Lifestyle STANOVANJE
SAVJETI

Najgora hrana za vaše mišiće

objavljeno prije 8 mjeseci i 16 dana

Kao što jako dobro znamo, prehrana ima ključnu ulogu u podržavanju rasta mišića jer hranjive tvari koje konzumiramo osiguravaju gradivne elemente i energiju potrebnu za razvoj i… više »

VRUĆEEE

Kako se uspješno i brzo rashladiti

objavljeno prije 11 mjeseci

Kao što ste primjetili, vani je vruće... i to k'o vrag. E sad, ima njih koji imaju klimu, a ima i onih koji je na poslu ili doma nemaju... e pa za takve, evo par savjete. Temperaturu u… više »

CVIJEĆE

Čudo od cvijeća koje garantira dobar osjećaj

objavljeno prije 11 mjeseci i 17 dana

Pelargonije svojim šarenim cvjetovima šire pozitivne vibracije tijekom cijele godine, čineći život ljepšim. Ove biljke, jednostavne za njegu, u trenu pretvaraju osunčane… više »

SUNCE

I sobne biljke mogu izgorjeti od Sunca

objavljeno prije 11 mjeseci i 23 dana

Imate li biljke u kući i, očekivano pitanje, pazite li na njih ili ih samo ponekad zalijete i to je to? Ne bi to bilo dobro tako, jer će neke od njih možda završiti u vječnim… više »

CVIJEĆE

Nema ljeta bez pelargonija

objavljeno prije 1 godinu

Sa svojim šarenim, raznolikim cvjetovima, pelargonije su praznik za oči. U balkonskim teglama, posudama za cvijeće i cvjetnim gredicama, ove biljke, tako jednostavne za održavanje,… više »

MMMM ;)

Kako miriše vaš dom?

objavljeno prije 1 godinu

Znate onaj osjećaj kad otvorite vrata i uđete u kuću, a zapahne vas miris vašeg doma - onaj samo vama poznati i dragi miris koji vas obujme cijeloga i znate da ste sad napokon u svojem… više »

SAVJETI

Švedsko čišćenje prije smrti - o čemu se tu radi?

objavljeno prije 1 godinu

Jeste li već napravitili proljetno čišćenje? Trebali bi, jer čak i skromne razine nereda mogu negativno utjecati na vaš život iz niza razloga - jer često vučete stare veze… više »

STVARNO?

Jeste li spremni za proljetno čišćenje?

objavljeno prije 1 godinu

Znate već i sami kako to ide - dani su duži, vrijeme je ljepše, treba pospremiti kuću i raskrčiti se ono što se u proteklih godinu dana nakupilo... i da, ne da nam se, naravno.… više »

CVIJEĆE

Pelargonija, kraljica balkona i vrtova

objavljeno prije 1 godinu i 1 mjesec

Preplavljeni ste velikim izborom ljetnog cvijeća? Ako tražite izdržljivo cvijeće koje se lako održava i voli cvjetati na sunčanim do polusjenovitim mjestima, pelargonije su pametan izbor. Od… više »

SAVJETI

Kako ukusno i lijepo ukrasiti dom za Uskrs

objavljeno prije 1 godinu i 1 mjesec

Uskrs je dan kada se trebate dobro potruditi da bi sve bilo na svom mjestu i izgledalo baš onako kako treba - naime, ovaj je blagdan jedan od onih koji traju više dana,… više »

SAVJETI

Prirodni antioksidansi za koje još niste čuli

objavljeno prije 1 godinu i 1 mjesec

Koliko god čitali i slušali o tome da je kožu potrebno štititi od štetnih sunčevih zraka (čak i tijekom zime), često se zateknete u situaciji da vam godišnji odmor… više »

SAVJETI

Savršeno uredite svoj vrt ili terasu pomoću vrtnih garnitura ili unikatnih ležaljki za sunce

objavljeno prije 1 godinu i 2 mjeseca

Kako izabrati savršene primjerke? Izabrati savršeni primjerak ležaljke za sunce ili vrtnog namještaja može biti zeznuto, zato će VidaXL prezentirati nekoliko… više »

SAVJETI

Zašto bi trebali kupiti novi madrac?

objavljeno prije 1 godinu i 2 mjeseca

Imate li problema sa spavanjem? Bole li vas leđa kad se ujutro probudite? Sve to moglo bi ukazivati na to da predugo spavate na starom madracu. U nastavku pročitajte pet znakova koji… više »

SAVJETI

3 najbolje dijete na svijetu

objavljeno prije 1 godinu i 3 mjeseca

U mnoštvu dostupnih informacija ponekad je teško snaći se i odlučiti koji je režim najučinkovitiji. Zato su stručnjaci sastavili popis dijeta koje su znanstveno dokazano… više »

EHHH...

Što bi trebali baciti iz kuće

objavljeno prije 1 godinu i 3 mjeseca

Opet je blizu ono vrijeme kad treba napraviti reviziju stvari u svom domu i pobacati u smeće (naravno, vodeći računa o zbrinjavanju otpada) višak stvari koji se opet nekako stvorio. Pa… više »