« Lifestyle STANOVANJE
objavljeno prije 1 godinu i 7 mjeseci
CIPELIĆI

LG predstavlja Styler ShoeCase i ShoeCare

LG na IFA-i 2022 predstavlja sveobuhvatno rješenje za njegu obuće, Styler ShoeCase i ShoeCare

Styler ShoeCase i ShoeCare
Styler ShoeCase i ShoeCare (Arhiva)
Više o

LG Styler ShoeCare

LG Electronics na sajmu IFA 2022 predstavlja LG StylerTM ShoeCase i ShoeCare kojima donosi revoluciju u brigu o obući. Potpuno rješenje za njegu obuće opremljeno je tehnologijom TrueSteamTM za još višu razinu higijene te omogućava inovativnu i prilagodljivu brigu o obući i njezino čuvanje čime definira nove životne stilove.

Budući da kultura sakupljanja skupih dizajnerskih, luksuznih i ograničenih izdanja tenisica raste među pripadnicima MZ generacije - milenijalcima i generacijom Z, interno istraživanje LG-a pokazalo je da bi sneakerheadsima dobro došlo rješenje koje bi još više istaknulo njihovu voljenu obuću te joj istovremeno pružilo optimalnu njegu.

LG Styler ShoeCase s prozirnim panelima prikladno je rješenje za čuvanje i izlaganje obuće koje ne zauzima puno prostora. Osim što stvara idealne uvjete za čuvanje obuće jer štiti od vlage i UV svjetlosti koja mijenja boju tkanine1, Styler ShoeCase predstavlja odlično rješenje za ljubitelje cipela koji se žele pohvaliti svojom omiljenom obućom, zahvaljujući značajkama poput rotiranja za 360 stupnjeva i modularnog dizajna koji omogućava slaganje do četiriju kutija jedne na drugu.

Poput mnogih LG-evih najsuvremenijih kućanskih uređaja, uključujući perilice posuđa i Styler - rješenje za njegu odjeće s tehnologijom pare - i LG Styler ShoeCare predstavlja se na sajmu IFA te koristi provjerenu tehnologiju TrueSteam za „osvježavajuće" iskustvo brige o obući. Upijajuća svojstva zeolita u filteru Zeo-Dry apsorbiraju vlagu i pomažu u uklanjanju neugodnih mirisa, čineći cipele ugodnijima za nošenje i pospremanje2.

LG Styler ShoeCare olakšava brigu o različitim vrstama obuće, poput cipela od kože, antilopa i sportske obuće kroz 10 različitih načina rada. Ovisno o vrsti i materijalu, sofisticirano kontrolira korištenje tehnologije TrueSteam za osvježavanje obuće. Tih je i učinkovit te može osvježiti i do četiri para cipela u samo 37 minuta (u standardnom načinu rada) dok radi na samo 35 decibela.

LG Styler ShoeCare sadrži LG-evu jedinstvenu višestruku pokretnu mlaznicu Moving NozzleTM, koja isušuje unutrašnjost obuće te se jednostavno prilagođava visini svakog para. Zahvaljujući značajci Dual Care System moguće je istovremeno čistiti dvije različite vrste obuće s različitim načinima njege materijala.

Praktična LG-eva intuitivna aplikacija ThinQ omogućava daljinsko upravljanje i nadzor, a LG surađuje i s raznim lifestyle brendovima kako bi uveo nove značajke i funkcije u svoje uređaje za njegu obuće, koje će biti dostupne kroz ažuriranje aplikacije.

„LG-ev novi Styler ShoeCase i ShoeCare predstavljaju potpuno rješenje za njegu te higijensko čišćenje, skladištenje i izlaganje obuće", izjavio je Lyu Jae-cheol, predsjednik kompanije LG Electronics Home Appliance & Air Solution. „Ti revolucionarni proizvodi donose naše najnovije tehnologije i nude praktičnu kontrolu i dizajn, što ih čini idealnima za korisnike koji traže bolji, ugodniji način brige o svojoj kolekciji obuće. Nastavljamo kreirati inovativna rješenja za bolji život kod kuće."

Posjetitelji sajma IFA 2022 imat će priliku razgledati sve LG-eve najnovije inovacije, uključujući Styler ShoeCase i ShoeCare u izložbenom prostoru kompanije (dvorana 18, Messe Berlin).

31.08.2022. 13:03:00
Novi komentar
nužno
nužno