« Žene
objavljeno prije 10 godina i 4 mjeseca
WOW!

Žene isprobaju prosječno 16 dijeta u životu

Zanimljivo je da tijekom života prosječna žena isproba dvostruko više dijeta nego ljubavnika, pa ne čudi opsesija dobrim izgledom

Čak 92 posto žena uspije skinuti bar poneki kilogram
Čak 92 posto žena uspije skinuti bar poneki kilogram (FreeDigitalPhotos)
Više o

žene

,

seks

,

dijete

,

ljubavnici

,

najbolje dijete

Prosječna će žena u životu izgubiti oko 30 kilograma na raznim dijetama kojih će ukupno isprobati 16, dok će s druge strane imati prosječno 8 seksualnih partnera, dvostruko manje. Stoga ne čudi podatak da će i potrošiti bitno više vremena na razmišljanje o liniji nego o ljubavnicima.

Prve dijete obično započinju sa 17 godine, a uspjeh i nije neki - gubi se prosječno dva do četiri kilograma. Prosječna dijeta kod žene traje mjesec dana, no četvrtina odustaje već nakon prvog tjedna.

Zašto dijeta? Naravno, zbog nezadovoljstva izgledom, no nedostatak volje prvi je razlog odustajanja od dijete. Ipak, žene su te koje su opterećene svojim izgledom, jer pritiska sa strane partnera gotovo da i nema - tek jedan posto žena izjavio je da mršave zato da bi ugodile svom partneru. 

Što su žene starije, češće će odlaziti na dijetu, i to gotovo 80 posto njih, a 92 posto žena postiže makar djelomičan uspjeh na dijeti. 

Zanimljivo je i vidjeti što kažu podaci o trajanju prosječne dijete:

Tjedan dana - 26 posto
Dva tjedna - 15 posto
Mjesec dana - 31 posto
Dva mjeseca  - 8 posto
Tri do šest mjeseci - 13 posto
Dulje od šest mjeseci - 7 posto

22.01.2014. 09:04:10
Novi komentar
nužno
nužno