« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 7 godina i 3 mjeseca
SAVJETI

Tri prirodna dezodoransa za život bez neugodnih mirisa

Znojenje je prirodna reakcija tijela i ne bi se trebalo sramiti toga, no ako oko sebe širite neugodne mirise, napravite nešto po tom pitanju

Ubijate sve oko sebe
Ubijate sve oko sebe "mirisima"? (Arhiva)
Više o

limun

,

kokosovo ulje

,

soda bikarbona

,

prirodni dezodorans

Znojenje je sasvim u redu, pogotovo ljeti, jer se na taj način tijelo i hladi i izbacuje dio toksina, no ako ga prati neugodan miris - imate problem.

Umjesto da koristite antiperspirante i slične izmišljotine koje su pune čudne kemije, okrenite se prirodnim sredstvima koja će smanjiti neugodne mirise i omogućiti vam normalno funkcioniranje bez sakrivanja iza oblaka parfema.

Kokosovo ulje - učinkovito uklanja neugodne mirise, naročito u kombinaciji sa sodom bikarbonom. Pomiješajte po jednu žličicu oba sastojka i kapnite neko eterično ulje i evo vam prirodnog dezodoransa. 

Limun - snažno antibakterijsko djelovanje limuna prava je stvar za one koji imaju problema s neugodnim mirisom ispod pazuha, jer ga uzrokuju baš bakterije na našoj koži. Stoga, bit će dovoljno raspoloviti limun i namazati se ispod pazuha, pa isprati kožu hladnom vodom nakon 15-ak minuta.

Soda bikarbona - pomaže kod mnogih problema s kožom ili kosom, jer učinkovito neutralizira neugodne mirise. Prstohvat sode bikarbone pomiješajte s vodom i nanesite ispod pazuha, a kad se osuši uklonite ostatke praha papirnatom maramicom.

Eto, riješili ste problem!

05.08.2016. 11:15:00
Novi komentar
nužno
nužno