Lifestyle STANOVANJE
SAVJETI

Kako imati mirisan stan?

objavljeno prije 3 godine

Miris je važan u svakoj kući u koju dođete, a pogotovo u svoju - sve te kombinacije mogu vas privući ili otjerati glavom bez obzira, a zapravo je to prilično jednostavno. Miris svih ovih… više »

MMMM

Kako da vam kuća uvijek fino miriše

objavljeno prije 3 godine i 1 mjesec

Kako miriši vaša kuća? Mislimo, mi znamo kako to miriše tek kad uđemo u tuđu kuću, naša je puna mirisa na koje smo već navikli i ponekad, ali samo ponekad, ističu… više »

MLJAC

Lagane namirnice nakon blagdanskog prejedanja

objavljeno prije 3 godine i 1 mjesec

Nutricionisti nisu zagovornici brzih dijeta i raznih pripravaka koji obećavaju skidanje kilograma u vrlo kratkom roku, ali vrlo rado zagovaraju promjenu stila života odnosno promjenu… više »

BAUHAUS

Počela faza osmišljavanja novog europskog Bauhausa

objavljeno prije 3 godine i 3 mjeseca

Europska komisija je u ponedjeljak pokrenula fazu osmišljavanja inicijative za novi europski Bauhaus, ekološki, gospodarski i kulturni projekt u okviru provedbe europskog… više »

kora kivija sprječava razvoj bakterije E. coli
SAVJETI

Učinkovita maska protiv bora

objavljeno prije 3 godine i 3 mjeseca

Koja žena ne bi voljela imati elastičnu kožu, sa što manje bora na licu. Na žalost kako godine prolaze, bore su neizbježne, ali možete ih malo ublažiti i poraditi na elastičnosti lica… više »

EHHH...

Navike koje vam rade probleme

objavljeno prije 3 godine i 5 mjeseci

Navike su, ponekad, loša stvar - naučite se na nešto i radite to svakodnevno, bez obzira na to je li dobro ili loše za vas. Stoga, trebalo bi malo pročistiti mozak i… više »

ZANIMLJIVO

Smoothie dijeta mogla bi vam koristiti

objavljeno prije 3 godine i 5 mjeseci

Princip smoothie dijete je vrlo jednostavan - više zdravih namirnica u tekućem obliku koje konzumirate dva puta na dan. Uz dva smoothieja dnevno trebali biste imati još… više »

NAJAVE

Italian Design Day 2020

objavljeno prije 3 godine i 6 mjeseci

Dan talijanskog dizajna je manifestacija koja se 5. studenoga obilježava u cijelom svijetu, s namjerom da širokoj publici približi talijanski dizajn i kulturu uopće. Generalna tema… više »

COOL

LG Styler – ormar budućnosti za njegu odjeće

objavljeno prije 3 godine i 7 mjeseci

Zbog užurbanog načina života sve više raste potreba za rješenjima za njegu odjeće koja su praktična te koja korisnicima omogućavaju svjež izgled za bilo koju prigodu. LG Styler… više »

SAVJETI

Lijekovi trebaju van iz kupaonice

objavljeno prije 3 godine i 8 mjeseci

Lijekovi se najčešće stavljaju u neki ormarić u kupaonici, no zapravo je to priična pogreška, tvrde stručnjaci. Naime, lijekovi su ondje izloženi velikoj vlažnosti što će… više »

STANOVANJE

Stigao je IKEA katalog

objavljeno prije 3 godine i 8 mjeseci

Ovogodišnje izdanje IKEA kataloga jubilarno je - njime se obilježava 70. rođendan ove publikacije, i stigao je! Da bismo ga učinili posebnim, pretvorili smo ga u inspirativni priručnik… više »

EHHH...

Kako vi donosite odluke? Traje li ili...?

objavljeno prije 3 godine i 9 mjeseci

Već godinama znanstvenci pokušavaju odgovoriti na pitanje zašto su neki ljudi odlučni, dok drugi jako teško donose odluke. Nedavno objavljena studija… više »

SAVJETI

Proljetna detoksikacija doma

objavljeno prije 4 godine

Proljeće i detoksikacija idu ruku pod ruku, no ovoga puta nećemo govoriti o vašem organizmu već o - domu. Da, i njemu dobro dođe tradicionalno proljetno čišćenje koje se može… više »

ZANIMLJIVO

Kako ćemo graditi i živjeti nakon korone?

objavljeno prije 4 godine i 1 mjesec

Gradovi i zgrade oduvijek su bili oblikovani i bolešću. Primjerice, kolera je utjecala na mrežu ulica jer su epidemije u 19. stoljeću potaknule uvođenje kanalizacijskog sustava koji je… više »

SAVJETI

Uredite dom za Uskrs

objavljeno prije 4 godine i 1 mjesec

Uskrs je sutra, a vi još niste dekorirali stan/kuću Uskrsnim simbolima? Nema veze, to možete napraviti u trenu. Ne morate nužno biti praktični vjernik da biste imali razlog za… više »