Lifestyle STANOVANJE
SAZNAJEMO

Webgradnja.hr najveći izvor informacija za gradnju, uređenje i opremanje

objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci

Webgradnja.hr je najveći izvor informacija za gradnju, uređenje i opremanje koji djeluje već 10 godina. Arhitekti, projektanti, inženjeri na webgradnja.hr mogu pronaći informativan stručni… više »

ADVENT

Napravite svoj adventski vjenčić

objavljeno prije 9 godina i 8 mjeseci

Adventski vijenac na vratima kuće ili stana i na blagdanskom stolu uvodi nas polako u božićno raspoloženje, kada se kroz četiri nedjelje spremamo za blagdan Došašća. Bili… više »

BRAVO!

Mag Rack stolići hit na Kickstarteru

objavljeno prije 9 godina i 9 mjeseci

Kaos na stoliću u dnevnoj sobi ili u uredu svima je poznata pojava i često nerješiv problem. Nikola Popović, hrvatsko-austrijski arhitekt i dizajner, pronašao je uspješno… više »

AAAH

Kućne biljke koje pročišćavaju zrak

objavljeno prije 9 godina i 9 mjeseci

Kućne biljke ključne su za kvalitetu zraka u stanu, tvrde stručnjaci, jer prirodnim putem pročišćavaju zrak od raznih zagađivača i toksina. Kako dolaze hladniji dani kad ćemo rjeđe… više »

SAJMOVI

AMBIENTA 2014. uskoro na Zagrebačkom velesajmu

objavljeno prije 9 godina i 10 mjeseci

AMBIENTA je uspješan i atraktivan međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije i vodeći sajam u ovom dijelu Europe. Ove godine održava se 41. put od… više »

BOJE SVIJETA

Boja sobe promijenit će vaše raspoloženje

objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci

Boje utječu na naš život. , pa je dobro obratiti pažnju na to tijekom uređenja doma i pomoću boja na zidovima popraviti kvalitetu boravka u njemu. Boje vas mogu opustiti, ali i… više »

PRELISTAJTE

IKEA katalog za Hrvatsku je hit

objavljeno prije 10 godina

IKEA katalog desetljećima je omiljeno štivo hrvatskih građana, a sada smo napokon dočekali da ga možemo prolistati na hrvatskom jeziku, s aktualnim cijenama. Online IKEA katalog… više »

ZA UGODAN AMBIJENT

Četiri boje koje baš svaki dom mora imati

objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec

Pogled na zapuštene zidove tjera vas u očaj? Imate još dovoljno vremena za pokret i pravac u kupovinu boja. Budite hrabri i dozvolite si malo igre s bojama.  Bijeli… više »

DREAMCATCHER

Hvatači snova za ljepši stan i san

objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec

Hvatači snova iliti dreamcatcheri zanimljivi su ukrasi svakog prostora, a njihova svrha je, prema legendama, hvatanje ružnih snova.  Izradom dreamcatchera bave se i Ćurke, interesantan… više »

SAVJETI

Pravila za uredan i čist dom

objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec

Uredan dom san je svake domaćice, a bez obzira na sve, to i nije tako velik problem kako se čini na prvi pogled. Ako se držite ovih savjeta, bit će vam dovoljno malo više od pola sata… više »

WOW!

Ploveći grad postaje kineska stvarnost?

objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca

Ploveći grad fascinacija je arhitekata i dizajnera londonske tvrtke AT Design Office, a njihovi su se futuristički planovi dovoljno svidjeli velikoj kineskoj investicijskoj tvrtki China… više »

SAVJETI

Pokažite se u ... blagovaonici

objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca

Odabirom hrane koju iznosite na stol, ali i stilom uređenja blagovaonice o sebi govorite i više nego što se na prvi pogled čini. Pravilan odabir namještaja, stola i… više »

SAVJETI

Sačuvajte namještaj jednostavnim trikovima

objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca

Produljiti rok trajanja namještaja i očuvati njegov izgled u ova krizna vremena jedna je od stvari kojoj bi trebalo posvetiti dosta pažnje. Sve su popularniji trikovi kojima su se… više »

INVAZIJA

Kinezi kupuju stanove na Manhattanu više od Rusa

objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca

Rusi su godinama bili najčešći strani kupci stanova na Manhattanu, no sada su prvi Kinezi koji iskorištavaju pad interesa ruskih kupaca, čija je aktivnost pala nakon izbijanja… više »

SAZNAJEMO

Energetskom obnovom doma do smanjenih računa

objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca

Izolacija Multiporom je odlično rješenje Zainteresirala Vas je mogućnost da svoj dom učinite energetski efikasnim? Evo nekoliko pravila koja treba poštivati. Dobra vanjska… više »