« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 6 godina i 9 mjeseci
SJAJNO!

Prirodna sredstva za zaštitu od sunca

Zaštitu od sunca mogu pružiti prirodna ulja i da više ne morate svoju djecu mazati skupim proizvodima koji mogu donijeti više štete nego koristi.

Djecu treba posebno zaštititi
Djecu treba posebno zaštititi (Arhiva)
Više o

sunčanje

,

zaštita od sunca

,

prirodna sredstva

,

ulje lješnjaka

Ljeto, more i boravak na suncu jedino može pokvariti štetnost sunčevih zraka od koje se treba zaštititi. Što se zaštite od sunca tiče svakodnevno nas bombandiraju raznim reklamama kozmetičkih proizvoda koji su "idealni" za zaštitu od sunca, ali svi znamo da ono što nije 100% prirodno i nije najbolje.

Baš iz tog razloga sam odlučila malo istražiti i vidjeti što se još nudi kao odlična zaštita od sunca, a da je prirodno! Oduševila sam se saznanjem da nam zaštitu od sunca mogu pružiti prirodna ulja i da više ne moram svoju djecu mazati skupim proizvodima koji mogu donijeti više štete nego koristi.

Ulja za zaštitu od sunca

Ulje lješnjaka štiti od UVA i UVB zračenja, sprečava štetan utjecaj vanjskih čimbenika i fotostarenje te se brzo upija. Pogodno je za njegu suhe i mješovite kože, a koristiti ga možete u mješavinama ili samostalno. Prirodni SPF iznosi od 10 do 30.

Ulje pšeničnih klica najviše odgovara osobama sa suhom kožom, a preporuča se za liječenje iritacija, prevenciju znakova starenja i dubinsku regeneraciju kože. Koristiti se može u mješavinama ili čisto, a prirodni zaštitni faktor SPF je 20. Ne smiju ga koristiti osobe koje su alergične na pšenicu.

Više o prirodnim sredstvima za zaštitu od sunca pročitajte na blogu zenskisvijet.com

Piše: Ana Zibar
01.08.2017. 09:01:00
Novi komentar
nužno
nužno