Život
MLAĐE JE SLAĐE

Žene zrelije dobi preferiraju mlađe ljubavnike

objavljeno prije 11 godina

Istraživanje provedeno na 2000 žena zrelije dobi pokazalo je da bi 40 posto voljelo eksperimentirati s mnogo mlađim partnerom, kao što je to učinila Iris Robinson, žena Petera… više »

PRIRODNO JE NAJBOLJE

Djevojke, zaboravite parfeme - miris tijela je najviše seksi

objavljeno prije 11 godina

Zaboravite egzotične parfeme jer nova studija pokazuje da je prirodni miris najbolji trik da steknete interes muškarca. Mirisi su iznimno važni u svijetu životinja, naročito u smislu… više »

S LIJEVA NA DESNO

Pilići znaju brojati i tako razlikovati predmete

objavljeno prije 11 godina

Pilići mogu brojati, vole to činiti s lijeva na desno i čak su sposobni razlikovati jedan određeni predmet od mnogih. Tako bar stoji u rezultatima studije provedenoj na Sveučilištima u… više »

IZVUKLI DEBLJI KRAJ

Hrvatski muškarci u prosjeku Stvoritelja susreću prije sedamdesete

objavljeno prije 11 godina

Hrvati su stara nacija. Pritom ne mislimo na povijesne činjenice i stoljeće sedmo već na prosječnu životnu dob današnjih stanovnika. Zvuči strašno, ali lagano izumiremo. Razloga… više »

ORMAR NISI POSPREMIO

Korisnici smartphonea primaju poruke iz "budućnosti"

objavljeno prije 11 godina

Pojedini vlasnici smartphonea koji koriste Windows softver tvrde da su primili poruke iz budućnosti. Otkako je stigla Nova godina, nekolicina korisnika izjavila je da poruke koje su im… više »

STARI U AKCIJI

Znate li kako je nastao misionarski položaj?

objavljeno prije 11 godina

Žena leži na leđima s podignutim koljenima, a muškarac na njoj. S obzirom na to da su se misionari bavili drugim čovjekoljubivim djelima, naziv tog položaja je začuđujući i - kako ćemo… više »

<3, XOXO, I OSTALI SIMBOLI

Sedam pravila "sextinga"

objavljeno prije 11 godina

O načinima komuniciranja i razvijanju jezika u kontekstu suvremenih tehnologija napisalo se već puno studija, članaka, komentara i sličnih osvrta. Mobiteli su u komunikacijskoj sferi započeli… više »

SVE JOJ PRIZNAO

Pod lažnim identitetom na Facebooku otkrila suprugovu nevjeru

objavljeno prije 11 godina

I tako je na Facebooku kreirala profil seksi plavuše pod imenom Laura Willsham. Zatim je svojem suprugu Simonu Oldhamu poslala zahtjev za prijateljstvom. Ono što je nakon toga… više »

ŽIVOTNI SMISAO

Briga za djecu smanjuje krvni tlak

objavljeno prije 11 godina

I dok ovo otkriće može djelovati sumnjivo mnogim roditeljima, znanstvenici vjeruju kako roditeljstvo ljudima daje osjećaj svrhe i smisla, što pomaže reduciranju stresa, a životnim… više »

NAJMANJI NA SVIJETU

Gušter koji stane na vrh olovke

objavljeno prije 11 godina

Znanstvenici su također pronašli 30 novih vrsta žaba i zmija, sve na rubu izumiranja. Njihovo mikrostanište poznato kao Cerro Pata de Pajaro, ostalo je bez 95 posto drveća koje… više »

AH, TA MUČNINA

Što je zapravo bolest kretanja i kako je liječiti?

objavljeno prije 11 godina

Bolest kretanja ili kinetoza je termin za neugodnu kombinaciju vrtoglavice, umora, mučnine i povraćanja, a poznatija je kao bolest putovanja, morska bolest, bolest putovanja u autu ili avionu… više »

BE HAPPY

Zašto je za vaše zdravlje važno biti sretan

objavljeno prije 11 godina

Ispraznite svoj ormarić s lijekovima - samo ako budete sretni, bit ćete i zdraviji. Sretniji ljudi imaju bolje zdrave navike (više vježbaju i odlaze na preglede), imaju bliže… više »

LOŠA NEDJELJA

Biometeorološka prognoza od 16. do 19. siječnja

objavljeno prije 11 godina

Biometeorološke prilike će sutra, u subotu 16. siječnja, biti razmjerno povoljne, a u nedjelju razmjerno nepovoljne, dok će u ponedjeljak i utorak biometeorološke prilike biti… više »

KLJUČNA 72 SATA

Kako preživjeti potres?

objavljeno prije 11 godina

Strašan potres ovog puta je pogodio Haiti, ali moguće je sljedeći put pogodi vaš dom ili mjesto na kojem provodite godišnji odmor. Sreću treba izazvati pa nemojte… više »

TANKI ŽIVCI

10 smrtnih grijeha u uredu ili što nas najviše živcira kod kolega

objavljeno prije 11 godina

1. Pušenje, pijenje, smradPizza s puno češnjaka ili ćevapi za ručak, pušenje unatoč zabrani i neizdrživ smrad nakon cjelonoćnog tulumarenja, ne stvaraju prijatelje na… više »