Lifestyle STANOVANJE
ČISTO SUĐE

Praktični savjeti za korištenje perilice za suđe

objavljeno prije 11 godina i 4 mjeseca

Svako kućanstvo ima svoj način stavljanja prljavog suđa i posuđa u perilicu, a nerijetko se metode razlikuju ovisno o tome pune li ju muškarci, žene ili djeca. Žene najčešće… više »

OŽIVITE STARO

U 8 koraka do shabby chic namještaja

objavljeno prije 11 godina i 5 mjeseci

Shabby chic je način "restauriranja" namještaja koji je u posljednje vrijeme vrlo popularan iz više razloga. Naime, ne morate biti stručnjak i restaurator kako bi vaša… više »

MODERNA ARHITEKTURA

5 nevjerojatnih zgrada

objavljeno prije 11 godina i 5 mjeseci

5. Ministarstvo prometa u Kaliforniji (Los Angeles) - kada je Ministarstvo prometa u Kalofirniji trebalo novo sjedište obratili su se nagrađenom arhitektu Thomu Myneu, kako bi stvorio… više »

SALVETNE TEHNIKE

Dođite na radionicu izrade ukrasa i dekupaža

objavljeno prije 11 godina i 6 mjeseci

Kako bi na vrijeme pripremili nove prigodne ukrase i darove za svoje najbliže, uključite se u radionicu salvetnih tehnika i dekupaža u Kulturnom centru Peščenica u Ivanićgradskoj 41a.… više »

ZELENI SAVJET

Provedite odmor u ekološkoj kući na drvetu

objavljeno prije 11 godina i 6 mjeseci

Sagrađena unutar stoljetnog kestena, kuća 'Perche dans la Perche' smještena u danskom nacionalnom parku Le Perhce, jedinstven je zaokret prema zelenoj arhitekturi i dizajnu. Vlasnici… više »

puni krug

Australska obitelj sagradila rotirajuću kuću

objavljeno prije 11 godina i 8 mjeseci

Australska obitelj Everingham uselila se prije tri godine u svoj dom iz snova - rotirajuću kuću koja im jamči drugačiji pogled kroz prozor svakoga jutra. "Kada se probudiš pitaš… više »

alternativni bor

Izradite vlastito božićno drvce

objavljeno prije 11 godina i 8 mjeseci

Uskoro ce nam tržnice i ulice početi vrvjeti ponudom božićnih drvca koje ćemo s ljubavlju okititi u društvu naših najmilijih. Za one kojima je poslije-praznično raskićivanje tih… više »

novi početak

Pet pravila zajedničkog života

objavljeno prije 11 godina i 8 mjeseci

Mnogi mladi parovi sanjaju o svojem stanu, kući, zajedničkom prostoru u kojem će imati potpunu neovisnost i svu slobodu da ga uređuju i u njemu žive po svojem ukusu. Čim im se ukaže takva… više »

prijedlog

Napravite sami adventski vjenčić

objavljeno prije 11 godina i 8 mjeseci

Nekad se vjerovalo da nas adventski vijenac na vratima kuće štiti od zlih duhova. Zelenilo vijenca simbol je vječnog života kršćana, a vijenac je ukrašen crvenim trakama… više »

rajski odmor

Ako možete, svakako kupite vodeni krevet

objavljeno prije 11 godina i 8 mjeseci

U našoj kolektivnoj svijesti vodeni madraci ili vodeni kreveti spadaju u sferu luksuznog i običnim smrtnicima nedostižnog. Istovremeno malo ljudi zna da su takvi madraci nastali upravo… više »

bio-dizajn

Kuće od drveća novi trend stanovanja

objavljeno prije 11 godina i 9 mjeseci

Oni koji prate trendove u namještanju svojeg doma vjerojatno su upoznati s libertyjem, cyber-modernim, minimalističkim, klasičnim, retro i sličnim stilovima. No, odnedavno na scenu je… više »

14. 1. 2009.

Knjiga dana: Atlas bolesti i štetnika na drveću i grmlju

objavljeno prije 11 godina i 11 mjeseci

Još malo i snijeg će se povući, i snježni pejzaž zamijeniti će slike proljetnog zelenila urešenog šarenilom prvih vjesnika proljeća. A to neophodno zelenilo koje… više »

sponzorirana vijest

Iskoristite povoljnu cijenu za opremanje svog doma !

objavljeno prije 11 godina i 11 mjeseci

Sniženje cijena Gorenje hladnjaka, perilica rublja, perilica-sušilica i sušilca rublja.
Iskoristite povoljnu cijenu za opremanje svog doma uz sigurnost petogodišnje garancije Gorenje ! više »

osjećajte se kao kod kuće

Feng Shui u vašem uredu

objavljeno prije 11 godina i 11 mjeseci

Kad malo razmislite, većina nas provodi najveći dio dana sjedeći u uredu. Budući da toliko vremena tamo provodite, sigurno želite da vaš ured bude mjesto u kojem se ugodno osjećate.… više »

prste sebi

Princ Charles dobio packu od arhitekata

objavljeno prije 12 godina

Princ Charles trebao bi se držati podalje od pojedinačnih građevinskih projekata i usredotočiti se na promoviranje općeg cilja o održivom razvoju, izjavio je u srijedu predsjednik Kraljevskog… više »