« Muškarci
objavljeno prije 9 godina i 10 mjeseci
POSLUŠAJTE

Zdrava prehrana za muškarce

Muškarci obično zanemaruju pravila zdrave prehrane jer su oni, eto, napravljeni od čelika i to njima ne treba ... naravno, treba, a evo i što

Muškarci i zdrava hrana .... hmmm ...
Muškarci i zdrava hrana .... hmmm ... (Arhiva)
Više o

zdrava prehrana

,

zdrava hrana

,

češnjak

,

borovnice

,

muškarci

,

brokula

,

jaja

,

kamenice

,

losos

,

rajčice

,

integralne žitarice

Muškarci i zdrava prehrana nisu baš pojmovi koji idu zajedno, barem u našem tradicionalnom društvu koje nas puni slikama pečene mesine i potoka piva ili gemišta, uz obaveznog nasmijanog muškarca sa strane.

No, ipak postoje namirnice koje bi trebali obavezno uvesti u svoju prehranu zbog zdravlja i boljeg izgleda, pa da krenemo ...

>> Muškarci jedu zdravo iz straha od žena >>

Rajčice su pune likopena koji je odličan antioksidans, a uz to štiti od sunca i sprječava razvoj raka prostate. Kad smo već kod zdravlja u genitalnom dijelu, bez kamenica ne biste smjeli, jer su pune cinka koji, osim što pomaže libidu i spolnom zdravlju, čuva bujnu i gustu kosu.

>> Po čemu su muškarci gori od djece >>

Integralne žitarice također bi trebale biti obavezno na jelovniku, što kao doručak, što u obliku kruha koji je najbolje ispeći sam. Vitamini i minerali pobrinut će se za zdravlje, biljna vlakna za osjećaj sitosti i zdravu i redovitu probavu.

>> Zdrava prostata sada i zauvijek >>

Češnjak će vam sniziti razine lošeg kolesterola, a tu će pomoći i losos, koji uz to svojim velikim udjelom omega-3 masnih kiselina smanjuje rizik od raka prostate i depresije.

Superhrana borovnice također se brine za vašu prostatu, a uz to smanjuje rizik od srčanih bolesti i gubitka pamćenja, brokula štiti od raka debelog crijeva i raka prostate, a jaja puna proteina i željeza ojačat će vam kosu.

Za kraj, šipak - snižava loš kolesterol i čuva zdravlje prostate. Čaša soka dnevno dat će vam bogatstvo vitamina, minerala i antioksidansa.

20.07.2014. 12:12:00
Novi komentar
nužno
nužno