Lifestyle
NAJAVE

Premijera VW Golf R 400 Concepta

objavljeno prije 10 godina

VW Golf R 400 Concept imao je svjetsku premijeru na autosalonu u Pekingu, a ponovno je izazvao velik interes pojavljivanjem na '33. GTI okupljanju' održanom od 28. do 31. svibnja u… više »

WOW!

Ploveći grad postaje kineska stvarnost?

objavljeno prije 10 godina

Ploveći grad fascinacija je arhitekata i dizajnera londonske tvrtke AT Design Office, a njihovi su se futuristički planovi dovoljno svidjeli velikoj kineskoj investicijskoj tvrtki China… više »

KRIVAC BR. 1

Glavni krivac za višak kilograma je - bijeli kruh

objavljeno prije 10 godina

Bijeli kruh jedan je od glavnih krivaca za debljanje, pokazalo je istraživanje Sveučilišta Navarra koji su tijekom pet godina pratili prehrambene navike i promjene u težini gotovo… više »

MLJAC

Jogurtom protiv viška kilograma

objavljeno prije 10 godina

Pretilost je pošast koja je zahvatila sve dijelove svijeta, a nedavno su znanstvenici iznijeli zastrašujuć podatak da je trenutno 2 milijarde ljudi na svijetu pretilo. Ne čudi… više »

DOSTA!

Što se događa u tijelu kad prestanete pušiti

objavljeno prije 10 godina

Prestanak pušenja jedna je od najboljih odluka koje možete donijeti u životu, a kako biste se uvjerili koliko vam to dobra može donijeti, evo nekoliko podataka o zbivanjima u… više »

BIRKENSTOCK

Trijumf njemačkih sandala iz provincije

objavljeno prije 10 godina

Obuća marke Birkenstock se već godinama bori s imidžom modnog detalja za one koji baš ne brinu za izgled. Modno svjesnim građanima Njemačke uglavnom se diže kosa na glavi kada se… više »

PLAVA RIBA

Najbolji recepti za srdele

objavljeno prije 10 godina

Srdela je delicija koje se sigurno svi sjećamo još od malih nogu, a ako su nam je pripremali svježu, ostala nam je u dobrom sjećanju. Uz to, omega-3 masnoće u srdeli toliko su… više »

SAVJETI

Kada pijemo sok, a kada čaj?

objavljeno prije 10 godina

Tekućina je jedna od stvari bez koje ne bismo dugo preživjeli, a naše je tijelo kroz dan treba u različitim količinama, pa nije loše znati koje je piće najbolje piti u određeno… više »

SAVJETI

Kako se pravilno brinuti o koži

objavljeno prije 10 godina

Njega kože ključna je lijepo lice i zdrav izgled, stoga ne čudi da se o tome vodi posebna briga i da je kozmetička industrija tu uložila gomile novaca u istraživanja i kreme koje trebaju… više »

LEGENDA

Volvo Sport roadster

objavljeno prije 10 godina

Volvo Sport bio je izravni rezultat brojnih izviđačkih putovanja u Sjedinjene Američke Države koje je poduzeo osnivač kompanije Assar Gabrielsson početkom 50-tih godina. U želji da što… više »

OPREZ

Zašto nas sjedenje na poslu lagano ubija

objavljeno prije 10 godina

Što je više sjedenja na poslu to je cirkulacija krvi lošija i donosi niz opasnosti za ljudsko zdravlje. Odlazak na trening u klub poslije posla nije dovoljan, ističu… više »

BLJAK!

Prerađena hrana koju treba obavezno izbjegavati

objavljeno prije 10 godina

Prerađena ili procesirana hrana, pogotovo ona koja spada u kategoriju visokoprocesirane spada u najnezdraviju moguću hranu dostupnu u trgovinama, no nerijetko se dobro prodaje zbog svoje… više »

RAZLOZI

Zašto brzinske dijete ne uspijevaju

objavljeno prije 10 godina

Brzinske dijete su omiljene u slučaju kad imate svega par dana vremena da stanete u odijelo koje ste zadnji put nosili na svom davnom vjenčanju ili u haljinu koja je još prije dvije… više »

NEVJEROJATNO

Najprljavija mjesta u domu

objavljeno prije 10 godina

Čistoća je i više od pola zdravlja, a u zadnje vrijeme smo u reklamama obasuti porukama o prljavštini u našem domu, no, ako mislite da pretjeruju, varete se - zapravo je… više »

VIJESTI

Nova Toyota Aygo stiže na jesen

objavljeno prije 10 godina

Toyota Peugeot Citroen Automobiles (TPCA) proslavila je službeni početak proizvodnje novog Toyota Aygo, u tvornici u Kolinu (u Republici Češkoj). Tvornica proizvodi Toyota Aygo,… više »