Lifestyle STANOVANJE
SAVJETI

Kako utišati svoj dom

objavljeno prije 8 godina i 5 mjeseci

Uređenje stana može biti zabavno i veselo iskustvo, no jednako tako može vam donijeti frustracije koje će trajati godinama, stoga, evo nekoliko savjeta kako ćete od svog doma napraviti pravu… više »

EH, DA ...

Kako se riješiti nereda u kući

objavljeno prije 8 godina i 5 mjeseci

U neurednom domu teško se može opustiti. Ipak, spremanje prostorija umara i oduzima vrijeme. Donosimo 10 savjeta kako da olakšate sebi i ukućanima Brzo sređivanje kuhinje -… više »

SAVJETI

Kako zatrpavamo stanove bespotrebnim stvarima

objavljeno prije 8 godina i 7 mjeseci

Stan vam nije uredan? Onda se nemojte čuditi što se u njemu ne osjećate ugodno i što nije lijep i prozračan. Iako je većina sigurno naletjela na feng shui savjete za uređenje… više »

SAVJETI

Kako smanjiti račune za grijanje

objavljeno prije 8 godina i 8 mjeseci

Sezona grijanja je ono doba godine kad nam računi počinju stvarno ići na živce, jer rastu kao gljive poslije kiše. Vjerovali ili ne, naše drago HEP Toplinarstvo pobrinulo se za… više »

NAUČITE

Brzi i učinkoviti popravci u kući

objavljeno prije 8 godina i 8 mjeseci

Pokvareni sudoper, uništen parket, smrad iz odvoda... Sve su to uobičajeni problemi u kućanstvu koje možete riješiti i bez pomoći majstora Fleke od vode na drvenim… više »

PREUREDITE

Što vas može deprimirati u vlastitom domu

objavljeno prije 8 godina i 8 mjeseci

Uređenje doma ozbiljna je stvar, jer od rasporeda namještaja i sitnica ovisi hoćete li napraviti pravi dom ili mjesto na kojem spavate, neugodno za boravak. Evo par stvari koje, ako ih… više »

PUTOVANJA

Nekretnine na Krku sve traženije

objavljeno prije 8 godina i 8 mjeseci

Otok Krk je godinama popularna destinacija zbog svoje dostupnosti. Sam otok je jako razvijen te vožnja ne traje satima. Nećete morati trošiti previše novaca na cestarinu i… više »

PRIMJENITE

Feng shui ljubavi

objavljeno prije 8 godina i 9 mjeseci

Feng shui može vam pomoći uravnotežiti energije u vašem domu i od njega napraviti pravu malu oazu ljubavi, pa evo na koje detalje trebate pripaziti. Što donosi sreću u domu Boja… više »

BOLI GLAVA

Gdje su stanovi najskuplji, a gdje najjeftiniji?

objavljeno prije 8 godina i 10 mjeseci

Unatoč mjerama vlasti Hong Konga protiv divljanja cijena, među kojima je i pooštravanje uvjeta za dobivanje stambenih kredita, cijene na tržištu nekretnina u 2014. skočile su… više »

SUPER

Boja koja donosi sreću i zadovoljstvo

objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca

Sreća i mir dvije su stvari kojima svatko od nas teži, makar na nesvjesnoj razini, a sjajan način da ta dva osjećaja ne odu od nas je boja zidova i ukrasa u domu ili uredu. Inače se crvena… više »

SAVJETI

Boje u uredu - kako napraviti bolju radnu atmosferu

objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca

Boje imaju velikog utjecaja na rad u uredu, pa tako tople boje, poput naračanste, crvene i žute mogu izazvati osjećaj topline koji nije realan, dok hladne boje kao… više »

SAVJETI

Učinite sobu većom i prozračnijom

objavljeno prije 9 godina i 3 mjeseca

Umjesto da gledate na male prostore kao na nešto što će vas sputavati, razmislite još jednom i shvatite to kao izazov. S ovih nekoliko savjeta učinite vaš prostor… više »

PREPORUKA

Napravite svoj kutak za užitak

objavljeno prije 9 godina i 3 mjeseca

Koliko ste puta poželjeli nakon napornog dana zaroniti u bazen i riješiti se stresa, isprazniti glavu i uživati u malo vremena posvećenog samo sebi? Vjerujemo da će većina ljudi… više »

UKRASITE DOM

Tradicionalni simboli Uskrsa

objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca

Uređenje doma za Uskrs čini se jednostavnim - dovoljno je na stol staviti par pisanica i prigodni stolnjak i to je to ... Ne baš, jer Uskrs ima cijeli niz simbola koje možemo odlično… više »

FANTASTIČNO

Norveška ultimativna eko kuća

objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci

Eko kuća koja proizvodi tri puta više energije nego što troši napravljena je u norveškoj tvrtki Snohetta, a dizajn potpisuju njihovi arhitekti i norveški… više »