Lifestyle STANOVANJE
UGODAN ŽIVOTNI PROSTOR

Bojom uvedite red u vlastiti dom

objavljeno prije 10 godina i 7 mjeseci

Neuredna gomila stvarčica i boja mogu biti najveći neprijatelji doma. Vrlo je lako pretjerati i s jednim i s drugim. Ali uz malo planiranja, boja može prikriti nered nagomilani izgled… više »

PAPIRI, ODJEĆA, POSUĐE

Pobijedite nered u kući strategijom 'podijeli pa vladaj'

objavljeno prije 10 godina i 7 mjeseci

Proljeće znači cvijeće u cvatu, dane s promjenljivim vremenom - i čišćenje kuće. Organizirajte se kako treba. Razbacani papiri, posuđe naslagano u sudoperu i odjeća po podu mogu vam… više »

VELIKA ODLUKA

Savjeti prilikom kupnje nekretnine

objavljeno prije 10 godina i 7 mjeseci

Prije ulaganja u kupnju nekretnine, dobro je provjeriti vlastite financijske mogućnosti i pronaći nekretninu koja će zadovoljiti vaše kriterije, a istovremeno biti isplativa. Prvo… više »

RECEPT ZA PRAŠAK

Napravite vlastito sredstvo za pranje rublja

objavljeno prije 10 godina i 8 mjeseci

Prema podacima multinacionalne kompanije Procter and Gamble (njihov Tide koristi se u više od 40% američkih domaćinstava) u SAD-u se svake minute svakoga dana opere oko 1100… više »

BEZ ŽURBE

Odaberite prave boje za interijer vašega doma

objavljeno prije 10 godina i 8 mjeseci

Unatoč tome što vjerojatno većina ljudi vjeruje, misli i radi, biranje boje zidova, kao i njeno nanošenje prije odabira svih ostalih elemenata u interijeru nikad nije dobro… više »

NJEGA NAMJEŠTAJA

Drvo - neizostavan materijal za uređenje interijera

objavljeno prije 10 godina i 8 mjeseci

Zbog svojih iznimnih svojstava, mogućnosti obrade i oblikovanja, završnih efekata i konačnog ugođaja koji stvara u prostoru, drvo je omiljeni materijal za građenje i opremanje kroz… više »

ČISTO SUĐE

Praktični savjeti za korištenje perilice za suđe

objavljeno prije 10 godina i 8 mjeseci

Svako kućanstvo ima svoj način stavljanja prljavog suđa i posuđa u perilicu, a nerijetko se metode razlikuju ovisno o tome pune li ju muškarci, žene ili djeca. Žene najčešće… više »

OŽIVITE STARO

U 8 koraka do shabby chic namještaja

objavljeno prije 10 godina i 9 mjeseci

Shabby chic je način "restauriranja" namještaja koji je u posljednje vrijeme vrlo popularan iz više razloga. Naime, ne morate biti stručnjak i restaurator kako bi vaša… više »

MODERNA ARHITEKTURA

5 nevjerojatnih zgrada

objavljeno prije 10 godina i 9 mjeseci

5. Ministarstvo prometa u Kaliforniji (Los Angeles) - kada je Ministarstvo prometa u Kalofirniji trebalo novo sjedište obratili su se nagrađenom arhitektu Thomu Myneu, kako bi stvorio… više »

SALVETNE TEHNIKE

Dođite na radionicu izrade ukrasa i dekupaža

objavljeno prije 10 godina i 10 mjeseci

Kako bi na vrijeme pripremili nove prigodne ukrase i darove za svoje najbliže, uključite se u radionicu salvetnih tehnika i dekupaža u Kulturnom centru Peščenica u Ivanićgradskoj 41a.… više »

ZELENI SAVJET

Provedite odmor u ekološkoj kući na drvetu

objavljeno prije 10 godina i 10 mjeseci

Sagrađena unutar stoljetnog kestena, kuća 'Perche dans la Perche' smještena u danskom nacionalnom parku Le Perhce, jedinstven je zaokret prema zelenoj arhitekturi i dizajnu. Vlasnici… više »

puni krug

Australska obitelj sagradila rotirajuću kuću

objavljeno prije 11 godina

Australska obitelj Everingham uselila se prije tri godine u svoj dom iz snova - rotirajuću kuću koja im jamči drugačiji pogled kroz prozor svakoga jutra. "Kada se probudiš pitaš… više »

alternativni bor

Izradite vlastito božićno drvce

objavljeno prije 11 godina

Uskoro ce nam tržnice i ulice početi vrvjeti ponudom božićnih drvca koje ćemo s ljubavlju okititi u društvu naših najmilijih. Za one kojima je poslije-praznično raskićivanje tih… više »

novi početak

Pet pravila zajedničkog života

objavljeno prije 11 godina

Mnogi mladi parovi sanjaju o svojem stanu, kući, zajedničkom prostoru u kojem će imati potpunu neovisnost i svu slobodu da ga uređuju i u njemu žive po svojem ukusu. Čim im se ukaže takva… više »

prijedlog

Napravite sami adventski vjenčić

objavljeno prije 11 godina

Nekad se vjerovalo da nas adventski vijenac na vratima kuće štiti od zlih duhova. Zelenilo vijenca simbol je vječnog života kršćana, a vijenac je ukrašen crvenim trakama… više »