« Seks
objavljeno prije 12 godina i 7 mjeseci
18+

Recesijski orgazam - priuštite si užitak bez skupih igračaka

Budući da je flauta tako „10 years ago", a tuš s podesivim mlazom vode zahtijeva previše priprema, odlučili smo za vas pretražiti bespuća interneta u potrazi za još boljim rješenjima

Fotografija vijesti
Više o

seks

,

vaginalni orgazam

,

orgazam

,

ženski orgazam

,

problemi u seksu

Orgazmi, a posebice oni ženski, uvijek su škakljiva tema za nas koji pišemo o njima, unatoč tomu što seks odavno više nije tabu zbog kojeg se crvenimo. Na kraju krajeva, svi smo gledali američku pitu i onu avanturu s flautom te znamo kako funkcioniraju stvari, zar ne?

Bilo kako bilo, iako nije ključan, redoviti je orgazam važan dio kvalitetnog seksualnog odnosa, ma koliko nas „stručnjaci" ili stručnjaci pokušavali uvjeriti u suprotno. Nažalost, mnogim su ženama redoviti i kvalitetni orgazmi nešto što rijetko kad ide „samo od sebe", već za njih trebaju godine prakse, samopouzdanja i iskustva.

Tu u priču uskaču igračke, a svaka žena u svom ormaru ili ladici ima barem jednu. Nažalost, ova financijski iznimno teška vremena malo kome ostavljaju više stotina (ili tisuća, ukoliko ste baš avanturistički nastrojeni) kuna za isprobavanje novih igračaka, što će mnoge natjerati da rješenje potraže u puno jeftinijim i dostupnijim stvarima.

Budući da je flauta tako „10 years ago", a tuš s podesivim mlazom vode zahtijeva previše pripreme i vremena, odlučili smo za vas pretražiti bespuća interneta u potrazi za još boljim i jednostavnijim rješenjima.

Prvo nekoliko „disklejmera":

Spontanost je super, ali različite upale i infekcije nisu. Za koji se god način ili predmet odlučite, budite sigurni da je potpuno čist. Idealno rješenje jest kombinacija antibakterijskog sapuna i kondoma za potpunu sigurnost.

Ne dopustite da vas seksualna euforija toliko ponese da zaboravite na zdrav razum. Trebamo li doista napominjati da se posebno pazite staklenih ili drvenih predmeta s oštrim rubovima? Držite se elastične plastike i ostalih sličnih materijala.

Ovo je razumljivo samo po sebi, ali nikada nije naodmet napomenuti da je sadržaj koji slijedi isključivo za starije od 18

Smatrajte se upozorenima - zabava može početi!

Ne zaboravite osnovno pravilo recesijskog orgazma - ukoliko je podobno za umetanje, ima glatku površinu ili vibrira, možete s time dostići vrhunac.

1. Veš mašina

Vidjeli ste to barem jednom na filmu i zasigurno se zapitali je li to još jedna od brojnih urbanih legendi. Imamo jednu dobru i jednu lošu vijest. Dobra je vijest da je veš mašina sasvim legitimno sredstvo za postizanje orgazma, a loša je vijest da je to puno teže postići s onim „klasičnima", u koje se odjeća stavlja sa strane. Ono što vam treba jest mašina s gornjim punjenjem i dobar programator, budući da želite što je dulje moguće centrifugirati odjeću. Jednom kad se odlučite za napredniju tehniku, oprezno se namjestite na rub mašine sredinom prepona i uključite program. Zabava može početi.

2. Tvrdi rubovi

Pogledali ste prvu točku i zaključili da je poseban tip veš mašine ipak malo pretjeran za nešto što bi trebao biti recesijski vodič za orgazam? Nema problema, evo jednog čistokrvno recesijskog načina za postizanje sladostrašća. Uzmite bilo koji predmet s ravnom, okruglom ili glatkom površinom - rukohvat na stubištu, aparat za kavu, svjećnjak, sjedalo od bicikla, nogu od stola, kvaku ili bilo kakvu šipku i trljate preponama gore dolje po površini. Možda nije toliko zabavno kao veš mašina, ali konačni će učinak biti isti.

3. Beštek

Otvorite policu u kojoj vaši roditelji drže stogodišnji luksuzni pribor za jelo i uzmite jednu od žlica. Stavite okrugli dio ispod klitorisa i trljajte. Sve što ima ispoliranu površinu kliziti će vašom kožom poput maslaca, a to je već samo po sebi izvrstan preduvjet za vrhunski svrš.

4. Stvari koje vibriraju

Mobitel (ukoliko negdje još uvijek imate jednu od onih starih „cigli", tim bolje), električna četkica za zube, brijaći aparat (ne zaboravite ukloniti oštricu), mikser, štapni mikser, usisavač, ventilator... Svi se ovi aparati uz malo mašte i kreativnosti mogu upotrijebiti za postizanje orgazma. Stisnite tipku „on" i saznajte pravi razlog zbog kojeg je toliko žena pomahnitalo za štapnim mikserima.

5. Plastične boce

Vino, pivo, sokovi, mineralna.. Imate li neodoljiv poriv da nešto gurate u privatne dijelove, plastične su boce sasvim dobro rješenje. Kao što smo ranije već spomenuli, izbjegavajte staklene boce.

6. Povrće

Svako povrće koje (donekle) liči na penis može se koristiti u ove svrhe. Od već klasičnih krastavaca, mrkvi i banana, pa sve do celera, rotkvice, tikvi i tikvica. Zbog očitih razloga, izbjegavajte ljute papričice. Osim ukoliko baš to nije vaš „thing".

14.11.2011. 21:29:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    boris_pl
    14.11.2011. 21:57
    Ventilator za dobar svrsh? Hm...
  2. avatar
    orhan
    15.11.2011. 12:22
    Ovakav članak s orgazmičkim prijedlozima mogao je dati samo krajnji imbecil ...
Novi komentar
nužno
nužno