« Žene
objavljeno prije 10 godina i 4 mjeseca
MA DA?!

Ljubav ženama donosi višak kilograma

Ljubav svima donosi sreću i zadovoljstvo, no žene se ipak imaju pravo buniti protiv nje jer im istovremeno donosi i - višak kilograma

Grickalice uz televiziju jedan su od glavnih generatora viška kilograma
Grickalice uz televiziju jedan su od glavnih generatora viška kilograma (Shutterstock)
Više o

žene

,

ljubav

,

višak kilograma

,

debljina

Biti zaljubljen je divan osjećaj, leptirići u trbuhu i vrtoglavica vode ljude u inspirativna i kreativna stanja, no, ljubav na žene ima vrlo čudan učinak - donosi im kilograme. Istraživanja su pokazala da su zaljubljene žene sklonije nabacivanju kilograma, pa ih u prvoj godini veze nerijetko dojiu i četiri.

Ugoda i zadovoljstve koje ljubav potiče u ženama ujedno i otvara apetit, pa jedu više nego inače. I ovo je potvrđeno istim istraživanjem jer je više od polovine ispitanica izjavilo da su najmršavije bile u trenucima samovanja, bez partnera. 

Muškarci kao muškarci, i ljubav doživljavaju drugačije, pa tako nova partnerica u prosjeku odnese tri kilograma u prvih godinu dana veze. 

Ipak, uz otvaranje apetita većina je žena uprla prstom u novog partnera nalazeći u njemu krivca za neželjene kilograme, tvrdeći da su do problema dovele nezdrave prehrambene navike partnera kojima su kalorijske bombe pred televizorom i obilne kasne večere dio rituala kojeg se ne žele odreći.

Stoga, ako ulovite novog partnera, poradite na njegovim prehrambenim navikama, isplatit će vam se. 

24.01.2014. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno