4yu
    21.02.2010. 21:47
    domacice su najvece varalice :)
Novi komentar
nužno
nužno