Život

Dječji smijeh škaklja mozak majke

objavljeno prije 11 godina

Sada su dokazali kako žena na pogled svog nasmijanog djeteta dobiva stimulanse u određenome predjelu mozga zaduženom za sreću. Profesor fakulteta u Hjustonu, dr. Lane Strathearn, koji je… više »

PDF postao ISO format

objavljeno prije 11 godina

Adobe Systems objavio je da je njihov format PDF službeno odobren od ISO-a s oznakom ISO 32000-1. Ovo veliko priznanje korporacija je dobila nakon što su odlučili prepustiti kontrolu… više »

Ultrazvuk pomaže u sprečavanju srčanog i moždanog udara

objavljeno prije 11 godina

Pravovremeno prepoznavanje začepljenih arterija može spriječiti mnoge srčane i moždane udare, odnosno oko 60 posto onih koji nemaju izvor u mozgu nego u vratnim arterijama i srcu, po… više »

istraživanje GFK

Dobar život = zdravlje + novac

objavljeno prije 11 godina

Osnovne pretpostavke za dobar život su dobro zdravlje i financijska sigurnost, pokazuje nedavno istraživanje agencije za istraživanje tržišta GfK provedeno u Hrvatskoj i još 25… više »

Redizajn limuzine

Novo ruho Dacije Logan

objavljeno prije 11 godina

Rumunjska Dacia je ovaj tjedan i službeno predstavila redizajniranu verziju aktualne Logan limuzine. Inspiracija za Loganovo novo ruho je Dacia Sandero, premijerno predstavljena u… više »

Neizvjesna sudbina

Chrysler na pragu bankrota

objavljeno prije 11 godina

Američki novinari pišu kako se Chrysler nalazi na rubu bankrota i njegova je sudbina krajnje neizvjesna. Glasine o silnim dugovima i skorom bankrotu ponukale su šefove… više »

Passat CC - kupe limuzina koja se brzo uvuče pod kožu

objavljeno prije 11 godina

Odmah na startu razriješimo dileme - oznaka CC u imenu nije za Coupe-Cabriolet, već za - Coupe Comfort. U odnosu na Passat limuzinu, kupe je 3 cm duži, 3,5 cm širi i 5 cm niži.… više »

Aspid do stotke za 2,9 sekundi

objavljeno prije 11 godina

Tvrtka IFR, iza čijeg se naziva kriju inicijali osnivača i glavnog inženjera, Španjolca Ignacia Fernandeza Rodrigueza, premijerno će na autosalonu u Londonu predstaviti sportski bolid… više »

TOP 5 PUTOVANJA

objavljeno prije 11 godina

1. RODOSPolasci 6., 13., 20. i 27. srpnja zrakoplovom iz Zagreba; Smještaj u hotelu Kalithea Sun & Sky s 3 zvjezdice plusUsluga 7 polupansiona; Cijena po osobi od 2359 kn;Obavezne… više »

Heathrow - noćna mora za putnike

objavljeno prije 11 godina

Londonski aerodrom Heathrow prema najnovijem izvještaju Asocijacije europskih aviokompanija proglašen je najgorim aerodromom u Europi. Razlog ovakve kvalifikacije su sve… više »

Krstarenje najljepšim obalama Mediterana

objavljeno prije 11 godina

Samo jedan pogled na brod MSC Rhapsody u vama će pobuditi želju za otkrivanjem novih vidika i užitaka. Ovom prilikom predlažemo vam da se njime zaputite u otkrivanje svih ljepota obala… više »

Kolovoz rezervirajte za Olimpijske igre

objavljeno prije 11 godina

Daleka i intrigantna Kina ovog će ljeta bitipoprište jednog od najatraktivnijih sportskih događaja na svijetu - Olimpijskih igara. Na osmodnevno putovanje na Olimpijske Igre u Peking,… više »

Na dobrom putu

objavljeno prije 11 godina

Svaki turist koji putuje u stranu zemlju trebao bi se prethodno upoznati sa nepisanim pravilima kod davanja napojnica koja tu vladaju, piše sarajevo-x.com. Ono što jedan vozač… više »

Zaštitna folija

VW V-Protector

objavljeno prije 11 godina

Volkswagen je počeo s prodajom posebne, prozirne zaštitne V-Protector folije za svoje modele. Folija košta od 199 do 279 eura i poput druge kože štiti vozilo od manjih… više »

Audi A7 u napadu na CLS

objavljeno prije 11 godina

Šefovi Audija očito ne žele mirovati dok ne popune svaku moguću klasu u ponudi svojih modela. Tako je u tijeku razvoj potpuno novog Audija A7, sportski kupe sa 4 vrata. Ovim modelom… više »