Žene
show u Areni

Otvoreni Dani vjenčanja

objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci

Na novim, luksuznim Danima vjenčanja u Areni Zagreb možete naći sve, od igle do limuzine. U 5.000 četvornih metara vidjet ćete najraskošnije automobile, catering, fotoagencije,… više »

Ludi dizajni

Pogodite što je ovo

objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci

Kako potpetice postaju sve veće, a dizajneri sve više traže egzotične ukrase, izgled obične cipele izgubio se i transformirao tijekom godina, no nikad prije nije izgledao poput ovog na… više »

Za um i tijelo

Holističkim metodama do uspješnijeg liječenja raka dojke

objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci

„Samo dvije riječi dovoljne su da se nečiji život promijeni. Te riječi su „rak dojke". Primjenjujem holističke metode u liječenju svojih pacijentica", objašnjava onkolog… više »

MANJAK SIMPTOMA

Srčani udar teže je prepoznati kod žena

objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci

Simptomi infarkta nisu tako očiti u žena kao u muškaraca, izvijestila je njemačka farmaceutska udruga. Muškarci će češće prijaviti iznenadnu, produženu bol u prsima koja… više »

Koji je pravi?

Pogrešan grudnjak uzrokuje glavobolju

objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci

Mnoge žene nose pogrešan grudnjak i štete svom zdravlju, a da to ni ne slute. Odabir ispravnog grudnjaka jednako je važan kao i kupnja udobnih cipela ili naočala prave… više »

žrtve nasilja

Predstavljen Zagrebački vodič za žene koje su preživjele nasilje

objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci

U Zagrebu je danas, u organizaciji Autonomne ženske kuće Zagreb i Grada Zagreba, predstavljena publikacija 'Gradski vodič za žene - Zagrebački vodič kroz socijalne usluge za žene koje su… više »

Jednostavno a praktično

Najlonke koje tope masne naslage uskoro u prodaji

objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci

Brazilska kompanija Scala tvrdi kako njihovi proizvodi pomažu otklanjanju masnih naslaga s bedara i trbuha. Kada je donje rublje koje proizvodi ista kompanija pušteno u prodaju,… više »

Teže ali brže

Trudnice su bolje sportašice

objavljeno prije 14 godina i 10 mjeseci

Strije, debljanje i umor nuspojave su trudnoće koje su poznate većini žena. Ali neke se žene, čini se, u trudnoći lakše nose s ekstremnim fizičkim naporom. Kim Clijsters, belgijska… više »

djeca, posao, ljubav

Upoznajte životne želje i strahove modernih žena

objavljeno prije 14 godina i 10 mjeseci

Istraživanje je provedeno ove godine i prošle godine među ženama u dobi od 18-30. Jednoglasni zaključak studije je da pripadnice ljepšeg spola imaju više samopouzdanja… više »

za izvanredne situacije

Nova kontracepcijska pilula za čak pet dana poslije

objavljeno prije 14 godina i 10 mjeseci

HRA Pharma dobila je dozvolu za prodaju nove, djelotvornije pilule za dan poslije pod nazivom ellaOne te uskoro kreće s njenim plasmanom na europska tržišta. Pilula će se prvo naći u… više »

žensko zdravlje

Hormonalni ciklusi su neizbježni

objavljeno prije 14 godina i 10 mjeseci

Američka neurologinja Luann Brizendine dokazala je kako tijekom mjesečnice ženin mozak prolazi temeljite promjene te se hormoni koje luče mijenjaju ponekad čak i za 25 posto. To može… više »

samo za žene

Alkoholom protiv osteoporoze

objavljeno prije 14 godina i 10 mjeseci

Više od samog alkohola na to imaju utjecaja biljni hormoni koji se nalaze u sastavu piva. Stručnjaci ujedno upozoravaju da neumjerena konzumacija alkohola ima potpuno suprotan učinak.… više »

PRIRODNO I ZDRAVO

Dojenje smanjuje rizik od raka dojke

objavljeno prije 14 godina i 11 mjeseci

Stručnjaci su potvrdili kako bi žene s obiteljskom poviješću raka dojke trebalo maksimalno ohrabrivati da doje jer su istraživanja pokazala da dojenje smanjuje rizik od raka dojke.… više »

TRUDNICE OPREZ

Carski rez povećava rizik od genetskih promjena

objavljeno prije 15 godina

Švedski znanstvenici otkrili su moguću vezu između rođenja planiranim carskim rezom i povećanog rizika za obolijevanje od dijabetesa, raka, astme i sličnih bolesti. Studija koju su… više »

SAVJET STRUČNJAKA

Ne žurite sa skidanjem kilograma nakon poroda

objavljeno prije 15 godina

Potrebno je između šest mjeseci do godine dana da bi se majke riješile viška kilograma dobivenih u trudnoći. Oponašanje slavnih osoba koje samo nekoliko tjedana… više »