Lifestyle BODY&SOUL
OD 54. GODINE

Debljina može dati mlađi izgled

objavljeno prije 11 godina

Čini se kako 'bapske priče' o dobrobiti koje kile više pod stare dane nisu samo priče. Istraživači su otkrili da umjerena pretilost starijim osobama daje mlađi izgled jer prikriva… više »

MALA CRVENA

Stvorena pilula protiv starenja kože

objavljeno prije 11 godina

Nova pilula koju su razvili prehrambeni div Nestlé i najveća svjetska kozmetička kompanija L'Oréal, poznata pod nazivom Innéov Fermeté, već jednom dozom dnevno… više »

Prijevara

U prirodnoj kozmetici nema ni "p" od prirodnih sastojaka

objavljeno prije 11 godina

U današnje vrijeme oznake "Bio" i "100% prirodno" vrlo su popularan dodatak na etiketama i ambalaži raznih namirnica i kozmetičkih proizvoda. Kompanije znaju da su potrošači kao… više »

dva dva tri čet'ri

Noge u formi važne su koliko i trbušnjaci

objavljeno prije 11 godina

Istina je takva da većina muškaraca koja brine o svojem tijelu najviše pažnje posvećuje bicepsima, prsima i trbušnjacima dok istovremeno zanemaruje noge. O tome radi li… više »

antistres napitak

Smirite živce uz čaj

objavljeno prije 11 godina

Osim što ga je vrlo poželjno piti u hladnim zimskim danima radi zagrijavanja, najnovije studije pokazuju da je čaj izvrstan prekidač kojim možete isključiti negativno raspoloženje i… više »

raccoon attack

Riješite se podočnjaka

objavljeno prije 11 godina

Sunce, alergije, genetika, manjak sna... sve to može biti uzrokom podočnjaka zbog koji izgledate poput rakuna. Alkohol i kava također mogu biti dežurni krivci za to. Bez obzira na uzroke, evo… više »

tijelo i duh

Upoznajte savršene eko-proizvode za vaše lice i tijelo

objavljeno prije 11 godina

Nije teško postati ekološki osviješten, morate samo promijeniti neke male stvari u svom životu. Jedite zdraviju i organski uzgojenu hranu, češće kupujte u malim,… više »

mršavljenje razmišljanjem?

Iskušajte sudoku dijetu

objavljeno prije 11 godina

Jeste li ikad pomislili da bi rješavanjem sudokua mogli trošiti kalorije? Istina, ne zvuči nimalo naporno, ali iznenadili biste se kad biste sad otišli do naše… više »

korisno i jeftino

Sami napravite masku za lice

objavljeno prije 11 godina

Njega kože lica posebno je važna tijekom hladnijih zimskih mjeseci kad je koža podložnija isušivanju. Posebno je štetno centralno grijanje koje još više potiče… više »

protiv murphyjeva zakona

Napunite baterije kroz meditaciju

objavljeno prije 11 godina

Svima je poznat Murphyjev zakon - ako išta može poći po zlu, poći će. Taman riješite jedan problem pa se pojavi idući. Danas se najčešće radi o novcu, plaćama, kreditima… više »

manje pa više

Dijeta svaki drugi dan

objavljeno prije 11 godina

Svi oni koji su prisiljeni ići na dijetu najviše mrze brojanje kalorija ili biranje hrane za plan obroka. Posebno ako to na daje nikakve rezultate. No, postoji režim prehrane koji ne… više »

kako početi s odvikavanjem?

Tko vježba manje puši

objavljeno prije 11 godina i 1 mjesec

Pušenje i načini da ga se okanite uvijek su aktualna tema. Neki uspiju u namjeri da prestanu, drugi pak ne mogu ni zamisliti preživljavanje svakodnevnice bez dva tri dima - ili kutije.… više »

wellness programi

Isplati se imati zdrave i sretne zaposlenike

objavljeno prije 11 godina i 1 mjesec

Usprkos globalnoj financijskoj krizi, najnovije istraživanje pokazalo je da mnoge kompanije i dalje brinu za svoje radnike. Mnogi poslodavci ipak znaju da će im se višestruko isplatiti… više »

antioksidans

Superhrana: šipak

objavljeno prije 11 godina i 1 mjesec

"Otvorite šipak i dobit ćete more zdravih crvenih sjemenki", narodna je uzrečica koja opisuje jedno on najzdravijih biljnih plodova uopće. Plod šipka bogat je vitaminom C i… više »

čištite i mršavite

Oblikujte tijelo kućanskim poslovima

objavljeno prije 11 godina i 1 mjesec

Umorni ste, neda vam se, nemate vremena i svega vam je dosta, ali imate brdo rublja kojeg morate ispeglati, prašina vam se taloži na policama, a po podu bolje da ne hodate bosi.… više »