Lifestyle STANOVANJE
INTERIJER

Uredite dom u stilu u kojem se odijevate

objavljeno prije 9 godina i 3 mjeseca

Kanadski stručnjak za uređene interijera Karl Lohnes je tijekom godina pomogao brojnim pojedincima da urede svoj životni prostor i iz svog iskustva kaže da je primijetio jednu stvar koja… više »

PAMETNO TROŠENJE

5 proizvoda koje ne trebate kupovati (jer ih već imate u kući)

objavljeno prije 9 godina i 3 mjeseca

Prosječno kućanstvo troši puno novaca na različite vrste proizvoda za čišćenje ili održavanje kuće, a prizor ormarića u kojemu se nalazi i desetak takvih polupotrošenih… više »

BOGATSTVO BOJA

Osvježite dom cvijećem

objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca

Dom će živnuti ako mu dodate zanimljive detalje poput cvjetnih motiva. Biljke u kuću donose život, a vi još malo prirode unesite uz pomoć boja i starih stolnjaka. Evo kako! Boja slika… više »

BOJE

Što vaš ured govori o vama?

objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca

Uredi se razlikuju baš kao i ljudi. Neki su veliki, s nanizanim radnim stolovima odvojenima sivim paravanima, bez ijedne biljke, s malim prozorima i hladnim neonskim svjetlom. Drugi… više »

PROSTOR UTJEČE NA RAD

Ured treba odražavati filozofiju i kulturu tvrtke

objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca

Iako skoro polovicu svog života provedemo na radnom mjestu, za većinu ureda se ne može reći da su wellness-oaze. Oni, naravno, ne bi ni trebali biti kao hoteli, ali u njima bi se čovjek ipak… više »

ZAŠTO NE PROBATI?

Kaktus - vrlo zahvalan za uzgajanje i u kući i u vrtu

objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci

Ako često zaboravljate zaliti kućne biljke ili vrt, možda je za vas najbolja opcija kaktus.  Ta je biljka po definiciji idealna da izdrži dulji period suše. Možda niste znali, ali… više »

ZA SIGURNOST DOMA

Skrivene opasnosti u kućanstvima - II. dio

objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci

Koje su to relativno skrivene opasnosti u kućanstvima? Od plijesni do žohara, ima tu svega i svačega. Plijesan. Podrumi su najčešće krivci za pojavljivanje plijesni i spora u kući koji… više »

OPREZ

Skrivene opasnosti u kućanstvima - I. dio

objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci

Možda ste već primijetili određene suptilne pokazatelje da nešto ne štima s vašim zdravljem. Često kišete kad uđete u podrum, na rukama vam ostaje neugodan miris… više »

UČINKOVITO PRANJE

Znate li izvući maksimum iz vaše perilice posuđa?

objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci

Perilica suđa omiljen je kućanski aparat svake žene, no čini se kako ga baš i ne znamo najbolje iskoristiti. Sjetite se samo koliko puta ste palili mašinu drugi put jer se suđe… više »

UŽIVANCIJA U VRTU

7 smjernica za savršenu terasu

objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci

Ukoliko imate kuću s okućnicom, a za lijepog vremena ne boravite vani znači da nešto nije u redu s vašom terasom. Potražili smo stoga nekoliko savjeta krajobraznih arhitekata:… više »

DOME SLATKI DOME

Savjeti za pametno kupovanje nekretnina

objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci

Usprkos gospodarskoj krizi koja je iznimno jako pogodila tržišta nekretnina, kako u Europi i svijetu, tako i kod nas, nekretnine se još uvijek prodaju a prodavači su više… više »

zanimljiva boja zida učinit će prostor punijim
DOLAZI BEBA

Savjeti za uređenje baby kutka ili sobe

objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci

Dolazi prinova i vrijeme je za preuređenje kutka koji će biti namijenjen samo novom bebaču. Dosta vam je dosadnih plavih ili rozih boja, klasičnog namještaja za bebe i slično, ali… više »

PROZRAČITE RUBLJE

Pametni savjeti za vješanje rublja na otvorenom

objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci

Kad je u pitanju sušenje rublja, najbolje je taj posao prepustiti majčici Prirodi. Umjesto da koristite perilicu i sušilicu za to, bolje je poslužiti se običnim tanjim užetom… više »

BEZ KEMIJE

Neka vaš životni prostor zamiriši prirodnim tonovima

objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci

Umjesto da životni prostor prskate umjetnim sprejevima i mirisnim osvježivačima prostora prepunim raznoraznih kemikalija, zašto ne biste pokušali prvo isprobati neke prirodne… više »

PRIRODNI DETERDŽENT

Odlični načini primjene octa u kućanstvu

objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci

Police s deterdžentima prepune su proizvoda za čišćenje što otežava izbor pri kupnji, ali i povećava razočaranje kad sredstvo za koje se odlučimo ne ispuni obećanje proizvođača… više »