« Seks
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
MUDROST I PRAKSA

Ženski savjeti o seksu

Razmišljanja o seksu mijenjaju se s godinama, pa tako u dvadeset godina prakse žene dođu do nekih zaključaka koje bi rado podijelile sa 20 godina mlađom verzijom sebe

Zrnca mudrosti o seksu
Zrnca mudrosti o seksu (Dreamstime)
Više o

žene

,

seks

,

savjeti

,

životna mudrost

,

vještina

,

praksa

Mudrost dolazi s godinama, kažu, a to može vrijediti i za seks, jedino je potrebno dodati dosta prakse kako bi se ta mudrost stekla.

Women's Health napravio je zanimljivo istraživanja u kojem je tražio od ispitanica da 20 godina mlađoj verziji sebe daju savjete o seksu temeljem mudrosti koje su prikupile tijekom godina, a među njima se krije svašta, od praktičnih savjeta do filozofskih bisera.

>> Savršeni savjeti za savršen seks >>

Tako žene tvrde da seksi uzdisanje nije seksi i da to ne treba raditi, a još manje se treba ljutiti na partnera koji gleda porniće jer to ne znači da se ne želi seksati s vama. Istovremeno, ne treba gledati na porniće kao na inspiraciju, niti se upuštati u analni seks bez dobre pripreme.

>> Kako se prvi put upustiti u seks >>

Seks treba shvaćati opušteno, osjećati se dobro u svojoj koži i uživati, dozvoliti muškarcu da vas zadovolji jer mu je to užitak, a seks ne mora nužno biti povezan s ljubavi.

Za kraj, jasna poruka - još uvijek nemaš pojma što je to orgazam ...

15.11.2014. 23:01:00
Novi komentar
nužno
nužno