« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 7 godina
ISPROBAJTE

Tri biljke koje će vam donijeti ljubav, sreću i uspjeh

Prema Feng shui filozofiji, temelj dobre energije u domu su biljke, koje donose ne samo pozitivnu energiju i ravnotežu, već i različite tipove sreće

Orhideja donosi novu ljubav
Orhideja donosi novu ljubav (Arhiva)
Više o

sreća

,

ljubav

,

bambus

,

Feng shui

,

biljke

,

uspjeh

,

orhideja

,

zlatni bršljan

Feng shui je drevna kineska vještina uređenja prostora i življenja u skladu s okruženjem u kojem obitavamo privlačenjem pozitivne životnu sile Chi u svoje domove i život kako bi osigurali sreću cijeloj obitelji i svojim potomcima.

Prema Feng shui filozofiji, temelj dobre energije u domu su biljke, koje donose ne samo pozitivnu energiju i ravnotežu, već i različite tipove sreće. Kako su ljubav, sreća i uspjeh tri stvari koje ljudi traže u životu, evo koje će vam biljke pomoći u tome.

Bambus - biljka koja privlači pozitivnu energiju, stabilnost i uspjeh u vezu, pa je obavezan dio svakog interijera. U slučaju da vam nedostaje novca i uspjeha, posadite tri ili devet bambusa u lijevi dio kuće najudaljeniji od ulaznih vrata, kažu majstori Feng shuija.

Orhideja - služi za pronalazak nove ljubavi (ili obnavljanje stare), a pravo mjesto za nju je na noćnom ormariću ili na prozoru.

Orhideja donosi novu ljubav

Zlatni bršljan - poznat i kao biljka novca, ova puzavica zapravo se zove đavolji bršljan ili zlatna puzavica, a uz privlačenje novca odbija negativne energije. Najbolje mjesto za ovu biljku je prazan kut u stanu ili prazna polica. Zanimljivo je i da je poznat kao biljka koja odlično čisti zrak.

Isprobajte, ako ništa drugo - vaš će dom ljepše izgledati!

24.05.2017. 09:01:00
Novi komentar
nužno
nužno