« Žene
objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci
EHH ...

Kako znati da ste predugo sami

Kad ste dugo bez partnera, ponekad izgubite osjećaj kako to izgleda biti u vezi i ne osjećate potrebu za njom, no, je li to baš tako?

Jeste li sigurni da je samoća dobra za vas?
Jeste li sigurni da je samoća dobra za vas? (Arhiva)
Više o

žene

,

partneri

,

usamljenost

Nakon bolnih prekida velik broj žena odluči malo pauzirati od veza, ali nekima se dogodi da se to razdoblje produži unedogled, toliko da je već prijateljice počnu opominjati da bi trebale razmisliti o tome što rade.

Ako vam se dogodio takav razgovor, razmislite malo i pokušajte sebi odgovoriti na neka pitanja. Za početak, zapitajte se kakvi su vam kriteriji za izbor partnera. Ukoliko shvatite da ste ih snizili, očito je da podsvjesno želite partnera i da vam postaje sve više svejedno kakav je. Trgnite se i nemojte otići s prvim koji pokaže interes.

Jednako tako, u slučaju da se uhvatite kako često govorite da veze nisu za vas, sigurno još uvijek niste razriješili probleme koje ste imali s prošlim partnerom pa poradite malo na tome, porazgovarajte s prijateljicama ili nekom stručnom osobom.

Ako su vam prošle veze često na pameti, uhodite bivše partnere na društvenim mrežama i razmišljate ne bi li ipak mogli nastaviti gdje ste stali, to je siguran znak da ste predugo sami i da je vrijeme za pronalaženje novog partnera. 

No, ako gurate muškarce od sebe i gubite samopouzdanje, definitivno je vrijeme za jedan ozbiljan razgovor kojim ćete razbistriti glavu i krenuti dalje.

22.01.2014. 21:46:01
Novi komentar
nužno
nužno