Lifestyle STANOVANJE
PRIMJENITE

Feng shui ljubavi

objavljeno prije 8 godina i 7 mjeseci

Feng shui može vam pomoći uravnotežiti energije u vašem domu i od njega napraviti pravu malu oazu ljubavi, pa evo na koje detalje trebate pripaziti. Što donosi sreću u domu Boja… više »

BOLI GLAVA

Gdje su stanovi najskuplji, a gdje najjeftiniji?

objavljeno prije 8 godina i 8 mjeseci

Unatoč mjerama vlasti Hong Konga protiv divljanja cijena, među kojima je i pooštravanje uvjeta za dobivanje stambenih kredita, cijene na tržištu nekretnina u 2014. skočile su… više »

SUPER

Boja koja donosi sreću i zadovoljstvo

objavljeno prije 9 godina

Sreća i mir dvije su stvari kojima svatko od nas teži, makar na nesvjesnoj razini, a sjajan način da ta dva osjećaja ne odu od nas je boja zidova i ukrasa u domu ili uredu. Inače se crvena… više »

SAVJETI

Boje u uredu - kako napraviti bolju radnu atmosferu

objavljeno prije 9 godina

Boje imaju velikog utjecaja na rad u uredu, pa tako tople boje, poput naračanste, crvene i žute mogu izazvati osjećaj topline koji nije realan, dok hladne boje kao… više »

SAVJETI

Učinite sobu većom i prozračnijom

objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec

Umjesto da gledate na male prostore kao na nešto što će vas sputavati, razmislite još jednom i shvatite to kao izazov. S ovih nekoliko savjeta učinite vaš prostor… više »

PREPORUKA

Napravite svoj kutak za užitak

objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec

Koliko ste puta poželjeli nakon napornog dana zaroniti u bazen i riješiti se stresa, isprazniti glavu i uživati u malo vremena posvećenog samo sebi? Vjerujemo da će većina ljudi… više »

UKRASITE DOM

Tradicionalni simboli Uskrsa

objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca

Uređenje doma za Uskrs čini se jednostavnim - dovoljno je na stol staviti par pisanica i prigodni stolnjak i to je to ... Ne baš, jer Uskrs ima cijeli niz simbola koje možemo odlično… više »

FANTASTIČNO

Norveška ultimativna eko kuća

objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca

Eko kuća koja proizvodi tri puta više energije nego što troši napravljena je u norveškoj tvrtki Snohetta, a dizajn potpisuju njihovi arhitekti i norveški… više »

SAZNAJEMO

Webgradnja.hr najveći izvor informacija za gradnju, uređenje i opremanje

objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci

Webgradnja.hr je najveći izvor informacija za gradnju, uređenje i opremanje koji djeluje već 10 godina. Arhitekti, projektanti, inženjeri na webgradnja.hr mogu pronaći informativan stručni… više »

ADVENT

Napravite svoj adventski vjenčić

objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci

Adventski vijenac na vratima kuće ili stana i na blagdanskom stolu uvodi nas polako u božićno raspoloženje, kada se kroz četiri nedjelje spremamo za blagdan Došašća. Bili… više »

BRAVO!

Mag Rack stolići hit na Kickstarteru

objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci

Kaos na stoliću u dnevnoj sobi ili u uredu svima je poznata pojava i često nerješiv problem. Nikola Popović, hrvatsko-austrijski arhitekt i dizajner, pronašao je uspješno… više »

AAAH

Kućne biljke koje pročišćavaju zrak

objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci

Kućne biljke ključne su za kvalitetu zraka u stanu, tvrde stručnjaci, jer prirodnim putem pročišćavaju zrak od raznih zagađivača i toksina. Kako dolaze hladniji dani kad ćemo rjeđe… više »

SAJMOVI

AMBIENTA 2014. uskoro na Zagrebačkom velesajmu

objavljeno prije 9 godina i 8 mjeseci

AMBIENTA je uspješan i atraktivan međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije i vodeći sajam u ovom dijelu Europe. Ove godine održava se 41. put od… više »

BOJE SVIJETA

Boja sobe promijenit će vaše raspoloženje

objavljeno prije 9 godina i 8 mjeseci

Boje utječu na naš život. , pa je dobro obratiti pažnju na to tijekom uređenja doma i pomoću boja na zidovima popraviti kvalitetu boravka u njemu. Boje vas mogu opustiti, ali i… više »

PRELISTAJTE

IKEA katalog za Hrvatsku je hit

objavljeno prije 9 godina i 10 mjeseci

IKEA katalog desetljećima je omiljeno štivo hrvatskih građana, a sada smo napokon dočekali da ga možemo prolistati na hrvatskom jeziku, s aktualnim cijenama. Online IKEA katalog… više »