Lifestyle STANOVANJE
COOL

SYMFONISK - podna lampa sa Sonos zvučnikom

objavljeno prije 1 godinu i 5 mjeseci

U 2019. lansiran je prvi zvučnik s lampom SYMFONISK, označavajući prve proizvode koje su zajedno razvili IKEA i Sonos. Sada se suradnja nastavlja predstavljanjem sljedeće verzije SYMFONISK-a… više »

CIPELIĆI

LG predstavlja Styler ShoeCase i ShoeCare

objavljeno prije 1 godinu i 8 mjeseci

LG Electronics na sajmu IFA 2022 predstavlja LG StylerTM ShoeCase i ShoeCare kojima donosi revoluciju u brigu o obući. Potpuno rješenje za njegu obuće opremljeno je tehnologijom… više »

KUĆA

IKEA donosi brižljivu kolekciju VÅRDANDE

objavljeno prije 1 godinu i 9 mjeseci

Riječ VÅRDANDE na švedskom znači brižan. U skladu sa svojim značenjem, kolekcija uključuje tekstilne proizvode kao što su kimono, prostirke za jogu, ali i košaru za… više »

UŽITAK

Ljeto na Danski način

objavljeno prije 1 godinu i 10 mjeseci

Prema društvenim istraživanjima Danci su najsretniji ljudi na svijetu. U maloj državi na sjeveru Europe, koja izgledom podsjeća na poluotok, živi oko 5.8 milijuna stanovnika, a… više »

ZNATE LI?

Što je IKEA učinak?

objavljeno prije 1 godinu i 11 mjeseci

Ikea efekt se kao pojam popularizirao nakon objave rezultata istraživanja 2011. godine u radu "Ikea efekt: kada rad vodi do ljubavi". Ova istraživanja su vodili profesori na prestižnim… više »

SAVJETI :)

5 savjeta za hladnu sobu pred spavanje

objavljeno prije 1 godinu i 11 mjeseci

Ako prije spavanje uđete u spavaću sobu i ustanovite da je to najtoplija prostorija u stanu... nešto radite krivo, definitivno. Kako bi mogli zaspati u miru, evo par dobrih savjeta...… više »

Foto: Pexels
STVARNO?

Boje za ljepši i mirniji san

objavljeno prije 2 godine

Boja zidova u spavaćoj sobi itekako može utjecati na kvalitetu sna, stoga ju treba pažljivo birati. Ona može utjecati na vaše raspoloženje, razinu energije i to koliko ćete se odmoriti… više »

COOL

4 kućanska posla koje treba raditi - jednom godišnje

objavljeno prije 2 godine

Kućanski poslovi su ne baš tako jednostavni, a ponekad i zamorni - pogotovo ako su vam klinci mali... znate da je stalno čišćenje i pranje svakodnevni posao. No, ako se želite… više »

STVARNO?

Kako boje utječu na naše raspoloženje?

objavljeno prije 2 godine i 1 mjesec

Boja zidova je prilično važna stvar u cijeloj priči - ako stavite jednostavne bijele zidove reći ćete da ste željeli napraviti nešto jednostavno, no drugi će reći da je to sterilno i… više »

KRASNO

Četiri boje za svaki dom

objavljeno prije 2 godine i 2 mjeseca

Dom ponekad treba i osvježiti, a jedan od najboljih načina je - uzeti boje i obojati zidove. No, još je bitnije od toga je da dobro izaberemo boje koje unosimo u interijer. Ako želite… više »

MA DA?

Ogledala vam trebaju, što više to bolje

objavljeno prije 2 godine i 3 mjeseca

Ogledala mogu vašem domu dati dašak elegancije te osvježiti prostor na načine na koje se ne biste nikada sjetili. U nastavku donosimo tri razloga zbog kojih biste dom trebali… više »

EHHH...

Zašto vam kuća izgleda kao svinjac?

objavljeno prije 2 godine i 3 mjeseca

Znate i sami kako to ide - joj ovo je zgodno, to nam treba, ovo je obavezno, ovo bi trebali imati, ovo je baš simpatično... i prije nego što se okrenete, u kući je takav cirkus… više »

SAVJETI :)

Kako brzo i jednostavno ovlažiti zrak u kući?

objavljeno prije 2 godine i 3 mjeseca

Zima i grijanje... ne znate što je gore - je li vam hladnije kad izađete iz kuće ili vam je gore doma, gdje je toplije, ali istovremeno i suho za poluditi. Štoviše, nije… više »

Foto: Pexels
BOJE

Boje koje ne bi trebale biti na zidovima

objavljeno prije 2 godine i 5 mjeseci

Bojanje stana zapravo je prilično mučan i ne baš tako jednostavan proces - trebate sve zaštititi, nabaviti boje, obojati i na kraju sve vratiti u isto stanje, što… više »

POGLEDAJTE

Novi izgled dječje sobe preko noći

objavljeno prije 2 godine i 8 mjeseci

Roditelji uvijek žele ugoditi djeci i ispunjavati im želje. Vrlo su često upravo dječje sobe pravi dokaz tome, prepune igračaka i različitih sitnica koje su djeca zaželjela i dobila u… više »