Lifestyle STANOVANJE
BOJE

Žuta boja je i dalje u modi

objavljeno prije 7 godina i 5 mjeseci

Boje zidova jedan su najvažnijih dijelova uređenja stana, a pokazuje se da neke boje jednostavno ne mogu izaći iz mode. To su zaključili stručnjaci iz Duluxa, jednog od najvećih svjetskih… više »

ENERGIJE

Feng shui savjeti za svaki dan

objavljeno prije 7 godina i 5 mjeseci

Feng shui, drevna kineska vještina uređenja prostora u skladu s prirodnim protokom energija može vam itekako pomoći u svakodnevnom životu, kako biste se u vlastitom prostoru osjećali… više »

MLJAC?!

Grickanje pred televizorom je put u pakao debljine

objavljeno prije 7 godina i 6 mjeseci

Omiljeni zalogajčići uz televizor ili računalo pred sobom koštaju vaš unosa kalorija većeg i preko 25 posto od normalnog i potrenog, pokazalo je istraživanje provedeno na… više »

VRLO KORSINO

Biljke koje će pomoći vašem zdravlju čisteći zrak

objavljeno prije 7 godina i 6 mjeseci

Zrak u zatorenim prostorima može biti čak pet puta onečišćeniji zrak od onog vanjskog. Priroda se pobrinula da nam pronađe rješenje za taj problem. Postoje, naime bilje koje se… više »

PLANSKI

Uredite interijer i izbjegnite glavobolju

objavljeno prije 7 godina i 6 mjeseci

Prazan prostor. Napokon vlastiti stan. Što dalje? Ideje naviru. Mislimo da znamo što i kako, no od ideje do realizacije često je dugačak put i često nam taj proces može… više »

ČUVANJE HRANE

Rok trajanja namirnica u hladnjaku i zamrzivaču

objavljeno prije 7 godina i 6 mjeseci

Zamrznutu hranu možete bezbrižno pohraniti koliko god želite, ali je moguće da promijeni okus nakon vremena istaknutog na popisu u nastavku. Najviše opreza traže mesnati i mliječni… više »

SNAGA BILJAKA

Biljke za sreću, ljubav, prijateljstvo, snagu i zdravlje

objavljeno prije 7 godina i 7 mjeseci

Biljni svijet oko nas prepun je biljaka s 'čudotvornim' moćima. Zaboravljene legende i knjige otkrivaju nam zanimljive priče o skrivenoj namjeni biljaka s kojima se svakodnevno susrećemo.… više »

SRAM IH BILO :)

Najomraženiji kućanski poslovi

objavljeno prije 7 godina i 7 mjeseci

Koliko vam se puta dogodilo da dođete kući s posla, a sve je u sobi ili kuhinji razbacano unakolo, dok vaš partner s umornim osmijehom milo pita ne bi ste li vi dovršili posao… više »

SUPER!

Biljke koje osvježavaju zrak

objavljeno prije 7 godina i 7 mjeseci

Grijanje, pušenje i kuhanje su kombinacija koja u zimsko doba otežava disanje u stanovima, koji se zbog hladnoća rijetko provjetravaju i zrak je ustajao, težak i suh. Kako bi… više »

BLUE ...

Plavi interijeri za dobar san

objavljeno prije 7 godina i 8 mjeseci

Naš bi život bez plave boje bio nezamisliv. Ona je dio ljudske prirode, jedna iz spektra boja što ga ljudsko oko vidi. U našem je svijetu toliko sve plavo da i kada bi… više »

ASTROLOGIJA ZA STAN

Uredite stan prema horoskopskim znakovima

objavljeno prije 7 godina i 8 mjeseci

Način na koji uređujemo vlastita četiri zida zapravo je odraz naše ličnosti, tvrdi Uwe Linke, autor knjige o psihologiji stanovanja (Die Psychologie des Wohnens). Pritom veliku ulogu… više »

ŠARENO I SLATKO

Izradite svoje Božićne patuljke

objavljeno prije 7 godina i 9 mjeseci

Nesvakidašnji Božićni ukrasi u vašem domu mogu biti i patuljci od filca. Najbolje ih je staviti iznad kamina, vrata, a pašu i na bor. Ako imate pola sata vremena… više »

JEFTINO I DOBRO

Bakina sredstva za čišćenje na prirodnoj bazi

objavljeno prije 7 godina i 9 mjeseci

Danas se u prodavaonicama jedva možemo odlučiti između sredstava za čišćenje od kojih je svaki na granici čudotvorstva ili nas u to barem pokušavaju uvjeriti proizvođači. Nekad… više »

IMAJTE NA UMU

10 opasnih stvari koje držite u domu

objavljeno prije 7 godina i 9 mjeseci

Zbog takvih kemikalija, samo u SAD-u se svake godine zabilježi 4 milijuna slučajeva trovanja. Otkud dolaze ti toksini i što možemo učiniti kako bi se zaštitili? Pogledajte 10… više »

DOSADIO VAM JE STAN?

Počastite ga bojama!

objavljeno prije 7 godina i 10 mjeseci

Žudite li za toplim, udobnim, gostoljubivim domom koji vas jednostavno zove na izležavanje? Glupo pitanje. Pa tko to ne želi? Stoga, namjeravate li svome domu podariti casual stil, Metro Casa… više »