Život

Ludi mališan nabildan na 200 KS

objavljeno prije 11 godina

Toyota Aygo Crazy je perfektan antidot za sve divlje konceptne automobile koji izgledaju fenomenalno na izložbenim salonima, ali to su aduti od papira, jer nikada ne mogu u realnosti pokazati… više »

Peugeot Challenge Cup 2008

objavljeno prije 11 godina

Peugeot Hrvatska održala je ovaj golf turnir u Golf & Country Clubu u Zagrebu. Sudjelovalo je 110 golfera amatera, a plasman na internacionalni Pro-Am turnir u Parizu ostvarili su gđa.… više »

Bentley Continental Flying Spur sa 610 KS do najveće brzine 322 km/h

objavljeno prije 11 godina

Bentley je odlučio lagano zategnuti bore jednom od najluksuznijih i najekskluzivnijih automobila na svijetu, te ga učiniti još prestižnijim i elitnijim. Za najizbirljivije i… više »

Nova Ibiza - kvalitetom do kupca

objavljeno prije 11 godina

Seat Ibizu nove četvrte generaciju Ibize vozili smo na hrvatskoj prezentaciji u okolici Zadra. Nova generacija Ibize donosi veliki napredak u kvaliteti. Dizajnirao ju je Luc Donckerwolke,… više »

Sainz testira rally Škodu Fabiju

objavljeno prije 11 godina

Legendarni Carlos Sainz, dva puta svjetski prvak u rallyju, priključio se ekipi vozača koju čine Jan Kopecký i Raimund Baumschlager u testiranju nove Škode Fabije Super 2000 na… više »

TOP 5 PUTOVANJA

objavljeno prije 11 godina

1. DjerbaPolasci 30. lipnja, 7., 14. i 21. srpnja zrakoplovom iz Ljubljane; Trajanje putovanja 7 dana;Smještaj u hotelu sa 4 zvjezdice; Usluga polupansion;Cijena po osobi od 2.660 kn;… više »

Alcatraz dobiva luksuzni hotel

objavljeno prije 11 godina

Uprava američkih nacionalnih parkova razmatra izgradnju hotela na otoku Alcatraz, nekadašnjoj kaznionici koja je svoja vrata zatvorila još davne 1963., no o kojoj mitovi do… više »

Alanya - nezaboravan biser turske rivijere

objavljeno prije 11 godina

Mondena ljetovališta na mediteranskoj obali, duge pješčane plaže, ludi noćni život i izuzetno ljubazni domaćini razlozi su zbog kojih je Turska posljednjih godina postala… više »

Turizam u bosanskim piramidama

objavljeno prije 11 godina

Fondacija Bosanska piramida sunca, koja se bavi proučavanjem navodnih piramida kod Visokog, u središnjem dijelu Bosne, najavila je razvijanje ‘arheološkog turizma’… više »

Japanci napravili robota za usamljene muškarce

objavljeno prije 11 godina

Nova igračka namijenjena usamljenim muškarcima uskoro će se pojaviti na japanskom tržištu.  Japanska tvrtka ‘Sega toys’ proizvela je robota visine 38 centimetara… više »

Japanske gljive protiv raka

objavljeno prije 11 godina

U svijetu se sve više koristi imunoterapija kao način liječenja oboljelih od karcinoma. ImmunoMax AHCC se koristi u više od 700 bolnica širom svijeta pri tretmanu… više »

Svatko ima potrebu da negdje otputuje na odmor

objavljeno prije 11 godina

Mnoge od nas muči osjećaj da će na odmoru potrošiti teško stečeni novac. Možda neki imaju mnogo preče potrebe, a možda se osjećaju bolje kad potroše novac na obitelj, a… više »

Laž je da su mobiteli štetni za zdravlje

objavljeno prije 11 godina

Upotreba mobitela kod odraslih ne ostavlja nikakve zdravstvene posljedice pa tako i ne donosi sa sobom povećanu opasnost od raka, kako se do sada spekuliralo, proizlazi iz rezultata prve… više »

U Akromionu u dva mjeseca 100 operacija

objavljeno prije 11 godina

Nedavno otvorena Specijalna bolnica za ortopediju i traumatologiju Akromion iz Krapinskih Toplica u prva dva mjeseca rada uspješno je obavila 100 operacija. Operacije su obavljene u… više »

Novi, potpuno prirodni preparat za sunčanje

objavljeno prije 11 godina

Već postojećoj Dr. Hauschka obitelji preparata za sunčanje, poznatih po prirodnim sastojcima pridružio se i najnoviji, Dr. Hauschka sprej za sunčanje sa zaštitnim faktorom 15. Riječ je… više »