« Lifestyle STANOVANJE
objavljeno prije 2 godine
SAVJETI

Proljetna detoksikacija doma

Kupovna sredstva za čišćenje nisu nimalo zdrava kako za vas, tako i za okoliš, pa se toplo preporuča korištenje prirodnih proizvoda za čišćenje

Neka dom bude ugodan
Neka dom bude ugodan (Shutterstock)
Više o

detoksikacija

,

čišćenje

,

stan

,

dom

Proljeće i detoksikacija idu ruku pod ruku, no ovoga puta nećemo govoriti o vašem organizmu već o - domu. Da, i njemu dobro dođe tradicionalno proljetno čišćenje koje se može nazvati i detoksikacijom.

Osobe koje imaju iritacije kože, alergijske reakcije ili osipe, često uzročnike smetnji imaju u svome domu, a da to niti ne znaju.

Kupovna sredstva za čišćenje nisu nimalo zdrava kako za vas, tako i za okoliš, pa se toplo preporuča korištenje prirodnih proizvoda za čišćenje. Prirodni proizvodi neće nimalo naštetiti niti vama, niti prirodi, a dom će biti čist i blistav.

Detoksicirajte svoj dom tako da napravite sami prirodno sredstvo za dezinfekciju doma. Upotrijebite bocu sa prskalicom u koju ulite prirodno sredstvo za dezinfekciju, pa njime očistite dom. Nakon ovakve dezinfikacije, vaši dišni putevi neće stradati, a djeca i kućni ljubimci će se moći kretati po svim površinama bez opasnosti otrovanja.

Napravite prirodni pripravak od mješavine eteričnog ulja i limunovog soka, pa ga pomiješajte sa malo destilirane vode i ulite u bocu sa prskalicom. Dobivenim prirodnim osvježivačem prostora, osvježite svoj dom i uživajte u mirisu.

Više savjeta pročitajte na blogu zenskisvijet.com

Piše: Ana Zibar/zenskisvijet.com
05.04.2018. 09:01:00
Novi komentar
nužno
nužno