« Lifestyle STANOVANJE
objavljeno prije 7 godina i 10 mjeseci
ODLIČNO!

Stil uređenja interijera za gentlemane

Dizajn interijera za gentlemana, uzima u obzir upravo taj, za svakog pojedinog gentlemana specifičan ukus i smisao za detalje

Kako urediti sobu
Kako urediti sobu (Arhiva)
Više o

uređenje interijera

,

uređenje stana

,

Gentleman

Postoji predrasuda, ako ste muškarac, da se stil uređenja interijera svodi na nabavu udobne fotelje, stalka za televizor, grickalica i piva. Donekle se i slažemo, dječacima zarobljenima u tijelu muškarca neće biti bitno u kakvom interijeru borave, sve dok nogom ne zapinju za stvari.

No, s druge strane, gotovo svi vole ideju da se pokažu u svjetlu pravog gentlemana, pa čak i dječaci. Tko ne bi htio imati stan uređen kao Harvey Specter!? 

Biti gentleman podrazumijeva i besprijekoran ukus. Dizajn interijera za gentlemana, uzima u obzir upravo taj, za svakog pojedinog gentlemana specifičan ukus i smisao za detalje. Ipak, radi se o direktnoj prezentaciji muškarčeve osobnosti i životnog stila.

Bio on poslovni čovjek i neženja koji je uvijek u pokretu ili obiteljski čovjek koji želi praktičan i funkcionalan dom, pun obiteljskog sklada, baš kao i kod kupnje onog posebnog komada odjeće, i kod dizajna interijera cilj je izraziti svoju osobnost, istaknuti taj, za svakog gentlemana poseban, X faktor.

Donosimo nekoliko primjera različitih stilova uređenja interijera koji će istaknuti real gentlemana u vama.

Sve stilove pročitajte na portalu Gentleman.hr

14.07.2016. 13:14:00
Novi komentar
nužno
nužno