« Muškarci
objavljeno prije 8 godina i 4 mjeseca
TEHNOLOGIJA I LJUBAV

Što ste sve spremni učiniti da osvojite srce neke djevojke?

Britanac je odlučio napraviti Youtube video u kojem poziva žene da ga dođu upoznati 29. veljače u supermarketu u istočnom Londonu. Više od 130 njih najavilo je dolazak

Fotografija vijesti
Više o

traženje partnera

,

muškarci i žene

,

ljubavne veze

,

online upoznavanje

Upoznavanje preko interneta u zadnjih je nekoliko godina iz „ilegale" polako prešlo u mainstream i postaje društveno sve prihvaćenije. Ipak, većina će se složiti kako je upoznavanje druge osobe u živo još uvijek najbolji način da saznate imate li zajedničke kemije ili ne.

Jedan je 35-godišnji Britanac odlučio spojiti najbolje od oba svijeta i napravio Youtube video u kojem poziva žene da ga dođu upoznati 29. veljače u jednom supermarketu u istočnom Londonu, piše Daily Mail.

Andrew (koji je pametno odlučio predstaviti se samo imenom) ništa ne radi polovično. Pored toga što u samom video uratku nosi više od 25 različitih outfita kako bi se svidio što široj publici, pokrenuo je i web stranicu, a ima i profil na Twitteru, gdje zainteresiranim djevojkama otkriva nešto novo o sebi svakog dana.

Trenutno ga svakodnevno prati više od 300 ljudi, a tvrdi kako je velika većina reakcija pozitivna. Neke su mu žene navodno čak i rekle da bi bile zainteresirane za njegovu ljubavnu ponudu kad bi bile single.

Da je stvar ozbiljna potvrđuje i činjenica da je više od 130 žena zasad potvrdilo svoj dolazak, a budući da je Andrew postao prava medijska zvijezda u Britaniji, vjerujemo kako će taj broj na kraju biti i veći.

Zašto je odlučio baš na ovaj način potražiti partnericu? „Razlog zašto ovo radim leži u tome da mi klasično prilaženje curama naprosto ne ide dobro", tvrdi Andrew.

„Iznenadite me i ja ću sigurno iznenaditi vas", hrabro poručuje Andrew.

25.02.2012. 09:58:00
Novi komentar
nužno
nužno