Lifestyle
DOMAĆE JE DOMAĆE

Prekrasna i sjajna koža iz kuhinje

objavljeno prije 9 godina

Njega kože zahtjevan je proces, naročito ako niste pri lovi i ne možete si priuštiti skupe kremice iz drogerija koje, barem tako tvrde, rade čuda ... No, ne brinite, jednak učinak… više »

ZAPAMTITE

Doručak je temelj zdravog života

objavljeno prije 9 godina

Doručak je jutarnje gorivo za organizam koje će ga na najbolji način pripremiti za dan koji slijedi, pa jednostavno ne smijete preskočiti taj prvi obrok u danu. Kako složiti doručak da bude… više »

STVARNO?

Psihički umor loše utječe na vježbanje

objavljeno prije 9 godina

Umor je odgovoran za one situacije kad nam je teško vježbati, no ne fizički već psihički, tvrde britanski znanstvenici. U istraživanju se pokazalo da su se osobe koje su prije… više »

HIBRIDI

Magna Mila Plus - zanimljvi hibrid

objavljeno prije 9 godina

U hiper ponudi smo super sportskih automobila s hibridnim pogonom kao što su na primjer Ferrari LaFerrari sa ukupnom snagom sustava od 963 KS, McLaren P1 (916 KS),  Porsche 918… više »

ZANIMLJIVO

Znate li koliko je kave previše?

objavljeno prije 9 godina

Kava je omiljeni napitak velikog broja ljudi, no uvijek se naglašava da je treba piti umjereno, što je dosta neodređena definicija. Zato je europska agencija za sigurnost hrane… više »

POSLUŠAJTE

Jedete li možda previše voća?

objavljeno prije 9 godina

Voće je zdravo, to znamo svi, no niti u voću ne treba pretjerivati, jer mnoge voćke sadrže šećer i ako pretjeramo, čak ćemo se i na takvoj voćnoj dijeti početi debljati. Predlažemo vam… više »

Umjereno sunčanje je zdravo
SAVJETI

Sunčanje je dobro, ali uz zaštitu

objavljeno prije 9 godina

Vitamin D ima važnu ulogu glede formiranja i rasta kostiju te apsorpcije kalcija. Uz to, vitamin D omogućuje normalnu funkciju imunološkog sustava. Kao što je poznato,… više »

ZAPAMTITE

Namirnice koje jedemo pogrešno

objavljeno prije 9 godina

Mango ili datulje definitivno ne spadaju u domaće namirnice pa je prilično logično da ih ne znamo konzumirati kako treba, no što reći o domaćim namirnicama koje se kod nas jedu od… više »

MRCINE

Novi Chevrolet Camaro

objavljeno prije 9 godina

Chevrolet ime Camaro za svoj sportski cestovni model koristi od 1966. godine. Danas, predstavljamo šestu generaciju legendarnog američkog muscle car.  Do sada je Chevrolet Camaro… više »

SAVJETI

Kako spriječiti glad kad ste na dijeti

objavljeno prije 9 godina

Glad je najveći neprijatelj dijete, to će vam reći svaka osoba koja je isprobala više njih i gotovo redovito završila odustajanjem nakon određenog vremena. Razlog je uvijek isti… više »

MLJAC

Zašto treba češće jesti čokoladu?

objavljeno prije 9 godina

Čokolada je omiljeni grijeh većine ljudi koji će vrlo rado, makar i kriomice, strpati pokoju kockicu u usta. No, trebamo li pritom imati grižnju savjesti? Ne baš, pogotovo ako jedete… više »

SUPER

Prirodna sredstva protiv bolova

objavljeno prije 9 godina

Prirodni lijekovi protiv boli možda su malo sporiji od modernih tableta, no možete biti sigurni da u sebe nećete staviti ništa što ima moguće vrlo čudne nuspojave, tvrde… više »

PROČITAJTE! :)

Ugljikohidrati i mitovi koje treba razbiti

objavljeno prije 9 godina

Ugljikohidrati su na meti nutricionista već neko vrijeme i proglašavaju se glavnim uzročnikom problema s težinom, no i tu se kroz godine nakupilo dosta mitova koji su prilično… više »

POSLUŠAJTE

Kako produžiti život prehrambenim navikama?

objavljeno prije 9 godina

Zdrava prehrana jedan je od ključeva dugovječnosti, za što gotovo svakodnevno dobivamo potvrdu s raznih strana svijeta. U današnje vrijeme supermarketa i GMO hrane to nije… više »

SUPER

Izbacite stres i negativnu energiju tuširanjem

objavljeno prije 9 godina

Stres se najbolje rješava vodom, to znaju svi koji su se uvalili u mirisnu toplu kadu punu mjehurića i pjene i opuštali se neko vrijeme. No, ubrzan ritam života ne daje nam… više »