« Seks
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
HE HE

Sumanuti retro savjeti o seksu

Seksualna edukacija ni danas nije bog zna što, da budemo iskreni, no ne tako davno ljudi su govorili još veće gluposti, pročitajte koje

Pred pedesetak godina bilo je ovako ...
Pred pedesetak godina bilo je ovako ... (Shutterstock)
Više o

seks

,

savjeti

,

savjeti o seksu

Seks je vječna tema i savjeta o njemu bilo je oduvijek, no ako mislite da sad slušate bizarne priče, pogledajte što je prikupila ekipa s HuffPosta i dobro se nasmijte.

Recimo, još 1958. godine "stručnjaci" su tvrdili da je curama ljubljenje i maženje dosadno i rade to samo da bi - ugodile muškarcima? Krajem 19. stoljeća i prljave su misli bile zabranjene, jer si se mogao zaraziti time već i pogledom na neke opscene scene.

>> Pročitajte seksualne savjete jedne bake >>

Polovinom prošlog stoljeća "lakim" su se curama smatrale i one koje su se u kinu držale za ruku s muškarcem, a recept protiv seksualnog promiskuiteta bili su - kućanski poslovi.

Sad je jasno da je poljubac stvar koja odlučuje hoće li od veze biti išta, no još početkom 70-ih se niste trebali dobro ljubiti da ne bi ispali preiskusni.

>> Najgori seksualni savjeti koje su vam dale vaše prijateljice >>

Još dva savjeta s početka prošlog stoljeća - čitanje romantičnih knjiga (kamilice po sadašnjim standardima) opasno je po ženske intimne dijelove, a savjet za ponašanje tijekom menstruacije je - ne vozite se automobilom

14.11.2014. 23:01:00
Novi komentar
nužno
nužno