Lifestyle STANOVANJE
MALE TAJNE

5 neobičnih sredstava za čišćenje

objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca

Iako koristimo razne preparate s polica supermarketa kako bismo uništili bakterije i nečistoću, postoji nekoliko boraca za čistoću koji će vam se na početku možda činiti neobičnim… više »

KULTNI KATALOZI

Ikeini katalozi - standardi uređenja interijera i ogledala društva

objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca

Ovih je dana izašao Ikein katalog za 2011., kojim je kompanija u Švedskoj proslavila jubilarni 60. rođendan svojih kataloga. Povodom proslave pokrenuta je i društvena… više »

NEMA SUŠE

Pametna tegla za cvijeće svijetli kad treba zaliti biljku

objavljeno prije 10 godina i 4 mjeseca

Vjerojatno je svima poznato da kad biljka ili neku kućni cvijet pokaže znakove za uzbunu, odnosno da ga treba zaliti to znači da je već prekasno. Međutim, pametna tegla, odnosno posuda za… više »

PRAKTIČNO

Iskoristite filtere za kavu u kućanstvu

objavljeno prije 10 godina i 5 mjeseci

Brojne proizvode možemo iskoristiti na više načina nego što se to na prvi pogled čini. O aluminijskoj foliji i octu smo već pisali, a vrlo praktičnima su se pokazali i filtri za… više »

GOLDEN OAK

Disney gradi luksuzne vile inspirirane crtićima

objavljeno prije 10 godina i 5 mjeseci

Svi koji su oduvijek željeli postati susjedi Mickey Mousea, Goofyja i Donalda Ducka, uskoro će dobiti priliku da ostvare svoj san - ukoliko raspolažu određenim novčanim sredstvima, naravno.… više »

SAVJETI DIZAJNERA

Izbjegnite najveće pogreške kod uređenja interijera

objavljeno prije 10 godina i 6 mjeseci

Dizajneri interijera navode deset najvećih pogrešaka koje čine laici kad uređuju svoje domove. Obratite pozornost na njihove savjete kako biste se kod kuće osjećali još… više »

SAZNAJEMO

Magma Home sniženja

objavljeno prije 10 godina i 6 mjeseci

Magma ovih dana otvara sezonu niskih cijena. Odabrane su dvije lokacije za tjednu akciju u kojoj je cijeli asortiman snižen od 30-50% - Magma home Žitnjak Zagreb i Magma home, Dalmare centar… više »

PRED VRATIMA...

Unesite ljeto u vaš dom

objavljeno prije 10 godina i 6 mjeseci

Svako godišnje doba nosi svoje karakteristike, utječe na raspoloženje i doživljaj prostora. Nakon uspavane zime i razigranog proljeća, dolazi nam dugo toplo ljeto sa svim svojim… više »

ventilator klima vru?ina
TRIKOVI

Preživite vruće dane bez klima uređaja uz malo domišljatosti

objavljeno prije 10 godina i 6 mjeseci

Napokon je nebo odlučilo pokazati malo milosti i prekinuti s kišom koja je u ovo proljetno i predljetno vrijeme najmanje poželjna. I sad lagano nastupaju nesnosne vrućine koje u… više »

DEKORATIVNI HIT

Svi su ludi za wall stickersima

objavljeno prije 10 godina i 6 mjeseci

Trendovi u uređenju interijera tijekom vremena se mijenjaju. Prilikom uređenja stana, kuće ili poslovnog prostora važno je uskladiti izgled zidova s cjelokupnim dizajnom interijera.… više »

JEŽURKA JEŽIĆ

Energetsko uređenje doma, uhvatite njegovu bit

objavljeno prije 10 godina i 6 mjeseci

Čišćenje je prvi korak prema potpunom uređenju životnog prostora. Učinite li samo to, učinili ste mnogo. Preskočili ste prvo proljetno pospremanje? Ništa strašno. Nikada… više »

DIZAJN

Dolaze neke nove kupaonice

objavljeno prije 10 godina i 7 mjeseci

Kada se govori o dizajnu interijera, dobro je poznata izreka: ‘Ono što tržište traži, ono je što dolazi iz Italije.’ Dokazala je to i tamošnja tvrtka… više »

AARNIO

Najseksepilnija stolica na svijetu

objavljeno prije 10 godina i 7 mjeseci

Popularnost uporabe plastike u dizajnu finskog namještaja trajala je od polovice 60-ih do sredine 70-ih godina, a Eero Aarnio bio je predvodnik tog trenda. Njegovi predmeti bili su… više »

ŽIVOT

Udobnost prije svega

objavljeno prije 10 godina i 7 mjeseci

Bakar, dobro ispolirana bronca i zagasiti, zlatni predmeti ove su godine zamijenili sjajne i kromirane detalje. Dojam? Prirodniji i ekološki svjesniji. Teksture su u 2008. godini… više »

PRAKTIČNO

Kako iskoristiti gumene trake u kućanstvu?

objavljeno prije 10 godina i 7 mjeseci

Slijedi nekoliko praktičnih savjeta za uporabu šarenih i jeftinih gumica: Limenke i konzerve lakše ćete otvoriti ako oko njih omotate nekoliko gumenih traka na mjestu na kojem… više »