Život

Značaj sustava za pomoć pri kočenju

objavljeno prije 11 godina

Kad vozač u kritičnoj situaciji želi zaustaviti vozilo što je brže moguće, obično brzo pritisne papučicu kočnice. Ali, često je ne pritisne dovoljno jako - što povećava put… više »

Nakon zraka, voda nam je najpotrebnija za život

objavljeno prije 11 godina

Ovih dana ugostiteljski lokali i dućani imaju mnogo posla. Žedna usta traže mnogo tekućine. Nije čudno što u ovim toplim danima naš organizam gubi mnogo više tekućine… više »

Neredovit ciklus nije nimalo bezazlen

objavljeno prije 11 godina

Izostanak menstruacije može biti znak poremećaja u prehrani poput anoreksije ili niskog nivoa estrogena, što pojačava rizik od osteoporoze. Ali to nije sve. Potaknuto nepravilnim radom… više »

Ono si što ti mama jede

objavljeno prije 11 godina

Trudne žene koje u svoj organizam unose nezdravu hranu mogu očekivati da će njihovi potomci patiti od pretilosti i biti slabog zdravlja. ‘Gušenje’ u čokoladi, keksima i… više »

Porast spolnih bolesti kod starijih

objavljeno prije 11 godina

Broj oboljelih od spolno prenosivih bolesti udvostručio se među ljudima starijim od 45 godina, pokazalo je novo istraživanje provedeno u Velikoj Britaniji. Istraživači su pratili broj… više »

Kleopatrina pasta za tijelo bez dlačica

objavljeno prije 11 godina

Egipatska ‘Kleopatrina’ depilacija jedna je od novih tehnika depiliranja, a njezina je prednost što ne izaziva alergiju i u potpunosti je prirodna. Šećerna pasta,… više »

Započnite godišnji u Mira Day Spa centru

objavljeno prije 11 godina

Pripremite svoju kožu za ljetne radosti koristeći ljetno promotivno razdoblje u novootvorenom Mira Day Spa centru u Splitu i uživajte u Spa tretmanima po povoljnijim cijenama. Mira Day Spa… više »

Ljudi postaju sve sretniji

objavljeno prije 11 godina

Sa svojom demokracijom, socijalnom jednakošću i mirnim ozračjem, Danska je najsretnija zemlja na svijetu, pokazalo je jučer objavljeno istraživanje, piše Reuters. Zimbabve,… više »

Manje pušenja

Englezi naglo bez cigareta

objavljeno prije 11 godina

Rekordan broj pušača u Engleskoj prestao je pušiti u prvih devet mjeseci nakon uvođenja zabrane pušenja u javnim prostorima, pokazalo je novo ispitivanje.Studija… više »

Prošlo je vrijeme starih brijačnica

objavljeno prije 11 godina

Zašto to danas više nije u modi? Zašto te okolina izloži podsmjehu ako kažeš da se želiš obrijati u brijačnici? I ima li u Zagrebu uopće mjesto, neki… više »

Oprema za održavanje cesta

objavljeno prije 11 godina

Tvrtka Agro Grom d.o.o. bavi se prodajom, servisom i rezervnim dijelovima komunalne opreme. U tom su dijelu generalni zastupnici za Daimler AG PBS Unimog, Schmidt i Mulag opreme za ljetno i… više »

Mazdin SUV za Rusiju

objavljeno prije 11 godina

Na ovogodišnjem Moskovskom auto salonu Mazda će predstaviti svoj novi koncept. Radi se o sportskom kompaktnom crossover SUV-u dizajniranom specijalno za rusko tržište. Moskovski… više »

Hilux Invincible 200 ima 194 KS

objavljeno prije 11 godina

Prije godinu dana Toyota je svojim vozilom Hilux napravila povijesno putovanje arktičkim krugom, pri čemu su vozila svojim motorima došli do magnetskog sjevernog pola. Za tu akciju… više »

Focus najprodavaniji u Rusiji

objavljeno prije 11 godina

Opseg prodaje automobila stranih marki u Rusiji je tijekom perioda od siječnja do svibnja povećan za čak 48 posto u odnosu na isto razdobolje 2007. godine. Prodaja je naime u prvih pet… više »

Autodelta 159 J4 ima Rotrexov punjač i 245 KS

objavljeno prije 11 godina

Poslije intenzivnog rada u trajanju od 18 mjeseci na 2.2 JTS motoru s direktnim ubrizgavanjem benzinskog goriva, tvrtka Autodelta ga službeno predstavlja u automobilu Alfa 159 J4 2.2 C.… više »