Život

Powershift mjenjač gorivo štedi

objavljeno prije 11 godina

Dvolitarski turbodizelski modeli Volva C30, S40 i V50 sada su dostupni i s potpuno automatiziranim mjenjačem. Naime, radi se o novom Powershift prijenosu sa šest brzina koji, u… više »

Hyundai Coupe 2.0 Cool Emotion

objavljeno prije 11 godina

Korejski Hyundai je ovih dana na tržištu zemalja EU počeo s prodajom posebnog modela Coupe. Riječ je o automobilu nazvanom Coupe 2.0 Cool Emotion koji će biti proizveden u samo 100… više »

Exeo će biti nova Seatova lilmuzina

objavljeno prije 11 godina

Seatova nova limuzina nositi će ime Exeo. Njezino lansiranje na tržište predviđeno je za 2009. i označava novi važan trenutak u povijesti španjolskog branda, koji širi… više »

Aygo Crazy - Toyotin supermališan sa 200 KS

objavljeno prije 11 godina

Toyota Aygo Crazy je suprotni primjer za sve ‘divlje’ koncepte koji izgledaju fenomenalno na salonima, ali su zapravo aduti od papira, jer nikada ne mogu u realnosti pokazati… više »

Continental Flying Spur je najjači Bentley u povijesti

objavljeno prije 11 godina

Bentley je odlučio lagano zategnuti bore jednom od najluksuznijih i najekskluzivnijih automobila na svijetu, te ga učiniti još prestižnijim i elitnijim. Model Continental Flying Spur,… više »

Ljeto u vječnom gradu

objavljeno prije 11 godina

Glavni grad Italije Rim lord Byron nazvao je i ‘gradom s dušom’ misleći pritom na njegovu iznimnu kulturnu i povijesnu baštinu proizašlu iz preko 3000 godina… više »

uživanje na suncu

Plaže za nezaboravan provod

objavljeno prije 11 godina

Zubato sunce koje viri kroz prozore priziva sjećanja na ljetne radosti koje su, kako nam se čini, tek prošle. Da bi nas malo opustio, popularni američki magazin za muškarce… više »

‘Putnička grdosija’ uskoro na pučini

objavljeno prije 11 godina

U finskom brodogradilištu upravo se dovršava izgranja najvećeg putničkog broda na svijetu ‘Oasis of the Seas’. Grdosija teška 220.000 tona i duga 330 metara… više »

Alternativa kod hiperaktivnosti

objavljeno prije 11 godina

Iako lijekovi kao što su Adderall, Ritalin i Concerta ostvaruju vrhunske rezultate u liječenju hiperaktivnosti kod djece, moguće nuspojave poput iznenadne smrti, srčanog udara i… više »

Neučinkovit test

Pozitivni, a zapravo su negativni

objavljeno prije 11 godina

Njujorški gradski zavod za zdravstvo potvrdio je New York Postu kako je došlo do velike zabune u rezultatima testiranja na HIV. Naime, u razdoblju od studenog 2007. do travnja… više »

Britanke kupuju kontracepcijske tablete online

objavljeno prije 11 godina

Nova usluga portala DrThom omogućit će punoljetnim Britankama da legalno nabavljaju antibebi pilule putem interneta, bez posjeta liječniku. Usluga pogoduje ženama koje u blizini nemaju… više »

Kinezi zatvaraju blogere

objavljeno prije 11 godina

Bloger ste i uživate u činjenici da svoje stavove možete iznositi nesputano i potpuno anonimno i sigurno? E, pa nije baš tako. Prema izvješću agencije World Information Access,… više »

Hrvati sve više čitaju novinska izdanja

objavljeno prije 11 godina

Prema posljednjim istraživanjima MEDIAPulsa u Hrvatskoj popularnost čitanih medija je u porastu. Tako novine svaki dan čita 2.330.000 čitatelja, odnosno 63 posto građana Hrvatske dok 59… više »

D. Bogler: Novine ipak neće prestati postojati 2014. god.

objavljeno prije 11 godina

Kakve će novine biti u budućnosti? Kako će izgledati? Ortodoksni protivnici ‘papirnatog novinarstva’ tvrde da neće ni postojati, s druge strane neki predviđaju da će sličiti… više »

Amsterdam: Izbacite duhan iz svojih jointa!

objavljeno prije 11 godina

Došao je i taj dan - 1. srpnja u Amsterdamu, kao i u cijeloj Nizozemskoj, na snagu stupa potpuna zabrana pušenja, zakon koji je štovatelje i posjetitelje razvikanih… više »