Lifestyle STANOVANJE
OPREZ

Skrivene opasnosti u kućanstvima - I. dio

objavljeno prije 8 godina i 10 mjeseci

Možda ste već primijetili određene suptilne pokazatelje da nešto ne štima s vašim zdravljem. Često kišete kad uđete u podrum, na rukama vam ostaje neugodan miris… više »

UČINKOVITO PRANJE

Znate li izvući maksimum iz vaše perilice posuđa?

objavljeno prije 8 godina i 10 mjeseci

Perilica suđa omiljen je kućanski aparat svake žene, no čini se kako ga baš i ne znamo najbolje iskoristiti. Sjetite se samo koliko puta ste palili mašinu drugi put jer se suđe… više »

UŽIVANCIJA U VRTU

7 smjernica za savršenu terasu

objavljeno prije 8 godina i 10 mjeseci

Ukoliko imate kuću s okućnicom, a za lijepog vremena ne boravite vani znači da nešto nije u redu s vašom terasom. Potražili smo stoga nekoliko savjeta krajobraznih arhitekata:… više »

DOME SLATKI DOME

Savjeti za pametno kupovanje nekretnina

objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci

Usprkos gospodarskoj krizi koja je iznimno jako pogodila tržišta nekretnina, kako u Europi i svijetu, tako i kod nas, nekretnine se još uvijek prodaju a prodavači su više… više »

zanimljiva boja zida učinit će prostor punijim
DOLAZI BEBA

Savjeti za uređenje baby kutka ili sobe

objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci

Dolazi prinova i vrijeme je za preuređenje kutka koji će biti namijenjen samo novom bebaču. Dosta vam je dosadnih plavih ili rozih boja, klasičnog namještaja za bebe i slično, ali… više »

PROZRAČITE RUBLJE

Pametni savjeti za vješanje rublja na otvorenom

objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci

Kad je u pitanju sušenje rublja, najbolje je taj posao prepustiti majčici Prirodi. Umjesto da koristite perilicu i sušilicu za to, bolje je poslužiti se običnim tanjim užetom… više »

BEZ KEMIJE

Neka vaš životni prostor zamiriši prirodnim tonovima

objavljeno prije 9 godina

Umjesto da životni prostor prskate umjetnim sprejevima i mirisnim osvježivačima prostora prepunim raznoraznih kemikalija, zašto ne biste pokušali prvo isprobati neke prirodne… više »

PRIRODNI DETERDŽENT

Odlični načini primjene octa u kućanstvu

objavljeno prije 9 godina

Police s deterdžentima prepune su proizvoda za čišćenje što otežava izbor pri kupnji, ali i povećava razočaranje kad sredstvo za koje se odlučimo ne ispuni obećanje proizvođača… više »

PRAKTIČNI SAVJETI

Vrijeme je za veliko čišćenje ormara

objavljeno prije 9 godina

Koliko god bio velik, uvijek je zapravo premali - radi se, naravno, o ormaru. Gomilamo odjeću sve dok nam jednog dana ne pukne film pa počnemo bacati majice i hlače u kojima ionako nikad… više »

BOGATSTVO

Kuća od sto milijuna dolara

objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec

Ruski milijarder Jurij Milner platio je 100 milijuna dolara za vilu u Sjedinjenim Državama, što je zasad najviša cijena plaćena za neki privatni dom u Americi. Četrdeset… više »

POBIJEDITE GLJIVICE

Kako se riješiti plijesni u stanu?

objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec

Osim što ne izgleda higijenski, plijesan u stanu predstavlja potencijalnu opasnost za zdravlje jer može izazvati neugodne alergije. Na nastanak plijesni utječu četiri faktora: vlažne… više »

SAVJETI ZA PODSTANARE

Trikovi kod iseljenja - kako prikriti oštećenja

objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec

Napuštate unajmljeni stan a iza vas ostaju rupe u zidu, izgrebani parket, tragovi namještaja na tepihu i druge nesavršenosti koje sigurno neće razveseliti vlasnika. Kako… više »

KULTURA ŽIVLJENJA

Što ne smijete bacati u odvod i slivnike

objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec

Kruti otpad je naša svakodnevica i nemamo izbora nego pozabaviti se njime bilo da se radi o odlaganju il recikliranju. međutim, kad je u pitanju tekući otpad, naše brige… više »

SAZNAJEMO

Zabavno i mirisno proljetno čišćenje uz Philips

objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec

Nakon zimskog sivila mnogi će poželjeti primiti se u koštac s već tradicionalnim proljetnim čišćenjem. Kako bi ta zamorna aktivnost bila što zabavnija i mirisnija,… više »

TUŠIRANJE

Kako mačku držati podalje od namještaja?

objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec

Što morate učiniti da biste spriječili mačku da boravi na bilo kojem dijelu namještaju kojeg želite zaštititi bez kemikalija? Morate uzeti u obzir činjenicu da je miris… više »