« Muškarci
objavljeno prije 14 godina i 7 mjeseci
samo za hrabre

15 tajni koje niste znali o svojoj dragoj

Bez obzira na njenu iskrenost, jeste li sigurni da znate sve njene tajne, fantazije, razmišljanja?

(Dreamstime)
Više o

ljubavnici

,

tajne

,

ljubavni odnosi

,

ženske fantazije

,

iskrenost

Da, možda vam je vaša draga dala um, srce i, naravno, tijelo, ali još uvijek postoji strana nje koja je misterij i koja se očituje u onom njenom zločestom osmjehu, enigmatičnom pogledu ili nagloj tišini.

Ona se samo pretvara da je otvorena knjiga, ali u stvarnosti nikad nije to. I upravo te tajne, ta najdublja razmišljanja i jesu ono što joj daje poseban šarm... Ali istovremeno vas isključuje iz njenog tajnog svijeta.

Radi se o neotkrivenim nastojanjima, fantazijama, ljubavniku iz prošlosti...

Želite li virnuti u te tajne, učinite to na vlastiti rizik. Katkad je bolje neke stvari ne znati. I eto kad vas gleda onako neodoljiva i slatka možda upravo u tom trenutku misli:

  • Mrzim što spavaš u toj glupoj majici, ali kada te nema, ja uživam spavati u njoj jer miriše na tebe.
  • Iako inzistiram da ja platim račun ili da ga podijelimo na prvom spoju, smatrat ću da si škrt i nimalo džentlmen u slučaju da ti ne inzistiraš na plaćanju računa
  • Razmišljam o bivšima i uspoređujem ih s tobom. Uglavnom pobjeđuješ, ali nisi ni ti savršen.
  • Izjava da mi je svejedno hoćeš li nazvati ili ne čist je izgovor. U biti, jedva čekam da me nazoveš čim spustim slušalicu. I ne samo to - želim da planiraš već idući susret prije nego postojeći završi.
  • Tijekom početaka naše veze imala sam običaj čuvati sve tvoje poruke, povijest chata, emailove  i čitati ih iznova i iznova. Katkad sam ih pokazivala prijateljicama.
  • Onog dana kad si mi dao lozinku za emailove, prvo što sam učinila je provjeravanje s kim si se i o čemu dopisivao
  • Voljela bih znati što te uzbuđuje. Vjerujem da je to ustvari jako smiješno jer sam vidjela na kakve pornografske stranice ideš.
  • Ne moraš uvijek biti dobar dečko sa mnom. Katkad malo prljavog razgovora dobro dođe.
  • Ti si moje drugo ja, ali moja najbolja frendica je ona kojoj se povjeravam. Od veličine tvoje plaće do veličine drugih stvari... ona zna sve. Stoga, dokle god pred njom govoriš da me voliš, sve je OK. Zapamti, ona je moja, a ne tvoja najbolja prijateljica.
  • Opravdano mi prigovaraš što ti postavljam toliko pitanja. No, tako te samo testiram. Prosuđujem i analiziram svaku tvoju riječ, potez, izraz, email ili SMS koji napišeš meni ili nekom drugom. Stoga kad te pitam razmišljaš li o drugim ženama, odgovor treba biti samo jedan: „Zašto bih to uopće radio kad imam tebe?". Pazi se, dakle!
  • Katkad te volim učiniti ljubomornim jer se tako osjećam željenom. Stoga kad me uhvatiš da flertujem s  prijateljem, znaj da to ustvari radim s tobom.
  • Svaki put kad se svađam s tobom je zato što se osjećam ignoriranom. Ne zatvaraj se u svoju ljušturu kad se osjećam loše. Samo mi daj ono za što se borim - tvoju potpunu pozornost. Ma malo pažnje i bit ću tvoja.
  • Volim da me redovito podsjećaš kako me trebaš. Zašto ti je teško izustiti „ti me činiš potpunim" ili „Ne ostavljaj me samoga"?
  • Na kraju, ali nikako manje važno, bez obzira koliko sam neovisna, koliko god govorila da mi ne treba muškarac da bih se osjećala sretnom, još uvijek želim da ti preuzmeš glavnu riječ kad smo u krevetu.
27.11.2009. 07:20:40
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Roka
    27.11.2009. 10:18
    ..Zanimljivo...Možda i istinito!
  2. avatar
    Chic
    17.12.2009. 14:17
    Totalna glupost.. Zvuči ko iz tinejđerskih romana a ne kao ponašanje odrasle osobe...
Novi komentar
nužno
nužno