Lifestyle
AKTUALNO

Test ljetnih guma pokazuje napredak

objavljeno prije 10 godina

Pravo je vrijeme za odabir ljetnih guma. Na tradicionalnom testu Hrvatskog autokluba i njegovih partnera ovoga su se puta našle ljetne gume u dimenzijama 175/65 R14T i 195/65 R15 V.… više »

UPOZORENJA

Što nam tijelo poručuje, a mi rijetko slušamo

objavljeno prije 10 godina

Naše tijelo je fantastičan stroj koji radi toliko čudesne stvari da ih jednostavno ne možemo niti shvatiti u potpunosti, pa tako i samo šalje signale da nešto nije u redu… više »

BRZO I UČINKOVITO

Kako u trenu vratiti energiju

objavljeno prije 10 godina

Vremenske prilike i neprilike često izazivaju loš san, a kad se tome pridodaju loše navike poput kasnog odlaska u krevet, buljenja u ekran do dugo u noć i stresa na poslu i kod… više »

SAVJETI

Namirnice za savršenu kožu tijekom ljeta

objavljeno prije 10 godina

Ljeto neumitno stiže, dijete su već u punom jeku, pazi se na prehranu i skupljaju se svi potrebni artikli za plaže, a među njima i zaštitne kreme. No, osim što ćemo kožu… više »

UVODNO PREDAVANJE

Probudi unutarnju sreću, zdravlje i kreativnost kroz Divine Health Program

objavljeno prije 10 godina

Našem tijelu i umu je potrebna energija da bi mogli uspješno, pozitivno i bez napora djelovati u svojoj aktivnosti. Ako mozak ne dobiva dovoljno energije, on crpi energiju za… više »

MLJAC

Što bi trebali jesti za doručak

objavljeno prije 10 godina

Doručak je, to već i vrapci na granama znaju, najvažniji obrok u danu, no to ujedno znači i da ga treba pažljivo izbalansirati kako bi se na stolu našli svi važni nutrijenti koji će… više »

PRIRODNO

Začini za borbu protiv raka

objavljeno prije 10 godina

Namirnice koje inače koristimo kao začine imaju fantastično djelovanje u prevenciji karcinoma, a uz to mogu pomoći u oporavku nakon kemoterapija.  Tako je, primjerice, češnjak… više »

RAZMIŠLJANJA

Bolje biti u pokretu i debeo, nego mršav i neaktivan

objavljeno prije 10 godina

Uvriježeno je mišljenje da su pretilost i visok indeks tjelesne mase jedni od najvećih rizika za zdravlje, no sve brojnija istraživanja pokazuju kako to nužno ne mora biti tako.… više »

HUMMER HX-T

Električni mini Hummer za Europljane

objavljeno prije 10 godina

Dobivši službenu dozvolu od General Mtoorsa, švicarski MEV ponudio je elektrificiranu verziju Hummer HX-T, koja ima doseg od 110 kilometara. Električni mini Hummer proizvodi se… više »

SAVJETI

Mitovi o dijetama koje treba zanemariti

objavljeno prije 10 godina

Dijete su stalna tema priprema za odlazak na godišnji odmor, no pritom se biraju kao da su u izlogu, umjesto da se malo više informira i procijeni koja je dijeta najbolja i… više »

NAJAVE

Premijera VW Golf R 400 Concepta

objavljeno prije 10 godina

VW Golf R 400 Concept imao je svjetsku premijeru na autosalonu u Pekingu, a ponovno je izazvao velik interes pojavljivanjem na '33. GTI okupljanju' održanom od 28. do 31. svibnja u… više »

WOW!

Ploveći grad postaje kineska stvarnost?

objavljeno prije 10 godina

Ploveći grad fascinacija je arhitekata i dizajnera londonske tvrtke AT Design Office, a njihovi su se futuristički planovi dovoljno svidjeli velikoj kineskoj investicijskoj tvrtki China… više »

KRIVAC BR. 1

Glavni krivac za višak kilograma je - bijeli kruh

objavljeno prije 10 godina

Bijeli kruh jedan je od glavnih krivaca za debljanje, pokazalo je istraživanje Sveučilišta Navarra koji su tijekom pet godina pratili prehrambene navike i promjene u težini gotovo… više »

MLJAC

Jogurtom protiv viška kilograma

objavljeno prije 10 godina

Pretilost je pošast koja je zahvatila sve dijelove svijeta, a nedavno su znanstvenici iznijeli zastrašujuć podatak da je trenutno 2 milijarde ljudi na svijetu pretilo. Ne čudi… više »

DOSTA!

Što se događa u tijelu kad prestanete pušiti

objavljeno prije 10 godina

Prestanak pušenja jedna je od najboljih odluka koje možete donijeti u životu, a kako biste se uvjerili koliko vam to dobra može donijeti, evo nekoliko podataka o zbivanjima u… više »