« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 9 godina i 9 mjeseci
SAVJETI

Usporite starenje i izgledajte mlađe

Starenje je prirodan proces, no u slučaju da se malo povede briga o sebi, nije ga nemoguće značajno usporiti

Kako zadržati mladolik izgled
Kako zadržati mladolik izgled (FreeDigitalPhotos)
Više o

starenje

,

savjeti

,

mladolik izgled

,

usporavanje starenja

Mladolik izgled u određenim godinama postaje vrlo tražena roba, no kako tada obično žanjemo ono što smo u mladosti sijali neodgovornim ponašanjem rezultate je bez estetske kirurgije teško postići.

>> Usporite starenje kože i ostanite mladoliki >>

No, dok još imate vremena, razmišljajte o budućnosti i, za početak, pijte dosta tekućine. Naše tijelo ima preko 60 posto vode, a svakodnevni poslovi troše nam zalihe prilično brzo, čak i ako se ne znojimo. Stoga, najmanje osam čaša vode dnevno, čak i kad naizgled niste žedni, i vaša će vam koža biti zahvalna. 

>> 5 besplatnih načina da zadržite mladolik izgled >>

Starenje ubrzava i mentalni stres koji će poremetiti ravnotežu hormona u vašem organizmu i poremetiti stvaranje kolagena, ključa mladolikog izgleda. Kako ne bi trošili novac na skupe kreme, radije pronađite neki ventil za izbacivanje stresa i koristite ga svakodnevno, primjerice, vježbajte jogu.

>> Mladolik izgled pomoću vitamina >>

Na kraju, iskoristite sve ono što nam priroda daje, a pod tim mislimo na voće koje će u prirodnim maskama napraviti čuda za vaš izgled. Recimo, jagode pune beta-karotena i vitamina A i C bit će savršena maska za obnavljanje lijepog izgleda. 

11.08.2014. 07:37:00
Novi komentar
nužno
nužno