Lifestyle STANOVANJE
ZELENI SAVJET

Provedite odmor u ekološkoj kući na drvetu

objavljeno prije 11 godina i 3 mjeseca

Sagrađena unutar stoljetnog kestena, kuća 'Perche dans la Perche' smještena u danskom nacionalnom parku Le Perhce, jedinstven je zaokret prema zelenoj arhitekturi i dizajnu. Vlasnici… više »

puni krug

Australska obitelj sagradila rotirajuću kuću

objavljeno prije 11 godina i 4 mjeseca

Australska obitelj Everingham uselila se prije tri godine u svoj dom iz snova - rotirajuću kuću koja im jamči drugačiji pogled kroz prozor svakoga jutra. "Kada se probudiš pitaš… više »

alternativni bor

Izradite vlastito božićno drvce

objavljeno prije 11 godina i 4 mjeseca

Uskoro ce nam tržnice i ulice početi vrvjeti ponudom božićnih drvca koje ćemo s ljubavlju okititi u društvu naših najmilijih. Za one kojima je poslije-praznično raskićivanje tih… više »

novi početak

Pet pravila zajedničkog života

objavljeno prije 11 godina i 4 mjeseca

Mnogi mladi parovi sanjaju o svojem stanu, kući, zajedničkom prostoru u kojem će imati potpunu neovisnost i svu slobodu da ga uređuju i u njemu žive po svojem ukusu. Čim im se ukaže takva… više »

prijedlog

Napravite sami adventski vjenčić

objavljeno prije 11 godina i 5 mjeseci

Nekad se vjerovalo da nas adventski vijenac na vratima kuće štiti od zlih duhova. Zelenilo vijenca simbol je vječnog života kršćana, a vijenac je ukrašen crvenim trakama… više »

rajski odmor

Ako možete, svakako kupite vodeni krevet

objavljeno prije 11 godina i 5 mjeseci

U našoj kolektivnoj svijesti vodeni madraci ili vodeni kreveti spadaju u sferu luksuznog i običnim smrtnicima nedostižnog. Istovremeno malo ljudi zna da su takvi madraci nastali upravo… više »

bio-dizajn

Kuće od drveća novi trend stanovanja

objavljeno prije 11 godina i 5 mjeseci

Oni koji prate trendove u namještanju svojeg doma vjerojatno su upoznati s libertyjem, cyber-modernim, minimalističkim, klasičnim, retro i sličnim stilovima. No, odnedavno na scenu je… više »

14. 1. 2009.

Knjiga dana: Atlas bolesti i štetnika na drveću i grmlju

objavljeno prije 11 godina i 7 mjeseci

Još malo i snijeg će se povući, i snježni pejzaž zamijeniti će slike proljetnog zelenila urešenog šarenilom prvih vjesnika proljeća. A to neophodno zelenilo koje… više »

sponzorirana vijest

Iskoristite povoljnu cijenu za opremanje svog doma !

objavljeno prije 11 godina i 7 mjeseci

Sniženje cijena Gorenje hladnjaka, perilica rublja, perilica-sušilica i sušilca rublja.
Iskoristite povoljnu cijenu za opremanje svog doma uz sigurnost petogodišnje garancije Gorenje ! više »

osjećajte se kao kod kuće

Feng Shui u vašem uredu

objavljeno prije 11 godina i 7 mjeseci

Kad malo razmislite, većina nas provodi najveći dio dana sjedeći u uredu. Budući da toliko vremena tamo provodite, sigurno želite da vaš ured bude mjesto u kojem se ugodno osjećate.… više »

prste sebi

Princ Charles dobio packu od arhitekata

objavljeno prije 11 godina i 8 mjeseci

Princ Charles trebao bi se držati podalje od pojedinačnih građevinskih projekata i usredotočiti se na promoviranje općeg cilja o održivom razvoju, izjavio je u srijedu predsjednik Kraljevskog… više »

ugodna atmosfera

Pročistite zrak kućnim biljkama

objavljeno prije 11 godina i 10 mjeseci

Prema istraživanjima međunarodne inicijative Biljke za ljude iz Dusseldorfa, svatko bi u kući trebao imati areca palmu, svekrvin jezik (sabljicu) i đavolji bršljan, jer su te tri… više »

sponzorirana vijest

Iskoristite prednosti internet kupovine!

objavljeno prije 11 godina i 11 mjeseci

Corbis trgovina nudi bijelu tehniku, male kućanske aparate, potrošačku elektroniku i proizvode za osobnu njegu po najpovoljnijim cijenama na tržištu. Ako opremate kompletnu… više »

život u harmoniji

Mala škola Feng Shuija - drugi dio

objavljeno prije 11 godina i 11 mjeseci

Pet elemenata Feng Shui dijeli našu okolinu na pet osnovnih elemenata: Vodu, Vatru, Zemlju, Drvo i Metal. Svaki od elemenata zapravo predstavlja različitu energiju, a one su međusobno… više »

Pažljivo s odabirom tepiha

objavljeno prije 11 godina i 11 mjeseci

Po njemu svakodnevno hodate, svaki tjedan ga čistite, vaša djeca po njemu prolijevaju mlijeko odmah nakon što ste ga očistili... Zar je to još uvijek vaš tepih?… više »