Hi-tech
ODLIČAN!

Novi kralj mobilne fotografije HUAWEI P60 Pro dostupan u prodaji

objavljeno prije 11 mjeseci i 12 dana

Nakon uspješne europske premijere, Huawei je objavio početak prodaje najnovijeg člana svoje P serije - HUAWEI P60 Pro. Svi kupci koji do kraja mjeseca kupe ovaj uređaj kod odabranih… više »

XMAGE AWARDS 2023.

Nadahnite svijet oko sebe

objavljeno prije 11 mjeseci i 13 dana

Želite li pokazati svoja foto ili video remek-djela, osvojiti nevjerojatne nagrade i postati sljedeća zvijezda mobilne fotografije? HUAWEI XMAGE Awards natjecanje čeka prijave svih… više »

VIBER

Viber i Spotify udružili snage

objavljeno prije 11 mjeseci i 14 dana

Rakuten Viber, globalni lider u privatnoj i sigurnoj komunikaciji putem poruka i glasa, najavljuje svoje partnerstvo sa Spotifyjem, globalnom glazbenom platformom. Viber će stotinama milijuna… više »

ODLIČNO

Huawei P60 Pro Kunlun glass

objavljeno prije 11 mjeseci i 15 dana

Jedan od najsloženijih dijelova pametnog telefona je njegov zaslona, koja se sastoji od različitih tehnologija i materijala koji se moraju pažljivo uskladiti kako bi se stvorila najbolja… više »

SJAJNO

P60 Pro - kombinacija umjetnosti i tehnologije

objavljeno prije 11 mjeseci i 16 dana

Huawei je nedavno europskim tržištima najavio svoj novi flagship pametni telefon - HUAWEI P60 Pro. Ovaj pametni telefon savršeno integrira pametnu fotografiju i… više »

ZANIMLJIVO

HONOR brine za vaš san

objavljeno prije 11 mjeseci i 17 dana

Globalni tehnološki brend HONOR veliku pažnju posvećuje sigurnom korištenju pametnih telefona, posebice kad su u pitanju zdravlje i zaštita očiju. Tako je nedavno… više »

NOVOSTI

Philips predstavlja nove Evnia modele

objavljeno prije 11 mjeseci i 17 dana

Gaming industrija je na vrhuncu zahvaljujući najnovijim tehnologijama i inovacijama u kojima uživaju gameri svih dobi diljem svijeta. Vođeni upravo inovacijama, Philips Monitors predstavlja… više »

NOVOSTI

Huawei donosi bezvremenski Mother of Pearl dizajn

objavljeno prije 11 mjeseci i 18 dana

Dok se danas pametni telefoni usmjeravaju prema čvrstim, mono bojama i minimalističkom izgledu, rijetko je vidjeti tehnološke brendove koji se odvajaju od trendova konzervativnog… više »

SJAJNO

HONOR Magic5 Pro - snimajte bez muke

objavljeno prije 11 mjeseci i 19 dana

U ovom brzom, digitalno vođenom svijetu može biti lako izgubiti iz vida manje, naizgled beznačajne trenutke koji život čine tako čarobnim. Ovi trenuci mogu proći pokraj nas u mutnom svjetlu… više »

MASTERCLASS

Masterclass Petal Adsa

objavljeno prije 11 mjeseci i 23 dana

Petal Ads (bivši HUAWEI Ads), vodeći ekosustav mobilnog oglašavanja u industriji, poziva sve oglašivače na prihvaćanje prilagođenih oglasnih rješenja za sve… više »

GAMING

AGON by AOC postao vodeći svjetski gaming brend

objavljeno prije 11 mjeseci i 24 dana

AGON by AOC, vodeći brend gaming monitora i IT dodataka s ponosom je prihvatio titulu vodećeg brenda gaming monitora prema izvješću IDC Quarterly Gaming Tracker za četvrto tromjesečje… više »

ODLIČNO!

Novi kralj mobilne fotografije je tu!

objavljeno prije 11 mjeseci i 25 dana

Vrhunska kamera s fizički prilagodljivim otvorom blende na 10 razina, telefoto kamera s najvećim otvorom blende u industriji za periskop mobilne telefoto kamere, inovativna Super Moon… više »

HMMM ;)

HONOR ima primamljivu posebnu ponudu za najbrže

objavljeno prije 11 mjeseci i 26 dana

U ponudi A1, Telemacha i Sancta Domenice odnedavno je dostupna zanimljiva posebna prilika. Uz ponajbolji pametni telefon na tržištu - HONOR Magic5 Pro, koji je odnedavno dostupan i u… više »

WOW

Sklopivi telefon Huawei Mate X3 - genijalno

objavljeno prije 11 mjeseci i 27 dana

Tijekom eventa u Munichu i lansiranja flagship pametnog telefona HUAWEI P60 Pro. koji je već dostupan za prednarudžbu na lokalnom tržištu od  09.05. do 20.05.2023, Huawei je… više »

WOW

Upoznajte P60 Pro - ultimativni spoj tehnologije i dizajna

objavljeno prije 11 mjeseci i 28 dana

Huawei je jučer europskim tržištima najavio svoj novi flagship pametni telefon - HUAWEI P60 Pro koji je odmah dostupan i na lokalnom tržištu u prednarudžbi. Kupci koji… više »